Įkraunama...
Įkraunama...

ar nepavargstat kasdien tvarkytis?

nu tenka labai daznai isvargina idealus namu tvarkymas ax.gif bet kaip mazas vaikas neisvengiamai tenka tvarkytis kelis kart net per diena lotuliukas.gif
Atsakyti
cia jau kaip kas supranta ta tvarkymasi-vienom apsimetymas daiktu,kitom isvalymas totalus biggrin.gif vaiko padarytus bardakus tavrkau kaip ir iseina tris kartus per diena,negaliu pakesti besimetanciu zaislu,puodu ar dar ko schmoll.gif o pasisiurbliuju,dulkes nuvalau,vonia du kart per savaite...ipratau taip... ax.gif
Atsakyti
kaip man nusibodo tas namų kuopimas, kartais galvoju - nusipjausiu į viską, kol galiu perlipti , nesitvarkysiu. Bet ir vėl viskas iš pradžių, mažoji tik prabudusi pradeda savo "darbus", išverčia viską kas įmanoma doh.gif . Kartais taip jaučiuosi , kad man vienai tvarka namuose rūpi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bertute @ 2009 09 18, 11:42)
kaip man nusibodo tas namų kuopimas, kartais galvoju - nusipjausiu į viską, kol galiu perlipti , nesitvarkysiu. Bet ir vėl viskas iš pradžių, mažoji tik prabudusi pradeda savo "darbus", išverčia viską kas įmanoma  doh.gif . Kartais taip jaučiuosi , kad man vienai tvarka namuose rūpi  verysad.gif

pas mus išsisprendė viskas kai mergina savo kambarį gavi jei jau prisibardačina pati ir tvarkos o jei netikėtų svečių sulaukiam tik kambario duirs uždarėm o kitur visai nieko. nu bet mano jau mergina didelė tongue.gif
Atsakyti
Kiekviena diena sau pazadu nebesitvarkyti rolleyes.gif Ir kaip diena, taip tvarkymasis...NonStop doh.gif Sutvarkau pirma auksta, ziurek, jau antras apverstas, ir atvirksciai...Kol mazi vaikai namuose, tol tvarkos nebus schmoll.gif
Cia kazkuria diena specialiai nesitvarkiau namu, kad gryzes vyras po darbo rastu namus visam "grozi". Iejes vos soko negavo, klausia, kas nutiko? bigsmile.gif Sakau: va, paziurek, kas butu, jei mamyte netvarkytu namu... tongue.gif
Atsakyti
kadangi mes gyvenam 1 kambary, tai zaislai visad kazkur tarp koju. bet man tai ne beda. vaikas juk zaidzia. bet beda - suo. tad kas ryta, tik nubudus vaikas sedas i valgymo kedute pusryciu, ir kol dar jai nepabodo joje sedet, as kaip ragana su sluota per namus vejo greitumu. dulkes valau kas antra diena kai mazge miega.
Atsakyti
QUOTE(pumpotaukslis @ 2009 09 20, 22:36)
kadangi mes gyvenam 1 kambary, tai zaislai visad kazkur tarp koju. bet man tai ne beda. vaikas juk zaidzia. bet beda - suo. tad kas ryta, tik nubudus vaikas sedas i valgymo kedute pusryciu, ir kol dar jai nepabodo joje sedet, as kaip ragana su sluota per namus vejo greitumu. dulkes valau kas antra diena kai mazge miega.

biški ne į tema bet kaip smagu susipažinti su dar viena Smilte 4u.gif
Atsakyti
tvarkausi kiekviena diena po kelis kart doh.gif ,kai dukryte miega plaunu indus,lyginu,darau valgyt,kai gryzta tetis issisiurbiu kambarius,issivalau dulkes.saziningai pasakius p a v a r g s t u. O ka daryt? juk nieks uz mane visko nepadarys. smile.gif
Atsakyti
Pavargstu. Tvarkausi kasdien ir ne po kartą. Man namai visada turi būti, kiek įmanoma turint vaiką, tvarkingi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pucci @ 2009 09 18, 17:16)

Cia kazkuria diena specialiai nesitvarkiau namu, kad gryzes vyras po darbo rastu namus visam "grozi". Iejes vos soko negavo, klausia, kas nutiko?  bigsmile.gif Sakau: va, paziurek, kas butu, jei mamyte netvarkytu namu... tongue.gif

mirksiukas.gif aš ir taip buvau padarius mirksiukas.gif tai vyras galvojo, kad pas mus vagys įsisuko doh.gif , nes viskas buvo kaip po cunamio
Atsakyti
Pavargstu ir dar kaip,jau taip nusibodo doh.gif betgi panele mano tuoj pirma darbas atsikelus is ryto arba po pietu viska kas mano jau sudeta isverst lotuliukas.gif aisku as valgyt darau ka nors tai ji man padeda visus puodus isemineja,saukstus ir panasei.dar idomiausias darbas isverst rubu spinta doh.gif nu taip ir gyvenam amzinam chaose lotuliukas.gif
Atsakyti
ryte issiurbiu, valgyt darau kas nereikalauja daug pastangu. nelyginu. po truputi kazka pasidarau. nepavargstu smile.gif
Atsakyti