Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užmiega mūsų vaikai? 2 dalis

mums jau metai ir menuo, bet uzmiega tik su mama.
Atsakyti
Mano mergytei tuoj du metukai ir ji viena tikrai neuzmiega. Turiu guleti savo lovoje kartu su ja ir tik tada, kai ji uzmiega perkeliu i lovyte.
Atsakyti
Mes jau sulaukusios metukų vis dar migdydavomės ant rankų sūpuojamos ir dar lopšinę reikėdavo dainuoti ax.gif Bet trūko mano kantrybė ir per mažosios verksmus ir klykimus šiaip ne taip išmokom užmigti jos lovytėj,nors lopšinės neatsisakėm bigsmile.gif Dabar paguldau,kokias 5min.padainuoju ir išeinu.Tik nors ir miego nori,bet visada pradeda protestuoti ir verkti.Pasakau,kad dėtų galvytę ant pagalvytės ir darytų apapa-tada išeinu mirksiukas.gif Dar paverkia trumpai dėl vaizdo ir užmiega 4u.gif Aišku,būna ir išimčių,bet retai.
Atsakyti
Su teveliais. Po to pernesam i jos lovyte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ikulia: 28 rugsėjo 2008 - 15:41
mano mergyte dar viena neuzmiega.paguldau as ja i jos lovyte ir dar turiu salia pabut,rankyte paglostyt,palaikyt.viena dar nenori pasilikt.priprato prie rutinos.ji jau zino,kad po pienuko reikes dantukus valytis,praustis.reikes po truputi pratint ir viena palikt.
Atsakyti
mano sūnus nuo gimimo vienas užmiega ir tik lovytėj, aišku būdavo kai į lovą pasiguldydavom kol visai mažiukas buvo, bet dabar tai net neužmiega su mum lovoj visada vienas užmiega su savo žirafa biggrin.gif
Atsakyti
Kai mano mažiui buvo kiek daugiau nei metukai, įpratinome užmigti pačiam. Paguldau į lovytę, pabučiuoju, išeinu iš kambario ir uždarau duris. Netrukus užmiega. Dičkį beveik iki 3 m. reikėjo migdyti- laikyti už rankos doh.gif
Atsakyti
sunius tai uzmiega su pieneliu ar arbatele savoje lovyte, niekur kitur, o mergaite su MP vis dar migdosi doh.gif ir kitaip mums neiseina, tik darzelyje aukletojos uzmigdo be biggrin.gif bet turi atsisesti salia jos ir duoti rankyte kol uzmigs ax.gif
Atsakyti
Maniskis uzmiega su teciu arba su manim, musu lovoje. Bet po to "keliauja" i savo lovyte. Ir dazniausiai iki 5 val ryto. Po to islipa is savo lovytes ir ilypa pas mus i viduri smile.gif
Bet siaip, iki 9 men uzmigdavo ir vienas, bei miegodavo tik savo lovyteje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutukaz: 30 rugsėjo 2008 - 14:15
mazoji miega tik su mumis, jos lovyte stovi tik del vaizdo, kas is jos, jei ji is jos islipa, tiksliau krenta ant galvos y musu lova , kadangi geriam dar MP, tai manau iki kokiu 2 metuku niekas nesikeis, mums visiems taip patogu biggrin.gif
neysivaizduoju kaip reiktu palikt savo dukra, ji gi uzsimustu jei iseiciau is kambario ja palikus. jei ji sugeba ir is maniezo isiropst, jau nebenaudojam jo senai, kai pamaciau kaip ropscias, isigandau blink.gif
Ji pati niekada nera uzmigus nuo gimimo, net vezime retas atvejis, doh.gif prasosi ant ranku klykdama, neturiu as tiek nervu ja virkdyt, bandziau pora kartu, bet ysiklyke iki melynumo, kas is to.. blink.gif tongue.gif
sunus augo tikrai ramesnis, neuzmigdavo vienas , visada reikdavo knygute pries mieguty paskaityt, bet su vezimuku nebuvo bedu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti

Mano sunutis (1metukai) uzmiega su mumis lovoje, po to keliauja i savo lovute smile.gif , na kartais visi uzmiegam vienu metu, tai nera kam ir perkelti i ta lovyte ax.gif.
Atsakyti
QUOTE(dimele @ 2008 09 30, 22:05)
mazoji miega tik su mumis, jos lovyte stovi tik del vaizdo, kas is jos, jei ji is jos islipa, tiksliau krenta ant galvos y musu lova , kadangi geriam dar MP, tai manau iki kokiu 2 metuku niekas nesikeis, mums visiems taip patogu biggrin.gif
neysivaizduoju kaip reiktu palikt savo dukra, ji gi uzsimustu jei iseiciau is kambario ja palikus. jei ji sugeba ir is maniezo isiropst, jau nebenaudojam jo senai, kai pamaciau kaip ropscias, isigandau  blink.gif
Ji pati niekada nera uzmigus nuo gimimo, net vezime retas atvejis,  doh.gif prasosi ant ranku klykdama, neturiu as tiek nervu ja virkdyt, bandziau pora kartu, bet ysiklyke iki melynumo, kas is to.. blink.gif  tongue.gif

man kilo toks klausimas-kaip jusu dukryte islipa is lovytes?maniskis siek tiek vyresnis keliom dienom,tai jam lovytes remas iki kaklo ir galimybiu issiropsti jokiu g.gif

siaip mes nuo gimimo miegam savo lovyteje.niekada nepratinom savo lovoje,net maitinti daznai islipdavau.dabar vakare pasiguldom ant keliu,isgeria pienuka is buteliuko ir tiesiai i lovyte.po keliu min jau miega.jei ne- tai dar pasivarto ir uzmiega.pas mus i lova jei ateina tai prasideda dukimas. cool.gif
Atsakyti