Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užmiega mūsų vaikai? 2 dalis

Mūsų kleckas dienos miego užmiega pats, savo lovoje. O vakare esam įpratę pasivoliot visi lovoj, paskaityt knygą, paklausyt tėčio sekamos pasakos (po ko ir mama dažnai užmiega... lotuliukas.gif ). Kai kietai užmiega, perkeliam mažių į jo lovytę smile.gif
Atsakyti
musu mazyliai abu nuo pat gimimo uzmiega savo lovytese niekada negudziau salia saves savo lovoje
Atsakyti
O musu mergina iki dabar viena nenori miegoti schmoll.gif
Pietu miegelio vis dar reikia pasupuoti ax.gif ,na o nakciai tai megsta su mamyte ir tetuku pasivartyti,o kai uzmiega perkeliam i lovyte wub.gif
Atsakyti
Uzmiega ir miega viena,tiesiog taip pripratinom 4u.gif
Atsakyti
Su maniškiu buvo visaip, taip sakant, viskas vyko palaipsniui - iš pradžių miegojo su manim lovoje, nes iš pradžių man buvo sudėtinga keltis, o ir jis buvo neramus. Dieną vežime miegodavo puikiai - vos pajusdavo gryną orą - ir jau parpia tongue.gif , o vakarais visaip būdavo - tekdavo ir ant rankų pamigdyti. Maždaug nuo 10mėn(atrodo ax.gif)užmigdavo vakarais su tėčiu ir keliaudavo į savo lovytę, o nuo 1m. 5mėn. užmiega pats, savo lovytėj - atsibučiuoji, atsimyluoji, pasakai labanakt ir užmiega(būna išimčių, kad reikia šalia pabūti, bet retai) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2008 10 01, 13:56)
man kilo toks klausimas-kaip jusu dukryte islipa is lovytes?maniskis siek tiek vyresnis keliom dienom,tai jam lovytes remas iki kaklo ir galimybiu issiropsti jokiu g.gif

siaip mes nuo gimimo miegam savo lovyteje.niekada nepratinom savo lovoje,net maitinti daznai islipdavau.dabar vakare pasiguldom ant keliu,isgeria pienuka is buteliuko ir tiesiai i lovyte.po keliu min jau miega.jei ne- tai dar pasivarto ir uzmiega.pas mus i lova jei ateina tai prasideda dukimas. cool.gif

na maniske nera is aukstuju tik kokie 75 cm, gal musu lovytes remas zemas, kad ji tokia nesaugi atrodo, cia broliuko palikimas ax.gif dar plius kokosinis ciuzinukas, pas ja rankos labai stiprios, ysikabina ir verciasi ant galvos doh.gif tik spek gaudyti doh.gif
Atsakyti
Manoji metuku ir menesio, bet pati niekada neuzmiega. Visada reikia uzsupti ant ranku. Tik lauke uzmiega vezime. As bandziau migdyti, paliekant viena, isirekia tiek, kad baisu. As dabar galiu ja migdyti taip, kol sveikatos pakaks migdyti ant ranku. Mane labiausiai domina, ka reikes daryti, kai jai reikes pradeti eiti i darzeli. Planuoju leisti nuo 2 metuku. Gal kas turi panasios patirties, kaip reaguoja darzelyje aukletojos. Gal visai tokiu vaiku nepriima.
g.gif
Atsakyti
Musu mergyte pietu miegelio ir nakti uzmiega pati wub.gif
Atsakyti
Musu vaikas nuo 8 menesiu (kai nustojau maitinti) dena ir vakare uzmiega vienas savo kambaryje 4u.gif
Atsakyti
Mano dukrytė tiek nakčiai tiek pietų miego užmiega pati savo kambaryje savo lovytėje, ankščiau kai dar buvo mažesnė visada reikėdavo supti ant rankų, bet pora kartų pabandžiau paguldyti ir palikti kambaryje vieną...ir pavyko thumbup.gif dabar visada užmiega viena clap.gif
Atsakyti
Aš visada savo mergytei padainuoju lopšinę, o paskui paguldau į lovytę ir ji užmiega pati. Tik pietų miegelio dar vis reikia užmigdyti.
Atsakyti
QUOTE(Sigitulia @ 2008 10 08, 16:26)
Aš visada savo mergytei padainuoju lopšinę, o paskui paguldau į lovytę ir ji užmiega pati. Tik pietų miegelio dar vis reikia užmigdyti.

kaip norėtūsi ir savo mažylei kada padainuoti lopšinę 4u.gif , kažkaip jai niekada nepatiko lopšinės, dar kai mažesnės būdavo ir ant rankų reikėdavo migdyti, bandžiau kelis kartus, bet ji iš karto pradėdavo muistytis ir tekdavo man nutilti, gal negražiai dainuodavau blush2.gif . tai taip ir augam be lopšinių ax.gif
Atsakyti