Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XI

QUOTE(Aina @ 2007 11 16, 10:59)
jei gerai pamenu norejai Flirt, o ne Dream biggrin.gif . jei Rima nebetures, galesiu duoti 4u.gif

Taigi taigi, Flirt. smile.gif blush2.gif
Ačiū, geras tu žmogus, tik kad gyveni baisiai toli.
Atsakyti
o pas mane Ainos duota Moja radost numiriojo verysad.gif
Atsakyti
mano lentyna(kaip ir žadėjau ax.gif )tik dar nesugalvojau ka i ją patalpint blush2.gif gaila,kad mažai telpa doh.gif na bet dar kelios mintys šiandien kilo,kaip daugiau lentynų pasidaryt lotuliukas.gif knygos keliaus i palubius,o gėlės i lentynas tongue.gif tik mastyt reiks uždengima lempų lygyje,nes musu sekcijos vidury televizorius stovi,tai spigina i akis šviesa kaip reikiant doh.gif apžlibs brangusis krepšinį bežiūrėdamas,tai kas paskui man i kitas lentynas lempas pritaisys ??? g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif user posted image
Atsakyti
nepatikesit, katik is Ainos gryzau. apsiprekinau merginos kaip reikiant. net 9 veislinukes isigyjau.
Atsakyti
QUOTE(sigita.p @ 2007 11 16, 15:29)
nepatikesit, katik is Ainos gryzau. apsiprekinau merginos kaip reikiant. net 9 veislinukes isigyjau.

šaunuolė thumbup.gif gera pradžia-pusė darbo mirksiukas.gif gerai,kai tau Aina šalia,turtėsi sanpaulijom net nepastebėdama smile.gif gali jau pradėt mąstyt apie lentynas tongue.gif
Atsakyti
O čia mano maximinės pražydo, veislių pavadinimų nežinau, bet prašom pasigrožėti smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Ar man akyse trigubinasi ar pas mus net trys Sigitos bigsmile.gif
Atsakyti
Gal tik dvi, nes aš ir pase Sigutė... bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2007 11 16, 14:22)
mano lentyna(kaip ir žadėjau  ax.gif  )tik dar nesugalvojau ka i ją patalpint  blush2.gif gaila,kad mažai telpa  doh.gif na bet dar kelios mintys šiandien kilo,kaip daugiau lentynų pasidaryt  lotuliukas.gif knygos keliaus i palubius,o gėlės i lentynas  tongue.gif tik mastyt reiks uždengima lempų lygyje,nes musu sekcijos vidury televizorius stovi,tai spigina i akis šviesa kaip reikiant  doh.gif apžlibs brangusis krepšinį bežiūrėdamas,tai kas paskui man i kitas lentynas lempas pritaisys ??? g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

lentyna thumbup.gif thumbup.gif o sanpaulijoms, tai turbut isvis kaifunki ir sviesu, ir silta vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2007 11 16, 15:22)
mano lentyna

Labai tvarkinga ir grazi drinks_cheers.gif ,tik klausimelis,ar gelytem bus gerai be naturalios sviesos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2007 11 16, 15:32)
šaunuolė  thumbup.gif gera pradžia-pusė darbo  mirksiukas.gif gerai,kai tau Aina šalia,turtėsi sanpaulijom net nepastebėdama smile.gif gali jau pradėt mąstyt apie lentynas  tongue.gif

pasiemiau silverglade apples, nikomu ne dam, irish cream,frozen time, faded denim, suncoost circus candy, beachkamber, stormy weather, red lantern. bet visai pamirsau tame grozyje volsebnye sny.
galva net susisuko nuo ju grozio ir nebeatsimenu ar neturejo ar pamirsau paimti. g.gif
Atsakyti
Na va...lentynas tik darot darot... O as vis dar ukupuoju savo palanges,kuriose greit ne tik vietos bet ir oro truks g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dacor: 16 lapkričio 2007 - 16:41