Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XI

Dacor, o kodėl "oro trūks"? Juk padėliota su gerais tarpais, ir plačios palangės smile.gif
Alyvuoge+, na, man labai gražu, ir ne tiek mažai ir telpa. Dar matau vietos rolleyes.gif Nuo kelintos iki kelintos laikai įjungtą lempą? Statykit tv į kitą vietą biggrin.gif
Aš atstatau iš toliau ir viršaus tiesiog stalinę lempą (kaitrinę), nežinau, kiek iš to naudos...
Na, Sigita P., ir apsiprekinai... Įsivaizduoju, koks jausmas. Ir patarėją turi greta, neliūdna smile.gif Dėk fotkes mirksiukas.gif
Kol visus vaikus rūpestingai palieju, apie porą valandų išeina. Kaip apsisukat? g.gif blink.gif
Atsakyti
dar 2 lempas vyrelis parvilko biggrin.gif kas per gerumo priepolis? g.gif lempas laikau ijungtas 14 val.ir jau sugalvojau kaip pridengt šviesą,kai bus galutinis rezultatas parodysiu mirksiukas.gif dar isigijau jungikli ar rozete(nežinau kaip vadinasi blush2.gif )su laikmačiu,kad pacios lempečkos įsijungtu ir išsijungtų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuogė+: 16 lapkričio 2007 - 19:52
Alyvuoge+, paskolink trumpam vyrą... blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildzius @ 2007 11 16, 14:16)
o pas mane Ainos duota Moja radost numiriojo  verysad.gif

nenusimink, atsiusiu kita ax.gif

QUOTE(sigita.p @ 2007 11 16, 15:58)
pasiemiau silverglade apples, nikomu ne dam, irish cream,frozen time, faded denim, suncoost circus candy, beachkamber, stormy weather, red lantern. bet visai pamirsau tame grozyje volsebnye sny.
galva net susisuko nuo ju grozio ir nebeatsimenu ar neturejo ar pamirsau paimti. g.gif

volsebnyje sny turejau tik viena, kol kas skirtis su ja nenoriu rolleyes.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 11 16, 21:05)
Alyvuoge+, paskolink trumpam vyrą... blush2.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif na kaip po senai draugystei,tai paskolinčiau,tik kam lempoms pritaisyt ar kam kitam??? blush2.gif lotuliukas.gif ne taip jis savanoriškai jau viską daro schmoll.gif reikia karts nuo karto vis "spyrio į užupakalį" biggrin.gif arba kažkokiais kitais būdais "priverst"kažka padaryt,bet turi galvot,kad pats viską sugalvojo ir savo noru padarė lotuliukas.gif o dar kai pagiri,tai išvis "devintam danguj pasijaučia" tongue.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Gaila jog nebėra TV laidos keičiu žmoną , pasiulytume, kiek darbų būtų nudirbta. lotuliukas.gif Smagu paskaitinėti jūsų šposelius... mirksiukas.gif

O lentynos tikrai labai patogios. thumbup.gif

O čia vakarienei.... bigsmile.gif user posted image .....Emerald Love...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 16 lapkričio 2007 - 20:46
Prajuokinot ,mergaitės bigsmile.gif Vyrus mat jau skolinas thumbup.gif

Alyvuoge tuoj su savo lentynom prisikarksėsi ax.gif [viešnių ant arbatos]Matau ir Liucernai cekavu ,kas kaip ...kaip veikia .O svarbiausias klausimas kada nauda pasimatys[turiu galvoj lentynas] blush2.gif g.gif

Alyvuoge ,ką padarei vyreliui ,kad lentyna partempė ....Matyt vakar per kašę apšvietimą išjungei....a mirksiukas.gif
Atsakyti
labai egzotiškai man ta Emerald Lace atrodo wub.gif labai graži wub.gif rimule,laukiu (ant kavos) tongue.gif nepagąsdinsit tease.gif vyrelis lentynų nepartempė,tik lempas,lentynos mano sekcijoj jau gatavos mirksiukas.gif tik lempas pritaisyt ir vsio,darbas baigtas,nėr paprasčiau lotuliukas.gif o knygoms užsakysiu antrasoles mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2007 11 16, 14:22)
mano lentyna(kaip ir žadėjau  ax.gif  )

thumbup.gif

QUOTE(Sigute*** @ 2007 11 16, 20:41)
O lentynos tikrai labai patogios. thumbup.gif
O čia vakarienei....  bigsmile.gif 

man seile nutyso rolleyes.gif
Atsakyti
pas mane tai vis dar yra silent prayer ir mazuciukai metelicos vaikiukai.
gal kas noretute? bigsmile.gif i AZ
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2007 11 16, 10:39)
Rima, Antracit mazylis, kuri man siuntei neisgyveno unsure.gif

OK. Pagal nerašytą sanpaulistų Garbės kodeksą aš šitą netektį atstatau. Paskutinį likusį vaikiuką paprašysiu, kad Milda važiuodama į pajūrį Tau atvežtų.

Viskas, Antracit nebeliko aukcione smile.gif)))))
Atsakyti
Jo Rimai gerai ,pas jas ryt susibėgimas thumbup.gif O mums čia plepėt teks blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti