Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XI

QUOTE(rimulėėė @ 2007 11 16, 23:38)
Jo Rimai gerai ,pas jas ryt susibėgimas thumbup.gif O mums čia plepėt teks  blush2.gif  mirksiukas.gif

Atvažiuok, mieloji, padalyvausi kartu.
Dar spėtum laisvai smile.gif

Papildyta:
Neužsakyti liko tik šių vaikiukai:

Apache Daydream user posted image

Buckeye Celabration

Fredettes Summer Shower

Ice Queenuser posted image
Midnihgt Magic user posted image
Nikomu ne dam user posted image
Podvenečnaja (Morev) user posted image
Atsakyti
mergaitės ..matau labai dirbat,,matyt sanpaulijas persodinėjat ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 11 12, 14:52)
Būk sveika mūsų būryje! jau nemažai turi... mano Volšebnyje sny tik pumpuriukus dar krauna, tuoj pasirodau...user posted image O čia - lapkričio džiaugsmas mano namuose...[url=http://keep4u.ru/full/071112/a48503620ba990c4f9/jpg][img]

kaip tos baltos pavadinimas?
Papildyta:
QUOTE(Liucerna @ 2007 11 12, 14:52)
Būk sveika mūsų būryje! jau nemažai turi... mano Volšebnyje sny tik pumpuriukus dar krauna, tuoj pasirodau...user posted image O čia - lapkričio džiaugsmas mano namuose...user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Koks tos baltos pavadinimas?pacios pirmosios baltos?
Atsakyti
Liucernos pirmoji pagal žiedelį labai panaši i lietuviukę Alba Regiją,tik ant lapų neižiūriu "kraujo"dėmių (aš taip ją vadinu tongue.gif ,nes iį Teos gavau prieš pat Helouvyną lotuliukas.gif ,bet man ir panaši i helouvyninę sanpauliją thumbup.gif ),man ji šiuo metu gražiausia iš turimų žydinčių wub.gif Kažkokdėl žiedas man primena tarybinius laikus tongue.gif bet čia tik mano fantazija smile.gif rimule,uoslę turi mirksiukas.gif ištikrųjų einu persodinėt gėlytes rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Liucerna,2007 11 16, 20:05]
Dacor, o kodėl "oro trūks"? Juk padėliota su gerais tarpais, ir plačios palangės smile.gif

Labai idomu: nuotraukoje tikrai atrodo,kad tarpai dideli tarp vazoneliu,bet naturoje i juos vazonelis nelabai tilptu g.gif

Atsakyti
Tai dirbat, sodinat, na na...
Dacor, užtat Tavo palangė tvarkingai atrodo, kad nepergrūsta. O čia ir taip suki, ir antraip, ne tik, kad tilptų, bet kad lapukai vienas ant kito neliptų...
Sigita P., pirmoji mano balta sanpaulytė tikrai Alba Regija (kaip Alyvuogė ir atspėjo), o antroji balta (fotografijoje ji ketvirta) – Lemon Kisses).
Mano lapukai vaikuojasi! ehehei! Ar girdit?! lotuliukas.gif Įdedu kuklią foto.
Ir dar noriu paklausti, kas žino, kaip "nuleisti" žemyn mano lietuviškų sanpaulijų lapus, laikau ant palangės, gal vis tiek šviesos mažai? Ar nekreipt dėmesio, kad jie tokie statmeni?.. g.gif Irgi rodau.
Sigute,čia iš Tavęs rudenį gauti vaikiukai auga. Pasakyk, kad neblogai, ane? mirksiukas.gif user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti

o koks pavadinimas sios grazuoles, Baltais ziedeliais su melynais buciniais

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigita: 17 lapkričio 2007 - 17:55
Rima, kokia Midnight magic grazi.... wub.gif Labai norec, bet kad problematiska is to Vilniaus parsigabent butu. Gal Kaune kas turit? Tai pavasari bent lapo paprasyciau.....
Atsakyti
Aš jau atidirbau,koki 40 vaiku persodinau tongue.gif bus pavasarį ką dalint lotuliukas.gif Liucerna,labai liuks,kad vaikuojasi tavo lapiukai,pavasariop atbėgsiu tavo ūkio praretint lotuliukas.gif o Alba Regija ir pas mane tokia stačia,jau labai apskabytos buvo užtai ir stačios,manau,kai pakankamai lapu masės prisiaugins nusileis :)mano Deivė buvo stačia,bet dabar jau nuleido "sparnus" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuogė+: 17 lapkričio 2007 - 19:38
O kaip tą lapų masę priauginti? Tręšimu? Pertręšt vis tiek negerai. g.gif Bet jau kad pasidžiaugei savo ūkiu, Alyvuoge, tai susilauksi pavasarį ne vieno užsakymo drinks_cheers.gif
Papildyta:
Sigita, aš turiu labai panašią - naminukę neveislinę. Gal imk ir sumanyk pati jai vardą. smile.gif Pvz: Pažadėtoji, Pabučiuotoji, Bučinėlis ir pan. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
o man kuo toliau, tuo labiau neaisku daros blush2.gif ant trasu dezutes buna parasyta, kad ju reik ilasint kiekvieno laistymo metu. suprantu, kad tresimui naudojamas didesnis kiekis, bet vistiek, jei mazas augaliukas ar tai nesigauna kaip tresimas? ar laistydamos vaikucius, kaskart lasinat shultz trasu "masei" auginti?
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 11 17, 17:49)
Sigute,čia iš Tavęs rudenį gauti  vaikiukai auga. Pasakyk, kad neblogai, ane? mirksiukas.gif

Liucerna, thumbup.gif jie neatpažystamai paugėjo, galiu drasiai sakyti tu ir sanpaulijos jau susidraugavote, o tai yra labai gerai... bigsmile.gif
Smagu kaip pati išaugini iš lapuko daigelį. thumbup.gif
O tau sekasi puikiai, sėkmės taip ir toliau... wub.gif
Atsakyti