Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XI

Nori dar ?.. hihihi.gif ... ir dar?....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamce: 19 lapkričio 2007 - 16:25
QUOTE(Aina @ 2007 11 19, 13:12)
siandien issiskleide dar viena veislinuke Hello Sunshine rolleyes.gif

Aina, nuostabi spalva wub.gif Ir sitos noriu.... verysad.gif ax.gif
Atsakyti
Mamce ar čia tavo katinėlis?Lygiai toks pats kaip mano Pilkis biggrin.gif galima bus tavo foto pasiskolint,maniškis nelabai mėgsta fotkintis tongue.gif Hello sunshine ir aš turiu,šiuo metu žydi wub.gif iš artimesnių kaimynų,matau,kad kaip ir aš Kaune esi mirksiukas.gif
Atsakyti
Mamce,
kokios gražios tavo veislinės „sanpaulijos“ – viena moka kniaukti, kita - loti... Žavingos! biggrin.gif
Atsakyti
mano komentaras dabar ne visai i konteksa rolleyes.gif , bet juk tinkama laika kartais taip sunku sugaudyt ax.gif
labai graziai crassula parase ir visos kitos vienaip ar kitaip protingai patare drinks_cheers.gif greiciausiai, kad is dideles meiles kartais nenorom imu ir pakenkiu kokiam augaleliui blush2.gif nenoriu gadint savo isvedziojimais ir kitokiais postringavimais grazios temos, tai einu pravedint makaules mirksiukas.gif
Atsakyti
na ir tempas pas jus merginos, neprisijungiau sm tik vieną dieną, darbe skaičiau, nepabaigiau, kol namo grįžau žiūriu dar + 2 psl.
o kai atidarė ir pamačiau gražių gyvuniukų nuotraukas tai dar pasitikrinau ar tik ne į faunos temas įlindau
Aina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai gražu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jasmin: 19 lapkričio 2007 - 18:41
Mildžiau, neskriausk savęs savikritika. Tegu tai padaro kiti mirksiukas.gif Tu juk gero nori gėlėms. Kaip kitiap išmokti, jei ne per praktiką?
Aš, beje, atradau savo vieną bjaurų charakterio bruožą: kai visas dėmesys sanpaulijoms, kitas gėlytes, deja, palieju tik iš pareigos, kaip kokiuose ne tikruos, o vaikų namuose. Paliko gėda blush2.gif blush2.gif e
Atsakyti
Pas visas ūkiai dideli smile.gif Pradėjau skaičiuoti savo...virš 100 katusų,netoli 50 sanpaulijų,dar apie 30 kitokių gelių,du šunys, smiltpelė jau anapilin nukeliavo, iš lauko pelytės vis apsigyventi nori... o jei tėvai sukalbamesni būtų tai tikriausiai visas zoologijos sodas namuose įsikurtų... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 11 19, 19:01)
Mildžiau, neskriausk savęs savikritika. Tegu tai padaro kiti mirksiukas.gif Tu juk gero nori gėlėms. Kaip kitiap išmokti, jei ne per praktiką?
Aš, beje,  atradau savo vieną bjaurų charakterio bruožą: kai visas dėmesys sanpaulijoms, kitas gėlytes, deja, palieju tik iš pareigos, kaip kokiuose ne tikruos, o vaikų namuose. Paliko gėda  blush2.gif  blush2.gif e

zinai, lengviau paciai save pakritikuot, ne taip skauda blush2.gif is pradziu pagriauzi save, o paskui paguodi lotuliukas.gif nors suprantu, kad tai ne pasiteisinimas, bet bandau pateisint, kad kazka ne taip darau, nes truksta laiko ir pan. blush2.gif bet as pazadu taisytis ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Sigutė ir Alyvuogė šįvakar mus paliko be naktipiečių unsure.gif verysad.gif
Dacor, du šunys! Alyvuoge, – šuo, katė ir balandžiai!
Mergaitės, auginančios sanpaulijas jau ilgesnį laiką! Pažadėkit ir paguoskite, kad pavasarį gėlyčių augimo tempai pagreitėja. O čia žiūri žiūri, akis baigi pražiūrėti...
Atsakyti
Liucerna Pažaduuuuu pavasrį tikraaiiiiiiii viskas greičiau vyksta mirksiukas.gif 4u.gif

Mildziau,nesinervink ...pradžioj aš irgi savas visa numylėdavau.Užtat ir rašau neperlaistai ,o numyli .Juk Čia iš didelės meilės gaunas .... blush2.gif mirksiukas.gif
man pavyko su tuo susidoroti[atrodo reik nusispjaut per petį]
Pradžioj buvau jau prie visų gėlių sudėjus korteles ,kur buvau pasižymejus kiek kartų per savaitę kokias gėles liet..kad nepaskandinčiau...atrodo išmokau apeit ūkį be laistytuvėlio blush2.gif

Gėlių dabar nesuskaičiuosiu ..daug .Kaktusų turiu pusantros palangės...dar klivija amariliai ...fukcijos ..svyrančios palergonijos...dar keletą įvairiausių...Du katukai .Du šunys[gerai kad lauke].vaikai gal tris žiurkėnus augino. ...gal ir visas ūkis [meluoju dar vyras ir trys vaikai ]dabar jau viskas g.gif ax.gif Sanpaulijas pamiršau ... doh.gif wub.gif
Atsakyti
cia matyt tikrai dar tas nepatyrimas.. su visom kitom gelem nesunkiai radau kalba ir su ju laistymu, laikymu kaip ir ner problemu, bet va su sanpaulijom unsure.gif nu neiseina ir viskas doh.gif kartais bijau, kad jos perdzius, kartais kad per daug paliesiu doh.gif
Atsakyti