Sveikos,
pasidalinsiu tuom ką žinau,gal kam pravers.
Mano vaikinas jau šįmet ketvirtokas,mokomės šioje mokykloje nuo Pirmosios klasės. Priiėmė maloniai,gražiai,nors pagal adresą ojojoi kaip mes nepriklausom.
Tikrai viskas tiesa, mokykla aptverta,rakinama.Dar ,kadangi ji sostinės širdy, tai vaikai dažnai eina į miesto šventes,pasitinka imperatorius,karalius,pati nenuvesčiau:))
Vienintelį insidentą turėjome pirmoje klasėje,mokyt.Klabienė(atrodo),po poros mėnesių nusprendė palikti pirmokus ir laimės Amerikoje ieškoti.Tai sunervino vaikus ir tėvus,šiaip tai buvo neatsakinga,visada vėluodavo į pamokas,amžinai kas nors nutikdavo... Bet viskas išėjo į gerą, gavom nuostabią mokytoją J.Malinauskiene.Jauna, energinga,teisinga,reikli,bet kartu švelni,maloni ir t.t.Džiaugiamės, nes vaikai priversti stengtis,temptis.
Kas dar praiilginta grupė yra ,mokama,dėl pietų jau čia buvo parašyta,mokykloje nėra nieko veikai nešasi priešpiečius, geria arbatą klasėje,o prailgintoje veda i Salomeikią.
Būrelių yra mokamų ir nemokamų,daug visokių ir įdomių.
Vat viena bėda yra tikra ir atrodo neišsprendžiama -ANGLŲ mokytoja.Čia jau tikrai, neaišku nei kaip ,nei ką.Tikrai labai sunkus žmogus,jokio pedagogiškumo ir noro dirbti su vaikiukais.Man net baisu, bet visi alei vieno linki jai neateiti, susižaloti ar netgi mirti.Juk taip baisu, kai vaikai linki tiek blogo.Sakyčiau tik mano, ar dar keli, bet ne visi mokyklos mokiniai ir tevai nezino ko griebtis,o jei ka klauskit visada atsakysiu,mes toje mokykloje veteranai:)
Bet kai as mokiausi tai buvo anglu mokytoja Dalia , dabar ziuriu kad sneka labai blogai tai manau kad ji isejo
Buvo auksine, gerai mokydavo vnz super ! Zinoma anksciau nepatiko nes griezta nu bet dabar tai tik pasvajot apie tokia mokytoja
Jai ko reikia klauskit galiu papasakot nes tikrai daug zinau:) Ir taip pat zinau ta mokytoja kuri i amerika isvyko
musu klase gret jos buvo tai daznai susitikdavo mokytojos o veliau atejo tokia jauna simpatiska