Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarinė sėja

o jeigu mano mociute suzinotu,kad sitaip ridikelius vasario men.sejam ir pikiuojam,atsikeltu is karsto.a.a.jai.jie su dieduku i siltnami sedavo grieztai po keturias seklas i viena duobute.labai kruopstus zmogeliukai buvo.ech nostalgija,tais laikais tokios yvairoves seklu ir geliu nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 02 20, 21:30)

tai gal kuo anksčiau perkelsi į lovelius, į erdvesnę žemę, tuo geriau.. na Regila čia turėtų būti viską išbandžius.

na siaip nedaug as ten ju pasejau ax.gif pabandymui tik, nelabai ka ismanau dar tik pradedanti as blush2.gif

jei sakot kad taip negerai, tai as galiu ir is naujo pasodinti, nes tikrai nedaug pasejau ax.gif

QUOTE(Shlipse @ 2009 02 20, 23:28)
o  jeigu mano mociute suzinotu,kad sitaip ridikelius vasario men.sejam ir pikiuojam,atsikeltu is karsto.a.a.jai.jie su dieduku i siltnami sedavo grieztai po keturias seklas i viena duobute.labai kruopstus zmogeliukai buvo.ech nostalgija,tais laikais tokios yvairoves seklu ir geliu nebuvo.

o kodel butent po 4? g.gif
Atsakyti
ka cia SM isdarineja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marimacho: 21 vasario 2009 - 07:32
niu sakes jau trecia tokia pat zinute ikele blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marimacho: 21 vasario 2009 - 07:32
Nu man tai pirma karta toks bajeris, kad norit ridikus pikiuot blink.gif
Atsakyti
Skaitau, kad jau ridikėlius sėjate. Vat man labai įdomu ką toliau žadate su jais daryti bigsmile.gif ta prasme kur žadat toliau auginti g.gif Aš irgi galvoju kada jau čia juos būtų galima pasėti, kad anksti turėti. Ar verta sėti į kokį lovelį ir kambary auginti blush2.gif
Ir apskritai prašau patarkit skanių ridikėlių veislę, nes pernai kur sėjau, tai nevalgomi gavosi blush2.gif
Ai, ir dar prie to pačio gal ir salotų galima pasisėti g.gif
Atsakyti
Nu as visasa ridikus, salotas seju tiesiai i siltnami priklausomai nuo oro balandzio menesi. Loviuose neauginu ir niekada nepikiuoju. O va salotas bandziau, persodinau i lovi ir kai jau silta buvo njesdavu i balkona. Super uzaugo tik mazai, kiek i ta lovi gi tilps
Atsakyti
kodel mociute po 4 seklas berdavo nezinau,bet pas ja tokia tvarka buvo,ir ne visas i kruva suberdavo,o viena nuo kitos per pora cm.bet cia jau tiesiai i dirva.
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2009 02 21, 11:31)
Nu as visasa ridikus, salotas seju tiesiai i siltnami priklausomai nuo oro balandzio menesi. Loviuose neauginu ir niekada nepikiuoju. O va salotas bandziau, persodinau i lovi ir kai jau silta buvo njesdavu i balkona. Super uzaugo tik mazai, kiek i ta lovi gi tilps

As siltnamio neturiu. Nebent galeciau agro plevele uzdengti. Tada būtų galima sėti anksčiau g.gif ar vis tik neverta
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2009 02 21, 14:02)
As siltnamio neturiu. Nebent galeciau agro plevele uzdengti. Tada būtų galima sėti anksčiau  g.gif ar vis tik neverta

o tai cia dirvoje? blink.gif ar lovyje? zinau tik tiek, kad ridikai neauga gerai kai jau buna siltas oras, bet salnu dideliu irgi neori jie. Todel pirma karta seju balandzio pabaigoje, o antra rugpjuti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2009 02 25, 23:39)
o tai cia dirvoje?  blink.gif ar lovyje? zinau tik tiek, kad ridikai neauga gerai kai jau buna siltas oras, bet salnu dideliu irgi neori jie. Todel pirma karta seju balandzio pabaigoje, o antra rugpjuti smile.gif

klausiau apie sėjimą tiesiai į dirvą 4u.gif
Kaip supratau anksčiausiai galima sėti balandžio pabaigoje
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2009 02 26, 09:42)
klausiau apie sėjimą tiesiai į dirvą  4u.gif
Kaip supratau anksčiausiai galima sėti balandžio pabaigoje

nu taigi nuo oro priklauso, dar gali ir sniego but musu krastuose tokiu laiku. Kai jau gerokai atsyla iki kokiu 10 tai tada ir seju
Atsakyti