Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarinė sėja

QUOTE(Darazz @ 2009 03 10, 20:33)
Sveiki rasau bakalaura vienmeciu geliu seklu biologines savybės ir mikromicetai. gal galit padet? gal kas parsaytumet? sumokeciau, o gal padetumet? laukiu el laisku darisimas@gmail.com aciu drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif raso, kad "rasau" , bet nori, kad kas "parasytumet" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu tie nupirkti diplomai tokio s**o verti paskui ir tebuna lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,gal kas sejote''davido budlejas'',kaip jos jums sudygo ir auga?aciu 4u.gif
Atsakyti
aš pasėjau nasturtes, jau jos sudygo, turėtų būti labai gražios ugninės spalvos, o kitos baltos, balandy, kai atšils žadu sodinti į lovelius ir kabinti ant turėklų ( pamaina surfinijoms) šiemet sugalvojau , pabandyti nasturtes.
Atsakyti
man nasturtes labi grazu, ale jas megzta balti drugeliai ir prideda tu zaliu kirminu... dar as jas seju jau tiesiai i dirva
Atsakyti
QUOTE(Darazz @ 2009 03 10, 21:33)
Sveiki rasau bakalaura vienmeciu geliu seklu biologines savybės ir mikromicetai. gal galit padet? gal kas parsaytumet? sumokeciau, o gal padetumet? laukiu el laisku darisimas@gmail.com aciu drinks_cheers.gif

aš galiu patarti.. iškart kreipkis į savo darbo vadovą.. gal sutarsit.. rašo jie ir patys, tikrai cool.gif Va mano sesės paprašė 1600 litų. Diplominis bakalauras. Bet jai buvo per brangu, tai dabar pati rašo. Ir dar nežinia, kas gausis. Ne apie sėklas rašo, apie augalus, bet daugiau ir negaliu pasakoti.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 03 16, 14:04)
aš galiu patarti.. iškart kreipkis į savo darbo vadovą.. gal sutarsit.. rašo jie ir patys, tikrai  cool.gif Va mano sesės paprašė 1600 litų. Diplominis bakalauras. Bet jai buvo per brangu, tai dabar pati rašo. Ir dar nežinia, kas gausis. Ne apie sėklas rašo, apie augalus, bet daugiau ir negaliu pasakoti.

Dar negirdejau, kad pats vadovas parasytu darba bigsmile.gif Man tai kitaip buvo... bet, kazkaip gal nepasakosiu... Pati rasiau tai faktas smile.gif O visas kitas aplinkybes nutylesim rolleyes.gif
Atsakyti
jus apie bakalauro laipsnius o as visas seklas siandien susisejau i savo maza siltnamiuka blush2.gif lauksiu kol sudyks vacation1.gif tourist5.gif vacation4.gif siandien buvo puiki dienele thumbup.gif
Atsakyti
Budlėja pakankamai kaprizinga, imant auginimą iš sėklų. Jei nepasiseks sudaiginti, tuomet, pavasarį galėsiu pasiūlyti pačių augaliukų..
Štai čia aprašymas ir kaip atrodo:
http://www.sodai.lie...om/Budleja.html
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2009 03 16, 13:17)
man nasturtes labi grazu, ale jas megzta balti drugeliai ir prideda tu zaliu kirminu... dar as jas seju jau tiesiai i dirva

Ar tikrai apie nasturtes kalbi? Nes aš kaip tik skaičiau, kad jas sodindavo prie kopūstų, kad tie balti drugeliai - kopūstinukai, nepultų g.gif

Aš pernai jas į lovelį buvau pasisėjusi, tai tikrai gražiai atrodo. O ir priežiūra jų gerokai paprastesnė negu surfinijų ar petunijų. Vargau pernai su miltlige.
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 03 17, 22:08)
Ar tikrai apie nasturtes kalbi? Nes aš kaip tik skaičiau, kad jas sodindavo prie kopūstų, kad tie balti drugeliai - kopūstinukai, nepultų  g.gif

Aš pernai jas į lovelį buvau pasisėjusi, tai tikrai gražiai atrodo. O ir priežiūra jų gerokai paprastesnė negu surfinijų ar petunijų. Vargau pernai su miltlige.

nu tikrai va sitos gi user posted image

gal jos kaip tik labai traukia, todel ir jas ir puola drugeliai g.gif
Atsakyti
Kaži kas geriau ar labai šviesu ir šilta (~+20 ir daugiau) ar tamsiau (šiaurės rytų pusėj langelis ir vėsu ~+10C ?

čia aš apie gėlių daigelius. (žilės lygtais ir naktižiedės, vėliau tikėkimės bus ir petunijos)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 19 kovo 2009 - 09:32
QUOTE(Aderaa @ 2009 03 16, 12:55)
aš pasėjau nasturtes, jau jos sudygo, turėtų būti labai gražios ugninės spalvos, o kitos baltos, balandy, kai atšils žadu sodinti į lovelius ir kabinti ant turėklų ( pamaina surfinijoms) šiemet sugalvojau , pabandyti nasturtes.

Kazkaip keista ,kad ir as siemet uzsimaniau nasturtu bigsmile.gif
Atsakyti