QUOTE(FleurDeLis @ 2009 02 19, 18:09)
:

dabar supratau, kam tie krapštukai reikalingi. O aš galvojau su pirštu iš apačios kilstelėti ir galvoju išsikels. Pirmi metai taip su sėklom terliojuos, tai dar daug klausimų
Pernai tai be jokių skrupulų subėriau sėklas, net tas kurias atskirai daiginti reikia, į bendrus lovius ir žiūrėjau, kas gausis. Aišku, gavosi šnipštas. Kai daigeliai pradėjo stiebtis, anyta juos iš lovių nutaikiusi progą išravėjo. Sakė pagalvojusi, kad piktžolės taip pas mane sužėlė loviuose

Gerą nuomonę turėjo susidaryti apie mano gėlės - piktžoles loviais auginu
anyta fainuolė
aš tai manau, kad jei Tavo daigykla su kiaurymėm, tai ir pirštu kilstelėjus iš apačios, lengvai išsikels ta a la "tabletė" su augalu. Tik prieš persodinant paliek gerai, kad atmirktų.
Mačiau kaip patyrę gėlininkai iš tų triūbikių traukia daigus.. tai nieko jie ten nesiceremonija - prie šaknų daigą suima ir kilsteli.. 3 litai.. dar nori - vėl kokį kilsteli - dar 3 litai
o aš va taip daiginau. Lenda salvijos. Londonietiškos

kažko čia man jos greit sudygo.. nesitikėjau.. lengvas panikos silpnumas ima pagalvojus, kad gegužis dar toli, o jos jau lapelius leidžia.. nu bet stengsimės stabdyt truputį, kad raumeningesnės augtų.. sėjau po vieną sėklytę. Terlionės tai buvo, nes prieš tai mirkiau. Tai šlapias sėklas buvo sunku atplėšti nuo pirštų ir pataikyt į joms skirtą vietą, kad daigas nuo daigo maždaug kas 2 - 2,5 cm būtų. Bet tai nereiks "verkti", kad persodinant kuri nuluš.. ketinu tiesiog sulaužyt dėžutę ir supjaustyt žemę kaip tortuką gabaliukais ir pasodint lauke jau. nes neturiu tiek vietos ir indelių, vien tik 80-čiai salvijos daigų. na bus matyt, ar tie mano planai pavyks... Kažkada sodinau taip tagetes.. jos tai gajos kaip moterys.. greit prigijo ir subujojo.. nžn kaip bus su salvija.. ji gal kiek lepesnė pradžioj.
linksta kad ir tokie mažučiai, bet į langą
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...