Labai gražios karpytlapės nasturtės. Galit pamaišymui įsigyti ir tokių.
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 03 17, 21:08)
Ar tikrai apie nasturtes kalbi? Nes aš kaip tik skaičiau, kad jas sodindavo prie kopūstų, kad tie balti drugeliai - kopūstinukai, nepultų
Aš pernai jas į lovelį buvau pasisėjusi, tai tikrai gražiai atrodo. O ir priežiūra jų gerokai paprastesnė negu surfinijų ar petunijų. Vargau pernai su miltlige.

Aš pernai jas į lovelį buvau pasisėjusi, tai tikrai gražiai atrodo. O ir priežiūra jų gerokai paprastesnė negu surfinijų ar petunijų. Vargau pernai su miltlige.
Nasturtas labai myli

QUOTE(crocus @ 2009 03 19, 16:59)
Nasturtas labai myli
baltukai, tai pasėjus šalia kopūstų jų taip nepuola. Geriau nasturtas renkasi 

nu va sakau, kad tarp ju zaliu kimeliu buna daug

Kirminėlius bandysim kaip nors išnaikinti, o jei bus gražu tai kai jau žydės nufotkinsiu ir parodysiu, o jei jau tie baltukai ir tie kirminėliai įsigalės, tai išmesiu , pakeisiu kitomis gėlėmis, bet man knieti pabandyt nasturtes auginti loveliuose .
Laba diena
Šiemet ir aš sėja užsiėmiau, palanges sėjinukai okupavo
.
Petunijas jau šiek tiek išpykiavau
Svyrančios naktižiedės ištyso, bet manau viskas bus oki
deja, lobelijos taip ir nesudygo

Šiemet ir aš sėja užsiėmiau, palanges sėjinukai okupavo

Petunijas jau šiek tiek išpykiavau

Svyrančios naktižiedės ištyso, bet manau viskas bus oki

deja, lobelijos taip ir nesudygo

QUOTE(FleurDeLis @ 2009 03 17, 21:08)
Ar tikrai apie nasturtes kalbi? Nes aš kaip tik skaičiau, kad jas sodindavo prie kopūstų, kad tie balti drugeliai - kopūstinukai, nepultų

Nasturtes sejamos ne kad atbaidytu, bet kad baltukai ant ju detu kiausus su kirmelem, o ne ant kopustu

štai radau įdomiai panaudotus butelius daigeliams, sakau reikės išbandyt

QUOTE(jolaxus @ 2009 03 20, 16:07)
geras ,visai idomi ideja, ir dregme pastovi

QUOTE(Regila @ 2009 03 19, 12:57)
Labai gražios karpytlapės nasturtės. Galit pamaišymui įsigyti ir tokių.
O Regila ,jus turite siu nasturtu?
Ne, tų neturiu...Tik esu auginusi, tad siūlau paįvairinti -patiko.
QUOTE(crocus @ 2009 03 19, 16:59)
Nasturtas labai myli
baltukai, tai pasėjus šalia kopūstų jų taip nepuola. Geriau nasturtas renkasi 

mes salia kopustu sodinam tabaka

tarp bulviu visad viena vaga pupu, o morkos augancios salia svogunu drauges, nes apsaugo viena kita nuo kenkeju

gal kas zino kokia minimalia temp istveria daigeliai (petunijos, žilės, lobelijos ir pan)?