Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarinė sėja

nu va perskaiciau visa tema, galvoju gal reiks ir man toro dezute nusipirkt ir pabandyt i ja sodint
as pradininke seklu sodinime, praeitais metais sugalvojau 'ant durniaus" galima sakyti geguzes menesi ir pasejau (jau net nepamenu ka doh.gif ) tik pamenu, kad lobelijo sir ratiliai nesudygo, o va petuniju ir surfiniju, nors ir velai , bet turejau. sodinau i dezutes jau iskart lauke, nes buvo silta, juk geguzes menuo.

siemet mastau tvarkingiau i seja paziuret blush2.gif tai man dabar klausimas del temperaturu-kokios salygos skaitosi silta (kol dygsta) ir kokia temperatura skaitosi vesiau (kai jau sudygsta)? g.gif
Atsakyti
ir dar.... ar butina uzdengti plevele? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2009 03 23, 13:41)
ir dar.... ar butina uzdengti plevele? g.gif

Temperatura eriausiai dygimui yra 23-25 laispniai. Veliau, kai sudygsta turetu buti vesiau.

Plevele uzdengiu. Bet reikia karts nuo karto pravedinti, kad neuzsiveistu pelesis.
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2009 03 23, 12:49)
Temperatura eriausiai dygimui yra 23-25 laispniai. Veliau, kai sudygsta turetu buti vesiau.
Plevele uzdengiu. Bet reikia karts nuo karto pravedinti, kad neuzsiveistu pelesis.

kiek tas vesiau? 3C, 10C, 18C g.gif
kas blogiau daigui 10C ir neypatingai daug sviesos, ar ~20C ir daaaaug sviesos...
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 03 23, 14:55)
kiek tas vesiau? 3C, 10C, 18C  g.gif
kas blogiau daigui 10C ir neypatingai daug sviesos, ar ~20C ir daaaaug sviesos...

Kiek zinau geriausia +10+15, bet pas mane tokiu salygu nera.
Reikia sviesos, kad jie neisstyptu, bet ir negali buti per karsta. Rinkis virudki biggrin.gif As kaikuriuos esu pastacius prie +10, bet neipatingai daug sviesos, kitus prie +20 ir daug sviesos. Ziuresiu kas bus. biggrin.gif
Atsakyti
o as norejau suzinoti kiek ilgai laikote plevele ar maiseli uzdejusios ant vazoneliu ar kai jau tik pasirodo daigai nuimate ar dar palaikote dar iki tol kol suvesi geriau tie daigeliai. aciu
Atsakyti
QUOTE(sinko @ 2009 03 25, 22:21)
o as norejau suzinoti kiek ilgai laikote plevele ar maiseli uzdejusios ant vazoneliu ar kai jau tik pasirodo daigai nuimate ar dar palaikote  dar iki tol kol suvesi geriau tie daigeliai. aciu

as dar kelias dienas palaikau kol jie sustipreja 4u.gif
Atsakyti
reiskiasi dar palaikysim viena dienele. aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2009 03 25, 22:23)
as dar kelias dienas palaikau kol jie sustipreja  4u.gif

o as noriu padekoti , kad rasete apie plevele iskart taip padariau ir kai kurie daigai jau pralenke tuos kurie augo be pleveles smile.gif aciu thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, noriu pasitarti su labiau patyrusiomis ka man daryti, vos ne vos isdygo saltmetes ir pipirmetes, mazuliukai daileliai bet grazus ir jau antri lapukai pradejo listi, bet jos vel pradeda mirti, nuliepsta ir suvysta. Laistau saikingai, taciau nesu retinusi ir dar nepersodinejau. patarkit ka daryti, kokia zeme pirkti ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Alv @ 2009 04 17, 21:12)
sveikos, noriu pasitarti su labiau patyrusiomis ka man daryti, vos ne vos isdygo saltmetes ir pipirmetes, mazuliukai daileliai bet grazus ir jau antri lapukai pradejo listi, bet jos vel pradeda mirti, nuliepsta ir suvysta. Laistau saikingai, taciau nesu retinusi ir dar nepersodinejau. patarkit ka daryti, kokia zeme pirkti ir t.t.

gal pasodinai i kokia prasta zeme? g.gif bandyk paseti i kitos rusies
Atsakyti
na as pirkau zeme geliu parduotuveje kur uzrasyta daiginimui , tai jie man sudygo, bet paauga truputi ir nusilpsta.gal reikia nuo praretinti, ta prasme po viena issodinti ?
Atsakyti