siandien paeksperimentavau

panasu kaip falafeliai, bet ne tokie

soju pupeliu - kopusto kotletukai
250 g soju pupeliu ismirkinti per nakti, po to isvirti
1/3 nedideles kopusto galvos. supjaustyti dedeliais gabalais ir nuplikinti kaip balandeliam.
1 vidutinis svogunas
2-3 cesnako skilteles1 kiausinis arba 2 saukstai miltu
1-2 saukstai saldytu petrazoliu ar krapudruskos, pipiru, kt. prieskoniu pagal skoni
virtas soju pupeles,nuplikyta kopusta , svoguna, cesnaka susmulkinau kombainu. dedu kiausinius arba miltus, prieskonius, zalesius ir minkau tesla. gaunasi panasaus tirstumo kaip farsas kotletams. formuoju blynalius (kaip zemaiciu blynus panasiai) tada kepu keptuvej.
galima valgyti su bet kokiom darzovem , padazu, koki susigalvojat

skanaus