Įkraunama...
Įkraunama...

ką atsimenate iš vaikytės?

Prisimenu, kaip su seneliu eidavom i parka, as laipiodavau tvorom, o jei kokia tarp medziu pasitaikydavo, jis man nuskindavo saka ir taip as iveikdavau visas kliutis 4u.gif ploja.gif Dar kaip eidavom ir skaiciuodavom stulpus, taip ismokau skaiciuoti..Kaip eidavom prie vieno tvenkinio pas ,,varliuges'' (varlytes), kaip tas pats senelis leisdavo upeje braidzioti, o tada ilgai ilai dziudavom, kad tiute (mociute) nesuzinotu victory.gif kaip pesdavomes su sese, o as uzsidarius vonioj tamsoj sededavau (sesute uzgesindavo sviesa), kad tik per shike negauciau ir taip mamos, griztancios is darbo, laukdavau blush2.gif biggrin.gif Prisimenu, kaip su broliu zaisdavom playstaton tankais ir mario drinks_cheers.gif thumbup.gif wub.gif Ech...
Atsakyti
biggrin.gif .kai esi dar mazas vaikas tau niekas nerupi,tik viskuo domiesi,ir daugelio klausineji,kas ,kur ,kaip,ir kada,bei kodel. bigsmile.gif bet daugelis negali prisiminti savo vaikystes,bet as tikiu kad buna iryra nors viena,na gal ir ne viena atmintyje islikusi akimirka,kai tu sedi ir uzsimerkus matai ta kas tau gilioje vaikysteja islike iki siol. 4u.gif kai as tai gerai pamenu budama keturiu metuku,kai vykome prie vandenyno,ir as bigsmile.gif budama tokia maza,galejau jausti,braidzioti ,bei dziaugtis ta nuostabia vandenyno vesa rolleyes.gif .o kaip jum sekasi patekti i ta grazu ir nesudekinga vaikyste? rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Nejucia prisiminiau ta vakara, tiksliau nakti, kai pirma karta gyvenime paragavau...banano ax.gif Nepamenu kiek metu man buvo, bet manyciau ne daugiau 5-6. Gyvenome mazyciame bendrabucio kambarelyje, tetis vaziuodavo i Lenkija "bizniauti" biggrin.gif Po eilines keliones jis gryzo velyva nakti, bet mes su mama visada ji pasitikdavome. Stai tada ji ir pamaciau pirma karta, savo pirmaji banana biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Tiesa sakant man jo skonis primine muila ir man jis visai nepatiko ax.gif Bet va atminty isliko labai ilgai..keista biggrin.gif
Atsakyti
Prisimenu,kaip su drauge leisdavom linksmai laika.Kaip vezdavo tetis maudytis prie upes ir galedavom pliuskentis 3 valandas,kol oda ismirkdavo thumbup.gif kaip gera buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingushkele @ 2008 05 25, 22:47)
Nejucia prisiminiau ta vakara, tiksliau nakti, kai pirma karta gyvenime paragavau...banano  ax.gif  Nepamenu kiek metu man buvo, bet manyciau ne daugiau 5-6. Gyvenome mazyciame bendrabucio kambarelyje, tetis vaziuodavo i Lenkija "bizniauti"  biggrin.gif  Po eilines keliones jis gryzo velyva nakti, bet mes su mama visada ji pasitikdavome. Stai tada ji ir pamaciau pirma karta, savo pirmaji banana  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Tiesa sakant man jo skonis primine muila ir man jis visai nepatiko  ax.gif  Bet va atminty isliko labai ilgai..keista  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Man pirmą kartą banano skonis irgi buvo panašus į muilo... Bet ne banano paragavimo diena man labiausiai įstrigo biggrin.gif
Šiaip save pamenu gal nuo kokių 4 metų, bet TĄ dieną, kai dabar paskaičiuoju, turėjau būt vos daugiau nei vienerių. Tai buvo Černobylio katastrofos diena ir mano tėtis turėjo išvažiuot ten - padarinių likvidacija ar kažkas panašaus ohmy.gif . Ačiū Dievui, kad visgi nuvežė tik iki Baltarusijos pasienio ir paskui grąžino atgal, o tai nežinau, kaip viskas galėjo baigtis verysad.gif Aišku, šitas aplinkybes aš tik vėliau išsiaiškinau, bet pamenu, kad buvo saulėta, labai vėjuota, net smėlį į akis nešė. Mane mama ant rankų laiko, o aš visa tokia linksma mojuoju tėčiui...
Atsakyti
Aš prisimenu kaip mama važiavo sesės "pirkti" ax.gif Taip jaudinausi, kad tik užtektų pinigėlių sesytei. Mes buvom su broliu, tai aš labai norėjau sesės, o jis brolio smile.gif Bet sakiau jei neužteks pinigų sesei, tai tegul nors brolį "nuperka" 4u.gif Ir ką gi, užteko pinigų sesei smile.gif Buvau tokia laiminga:)
Atsakyti
kai sužinojau, kad mama užsakė pas vieną moterį man šuniukąąąąąąąąąą yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(lijana dailidiene @ 2008 05 24, 01:39)
biggrin.gif .kai esi dar mazas vaikas tau niekas nerupi,tik viskuo domiesi,ir daugelio klausineji,kas ,kur ,kaip,ir kada,bei kodel. bigsmile.gif bet daugelis negali prisiminti savo vaikystes,bet as tikiu kad buna iryra nors viena,na gal ir ne viena atmintyje islikusi akimirka,kai tu sedi ir uzsimerkus matai ta kas tau gilioje vaikysteja islike iki siol. 4u.gif kai as tai gerai pamenu budama keturiu metuku,kai vykome prie vandenyno,ir as  bigsmile.gif budama tokia maza,galejau jausti,braidzioti ,bei dziaugtis ta nuostabia vandenyno vesa rolleyes.gif .o kaip jum sekasi patekti i ta grazu ir nesudekinga vaikyste? rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif

Visu pirma, klaidu tiek kad baisu.
Antra, ne visi turejo "grazu ir nesudekinga" vaikyste;)
Atsakyti
Na as irgi pamenu kai mam vaziavo i ligonine pirkti leliuko, tada man jau buvo 6. As norejau seses ir butinai su plaukais, nes nepatiko pliki leliukai. Atsimenu mama pyne kasas ir lauke greitosios. Jai birejo asaros o as nesustodama tauskiau, kad reikia seses. Po to mamai ikisau i krepsi savo pilna taupykle-medini gryba, kuriame buvo metaliniais rubliais santaupos, sakiau mamai cia jei neuzteks ir jai pritruks pinigu sesei. Mama dar labiau pradejo verkti. Ir ka galvojate. Mama man nupirko sese ir ne bet kokia su ilgais, juodais plaukais. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 05 22, 14:28)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Įsivaizduoju - sunervyjo, atsistojai, rankas ant liemens, ir spyr spyrt spyrt laugh.gif

eik tu sau kaip prajuokinai, taip juokiausi kad net pilvą dabar paskaudo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif taip nebūčiau sugalvojus biggrin.gif ne, sėdėjau kedėj, ir klykiau tuo pačiu metu kilnodama kojas, tokiu atveju kliuvo ir gydytojai devil.gif
Atsakyti
Įsimintiniausia diena vaikystėje??? Hmmm mastau.gif
Gal, kai 3in1 kavos paragavau hah.gif ir nuo jos neatstoju dabar biggrin.gif
Atsakyti
Prisimenu brolio laidotuves..man buvo ketveri...kažkaip daug epizodų išliko atmintyje.
Kaip skaičiau užrašus ant vainikų,o tetos dyvijosi,kad skaityti moku...kaip visi klaupėsi prie karsto.ir aš atsiklaupiau...kaip leido karstelį į sušalusią žemę,o aš mąsčiau,kaip jam ten šalta bus ir baisu...brrrr...kaip po laidotuvių įdėjau savo lėlę į brolio vežimėlį,o mama apibarė ir atėmė..
Atsakyti