Įkraunama...
Įkraunama...

ką atsimenate iš vaikytės?

o pas mane labai daug vaikystes prisiminimu smile.gif
net sunku but koki atrinkt ir papasakot, nes visi savotiskai man mieli, ir taip buna gera kartais su kuo nors pasikalbet ir juo aptart, prisimint, kaip, kad sakau, senus, nerupestingus, gerus laikus wub.gif
iskrestas visas kvailystes, nieksybes, pokstus smile.gif
linksmesnius ar liudnesnius nutikimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 05 29, 16:07)
Įsimintiniausia diena vaikystėje??? Hmmm mastau.gif
Gal, kai 3in1 kavos paragavau hah.gif ir nuo jos neatstoju dabar biggrin.gif

Privertei susimąstyt, kad sunki ta mano vaikystė buvo - mama iš viso kavos neduodavo gerti, o apie 3in1 gūdžiais deficito laikais nė sapnuot nesapnavom cray.gif Kita vertus, močiutės aviečių arbatos skonio ir kvapo niekada nepamiršiu wub.gif
Atsakyti
o mano visi vaikystes atsiminimai susije su mociute... kaip jai sukuodavau plaukus, kaip nuvaziavus aplankyt jos i ligonine lisdavau i spinteles paziuret, gal ka skanaus rasiu - mama pykdavo, mociute juokdavos blush2.gif ir visada rasdavau plikytu sausainuku, kurie ir dabar mano mylimiausi bigsmile.gif ir deja puikiai prisimenu mociutes laidotuves, man dar nebuvo 4- stovejau pasilipus ant kedes ir raminau verkiancia mama....
Atsakyti
Mano močiutė kepdavo labai skanią baltą duoną smile.gif Kaip dabar norėčiau tokios...
Atsakyti
Prisimenu, kad maža labai mėgdavau meluoti, nuolat darydavau atvirkščiai negu man pasakydavo ir skriausdavau jaunesnę sesę, darželyje siaubingai nenorėjau miegoti dėl to su segtuku nugremždavau dažus blush2.gif Visada atmintyje išliks tai, kad visada eidavome į miesto parką rudenį rinkti lapų, kaime maudydavomes kūdroje (nors prigasdindavo, kad joje yra krokodilų biggrin.gif)...
Ko jau nebeprisimenu užrašius mama (visus mano mažos nusišnekėjimus (tetis pilau sulčius ir pnš.) ir "gerus" darbus)...
Atsakyti
Mano pirmas atsiminimas susijes su grybavimu smile.gif Pirma karta tevai issiveze mane, sese ir pusesere i miska. Paliko mus su mociute prie misko pakrascio, o patys giliau ilindo. Miskas man iki siol atminty islikes kaip is pasakos smile.gif Aplinkui tokie dideli spalvoti grybai, beveik man iki kelienu biggrin.gif lotuliukas.gif Aplinkui tokios dideles zalios kalvos biggrin.gif Atrodo, kad ten buvo melynu, zaliu, geltonu, raudonu dideliu grybu lotuliukas.gif biggrin.gif Kaip stebuklingoj pasakoj, matyt dar buvau visai maziuke, nes grybai gigantiski atrode biggrin.gif
Atsakyti
atsimenu pirma bausme biggrin.gif man 3 m. broliui 4 m. padegem kambari doh.gif atsimenu kaip padegem, o kas isgelbejo atminti neilko, bet viskas baigesi geriau sudege tik mano lovyte ir keli daiktai, bet kaip siandien stovi bausme skyrimas biggrin.gif mama sedi ant lovos ir verkia o mes su broliu sustatyti, tetis paima mane ir plaiuksteli ranka per uzpakali fear.gif pradedu verkti nes ateina brolio eiti, jam kliuna su dirziuku sad.gif pradedu verkti nesavu balsu cry.gif tete klausia ko zliumbiu, o as sakau brolio gaila biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif dar tete pagrasina, kad uz toki darbeli neduos savaite valgyti, o brolis saunuolis, sako tai dar karta padegsim biggrin.gif biggrin.gif su mumis tevams tikrai nebuvo liudna biggrin.gif
Atsakyti
Prisimenu, kaip mano jaunesnioji sesuo apspjovė mano blynus, o aš nenorėdama nusileist nuėjau ir pasakiau tai seneliui biggrin.gif Jis jai liepė suvalgyti tuos apspjautus blynus, nes aš sakiau, kad jų nebevalgysiu tongue.gif
Dar prisimenu kaip sesuo buvo į petį įkandus. Iki kraujo biggrin.gif Ir prisimenu, kaip su kaimynu berniuku į traktorių lipom pasišnekėt, o visi suaugę žiūrėjo iš už kampo. Kaip paskui gėda buvo doh.gif Nuo tuomet mano tėvai gavo vadinamąjį "žentą" biggrin.gif
Atsakyti
Pamenu, kaip iš močiutės spintos vogdavau saldainius "Kaukė" blush2.gif Paimdavau po vieną, po du, kol visas maišelis išsibaigdavo verysad.gif Kai močiutė pagaliau sugalvodavo, kad gal reik anūkei saldėsio "išrašyt", rasdavo tik maišelį, pilną saldainių popieriukų ohmy.gif Nu, čia mano tokia taktika buvo - gal nepastebės fool.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Kai per mano gimtadieni tevai padovanojo suniuka wub.gif Bokseriuka wub.gif
Atsakyti
Kažkada neprisiminiau nieko. Paskiau padirbėjau su savo atmintimi ir iškilo daug prisiminimų. Ar jie teisningi pasitikrindavau klausinėdama tėvų, senelių, tetų dėdžių- ir viskas atitiko. Pats ankstyviausias prisiminimas yra iš trijų mėnesių amžiaus. biggrin.gif
Atsakyti
kai mama nupirko ir išvirė vėžių, o aš bėgau lauk iš virtuvės nes labai jų bijojau:D buvo gal kokie 4-5 metukai. dar atsimenu, kad labai bijojau...tulpių biggrin.gif atrodė, jog vabalai viduj gyvena:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaguarka: 26 birželio 2008 - 20:50