Įkraunama...
Įkraunama...

ką atsimenate iš vaikytės?

atsimenu, kaip visada laukdavau "Candy Candy" ir beveik po kiekvienos serijos verkdavau, po to ziuredavau Ponius, Trolius Mumius, Speed racer'i, Flinstounus, Drakoniukus... dar ziuredauvau Vaiduoklio laidele... Atsimenu, kaip vasara eidavom maudytis i toki tvenkini ir budavo didziausia pramoga, jei kas atsinesdavo tokia nuo traktoriaus padanga (na ne padanga,bet tas vidus) lotuliukas.gif atsimenu, kaip ciuozinedavom nuo kalnu su rogutem ir tiek susildavom, kad net to salcio nebejausdavom, tik zandai irausdavo, o kai grizdavom namo su sese, zinodavom, kad lauks mama su karsta sriuba ar karsta arbata... ir tada nusirengdavom tokius kombinezonus kiaurai slapius, iskabindavom virtuvej, kad isdziutu, sustadyvom prie centralinio batus irgi permikusius ir dar prikimstus laikrascio ir tada pasakodavom kaip smagiai praleidom diena... atsimenu sekmadienius, kai rodydavo nameli prerijose ir tada susirinkdavo visa seima tuo paciu papietauti (ir kazkodel labiausiai isimine mamos keptas kugelis ir namines obuoliu sultys), atsimenu, kaip virtuvinis langas rasodavo, kai mama ruosdavo kuciu stalui valgius ir tada taip jauku ir gera budavo namuos... atsimenu, kaip eidavom su sese ir teciu rinkti kaledu egles ir mes visada apsipykdavom su teciu, nes abi su sese noredavom kuo aukstesnes egles... atsimenu, kaip kartu su sese eidamos i muzikos mokykla visada slapcia pasiskindavom obuoliu (kad einant nebutu nuodobu ir siaip tie obuoliai buvo labai saldus) is kazkieno sodelio (obelis prie tvoros augdavo) ir dar kaip vasara eidamos zinojom, kad uz vienos tvoros auga avietes ir visad jei pasitaikydavo eiti pro ta nama, kisdavom pirstus per tvora, kad bent kelias avietes nusiskinti... atsimenu, kaip su sese eidavom ravet lysviu doh.gif ir visad tai pasibaigdavo laistymusi vandeniu...

oi galeciau vardinti ir vardinti... nes tai buvo pati nuostabiausia vaikyste wub.gif wub.gif wub.gif gaila, kad ji nebesugris...
Atsakyti
Atsimenu, kaip mane nuo sūpynių nustūmė daržely toks berniukas ir aš susilaužiau ranką unsure.gif cray.gif biggrin.gif
Atsakyti
Atsimenu kai skridau lektuvu ir maciau tarp misku namuka raudonu stogu prie ezero,Vilniaus gelezinkelio stoti ir kaip tada atrode milziniskas kolonas,laabai auksta kalna netoli mociutes namu Ignalinos rajone,miilziniskaaa miska kuri reikedavo pereit norint psiekti pusseseres.Tada viskas atrode kitaip.Atsimenu savo nusivylima kai stotyje neradau, jau suaugusi, dideles sales ir kokolonu....
Atsakyti
na, aš pamenu kai nepasiprašiau ant puodo, į kelnes prisisiojau ir gavau lupt, kaip mėgdavau kitus gąsdinti, kaip daržely su berniukais vieni kitiem rodėm ką kelnėse slepiam irtt
Atsakyti
aš tai pamenu kai apspardžiau daktarę, ta LOR- nes į nosį norėjo kažkokia triūbą sukišti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o šiaip geri atsiminimai-mamytė, tėvelis wub.gif ko daugiau norėt wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nimbamedė @ 2008 05 22, 13:59)
aš tai pamenu kai apspardžiau daktarę, ta LOR- nes į nosį norėjo kažkokia triūbą sukišti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Įsivaizduoju - sunervyjo, atsistojai, rankas ant liemens, ir spyr spyrt spyrt laugh.gif
Atsakyti
Atsimenu, kaip laipiodavau po medžius ir vieną dieną į šaką susiplėšiau tik vakar nupirktas kelnes doh.gif
Atsakyti
prisimnu ledus po 20 kapeiku, pirma uniforma, guma ''donaldas '' savo pirma dvirati ''krekždutė'' palanga ir cukraus vata.
Atsakyti
Atsimenu labai labai skanius MIO ledus ir ESKIMO, bet jau vienų nebėr, o kiti nebeskanūs sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 05 22, 16:26)
Atsimenu labai labai skanius MIO ledus ir ESKIMO, bet jau vienų nebėr, o kiti nebeskanūs sad.gif

Nežinau, ar kalbam apie tuos pačius ledus, bet šiaip yra prekyboj ledai ESKIMAS. Tokie ant pagaliuko. Yra paprastų tik su šokoladiniu glajumi, yra ir braškinių. g.gif
Atsakyti
O aš atsimenu pieninius ledus "Voveraitė" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(seamaid @ 2008 05 22, 17:20)
Nežinau, ar kalbam apie tuos pačius ledus, bet šiaip yra prekyboj ledai ESKIMAS. Tokie ant pagaliuko. Yra paprastų tik su šokoladiniu glajumi, yra ir braškinių.  g.gif

Tai va va, ESKIMŲ pilna, ir visokių rūšių... O MIO jau nebėr sad.gif Toks popieriniame puodelyje šerbetas assa.gif
Atsakyti