Įkraunama...
Įkraunama...

ką atsimenate iš vaikytės?

QUOTE(Kakashke @ 2007 12 25, 01:00)
neseniai prisiminiau:

"Do re mi fa so la si, sedo kiaule i taksi.. ish taksi paspaude gaza ir nuruko i Kaukaza.. ish Kaukazo i menuli, zhiuri laidoja storuli.. ish menulio i berlyna, tiesiai vokiechiui i klyna.. vokietis paleido shlanga ir "apmyzho" bobai langa.. bobai langas nepatiko, boba eme ir "apshiko"" smile.gif))

čia geras lotuliukas.gif net nežinojau tokio. pas mus kitoks mėgstamas tekstas buvo:
"Nuėjau į fabriką, į bananų fabriką, pamačiau ten liūtą, didelį ir drūtą. Liūtą nušoviau, kailį pasidžioviau -- kad nebūtų šaltą, pasisiųsiu paltą."
Atsakyti
atsimenu kai buvau visai maziuke.kai su teciu dviem sesutem ir broliuku eidavom i miska ziema fotografuotis,palikti maisto stirnom ir visokiem gyvuliukam,kai supdavomes ant medzio sakos,kai slidinedavome nuo kalniuku.kaskada kai slidinejom su rogutem as i sulini ikritau kuris buvo neuzdengtas,bet ir nesimate,oi kaip rekiau,na jis be vandens ir negilutis buvo,oi vos surado mane maziuke visa persigandusia doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
viskas kas graziausia ir silciausia yra vaikyste 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kad Smurfus labai mėgau ax.gif
Atsakyti
Tetą Beatą ir lopšinę "Atkeliauja dėdė miegas" smile.gif
Atsakyti
Kai pas mociute vistas vaikydavau, ir is palepesw kumpi vogdavau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Prisimenu Flinstounus, Drakoniuką, Simpsonus hihihi.gif
Atsakyti
aš tai candy candy žiūrėdavau smile.gif abu su broliu žiūrėdavom rolleyes.gif geras,gražus multikas buvo...
Atsakyti
Atsimenu sekmadieniais laidą rodydavo "v gostiach u skazki"- svečiuose pas pasaką ax.gif rodydavo gerus filmus,pvz: Mio mano Mio bigsmile.gif labai laukdavau....
Atsakyti
o aš prisimenu, kaip (gyvenom ketvirtam aukšte) nusinešiau kėdę į balkoną (maliavka buvau), užsilipau ir persisvėriau taip, kad matyčiau, kas trečio aukšto bute darosi doh.gif labai smalsu buvo...
dabar kai prisimenu, tai pagalvoju apie savo vaiką - mamamija, ką daryt, kad ir jam panašių dalykėlių nesusišviestų? blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pamenu, kaip su berniukais musdavausi,ir laimedavau, kaip kartu mergaites gasdindavom doh.gif ir dar....amzinai pavesines statydavom ir zaisdavom ten seimas... lotuliukas.gif kaip tevu neklausiau...
Ha, ir dabar neklausau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 05 21, 22:21)
Prisimenu Flinstounus, Drakoniuką, Simpsonus hihihi.gif

ir as drinks_cheers.gif
Atsakyti