Įkraunama...
Įkraunama...

Prezervatyvai

QUOTE(LaDelfi @ 2008 07 01, 15:40)
Durex valdo žiūriu  biggrin.gif

Tai jie patys geriausi, nenuostabu wink.gif
Atsakyti
as biskiuka ne i tema paklausiu, bet prisiskaiciau kazkuriam topike, kad nemazai naudojanciu prezervatyvus poru pastojo blink.gif bet as visada maniau, kad tokia tikimybe yra tik tada, jei jis plysta, ar nusmunka blush2.gif o kitais atvejais tai apsauga 100procentine smile.gif . bet gal as klystu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2008 07 04, 18:27)
as biskiuka ne i tema paklausiu, bet prisiskaiciau kazkuriam topike, kad nemazai naudojanciu prezervatyvus poru pastojo blink.gif bet as visada maniau, kad tokia tikimybe yra tik tada, jei jis plysta, ar nusmunka blush2.gif  o kitais atvejais tai apsauga 100procentine  smile.gif . bet gal as klystu?  g.gif

pagal mane tikrai neklysti:) nestumas buna tada kai "ten" patenka spermiuku biggrin.gif bet jie gi per gumyte nepralys:) arba plys arba nusmuks..bet kitu atveju nzn..nebent baigia nusimauna prezika ir dar priciudu kokiu padaro..turiu pazistama tokia tai ji niescia tapo po mylkejimosii su preziku.neplyso nenusmuko.ir nesupranta kame cia kas ivyko.
o paprasciausiai jis nusimove prezika ir braukyt jai per "vovere" pradejo..ir ikiso...juk ten gi lieka ant pimpio.nu tai ir nestumas..smile.gif
Atsakyti
Kad sargius gamina plonos ar storos gumos, kad jie buna lygus arba rifliuoti, kad jie buna bespalviai ar spalvoti ir t.t. tai as suprantu, bet kokiu tikslu juos kvepina skirtingais kvapais tai man neaisku.
Gal kas turit patirties ir sugebat pagal paskirti isnaudoti sia sargiu savybe.
Atsakyti
QUOTE(BigBenas @ 2008 07 15, 11:46)
Kad sargius gamina plonos ar storos gumos, kad jie buna lygus arba rifliuoti, kad jie buna bespalviai ar spalvoti ir t.t. tai as suprantu, bet kokiu tikslu juos kvepina skirtingais kvapais tai man neaisku.

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif uostyt....ne o jei rimtai...tai pagyvina...kvapai:P
Atsakyti
kas ieskot didesniu, lb geri TROJAN MAGNUM LARGE biggrin.gif biggrin.gif buna maximoj.
Atsakyti
yra maximoj trojan magnum large prezervatyvai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saturno_sesely @ 2008 11 21, 21:37)
kas ieskot didesniu, lb geri TROJAN MAGNUM LARGE  biggrin.gif  biggrin.gif  buna maximoj.

aga, aciu. zinosiu.
Atsakyti
QUOTE(idea fix @ 2008 03 04, 08:02)
Durex. Ne karto nėra plyšę. Išbandėm pačius įvairiausius "Durex", tai visokių nuperkam, sumaišom ir paskui kaip per loteriją traukiam. Bet jokios kitos firmos, tik "Durex". Konservatyvumas mano begalinis  biggrin.gif

Prisidedu, mano mintys tokios pat drinks_cheers.gif Durex paciausi thumbup.gif

QUOTE(BigBenas @ 2008 07 15, 10:46)
bet kokiu tikslu juos kvepina skirtingais kvapais tai man neaisku.

Ne tik kvapas, ir skonis buna atitinkamas. Ir tai pravercia oralinio metu, kuomet nenori , kad i burna baigtu. Paprasta rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo be*starlet: 21 gruodžio 2008 - 20:09
Durex man buvo plyse smile.gif man patys paciausi tai contex smile.gif su plunksna...tik kad jie kokie mazoki..bet nei karto neplyso smile.gif
Atsakyti
Naudojamės DUREX. Dabar MB pripirko įvairių, šešių rūšių lotuliukas.gif Vaistininkas į jį žiūrėjo taip keistai bigsmile.gif O man geriausi yra EXTRA SAFE biggrin.gif
Atsakyti
o kaip ten su pastojimu? mum tai ne sykio nebuvo nei plyse nei nusmuke, naudojam durex extra safe ir dar plius baigia lauke ir per nevaisingas dienas mylimes, bet va netycia taip gavosi, akd mylejomes viena diena pries ovuliacija ir su durexu tais kur prailgina, tai net kazkaip neramu darosi blush2.gif
Atsakyti