QUOTE(Dellema @ 2009 03 12, 18:14)
Laba,
Tema ne iš maloniųjų
Man simfizio uždegimas prasidėjo irgi 15-16 sav.Pradžioje galvojau,kad net klubai išsiskės nuo skausmo
Daba jau 30,bet man jį vis skauda.Nuo 25 savaitės atostogauju,tai būsena geresnė,bet...
Buvau ir pas traumatologą ir rizikinkų neštumų kabinete.Traumatologo prognozės labai išgąsdino:nes po gimdymo 6 sav.gulimas ant šono rėžimas,su spec.jau odiniu diržu,vaikščiojimas su ramentais,reikalinga pagalba auginant leliuką.
Rizikingų neųtumų kabinete irgi nenuteikė labai teigiamai.Kuo mažiau vaikščiot,kad net benešiojant leliuką tie kaulai neiišsiskėstų .
Mano ginekologė sako daryti tik cezarį.32 sav.eisiu pakartotinai į rizik.nėšt.kabinetą ir tada matysim,kas manes laukia
Su pirmu vaiku nieko panašaus nebuvo,tik prieš pat gimdymą paskaudeno 'klyną"
Tema ne iš maloniųjų
Buvau ir pas traumatologą ir rizikinkų neštumų kabinete.Traumatologo prognozės labai išgąsdino:nes po gimdymo 6 sav.gulimas ant šono rėžimas,su spec.jau odiniu diržu,vaikščiojimas su ramentais,reikalinga pagalba auginant leliuką.
Rizikingų neųtumų kabinete irgi nenuteikė labai teigiamai.Kuo mažiau vaikščiot,kad net benešiojant leliuką tie kaulai neiišsiskėstų .
Mano ginekologė sako daryti tik cezarį.32 sav.eisiu pakartotinai į rizik.nėšt.kabinetą ir tada matysim,kas manes laukia
Su pirmu vaiku nieko panašaus nebuvo,tik prieš pat gimdymą paskaudeno 'klyną"
man tokie pat skausmai,tik man skauda tik kaire puse,kluba,nugaros apacia kirksni ir gaktikauli(net tinsta),vakar jau norejau i ligonine vaziuoti nes net guleti negalejau