Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XIX dalis]

Susikrauk dabar ji dar turi jėgų. Rytoj ilgiau pamiegosi ax.gif
Jaučiu, kad tuoj lūšiu. Sakau tau ramios nakties, pailsėk ir lauksiu grįžtant.. Beje, kada grįžti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 22 lapkričio 2007 - 02:38
Gerai, jaučiu kad taip ir padarysiu - staigiai susikrausiu ir į patalus. Teoriškai grįžti turėčiau 7dienio naktį, jei nenutiks kaip powerpuff smile.gif Labanaktis ir tau 4u.gif
Atsakyti
labas rytas visoms 4u.gif as jau rytine kava baigiu isgert o jus ne per seniausiai miegot nuejot ziuriu lotuliukas.gif nors pati megstu iki isnaktu sedet o paskui ryte grauziuosi-kodel koldel nejau miegot anksciau.. doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 22, 03:06)
Darbe kolektyvas baisus. Visų veidai perkreipti taip tarsi jiems būtų vakar atlikta hemarojaus šalinimo operacija.

GV o negalvojai pasirinkt ta kita darba su grazouliuku direktorium? gal geriau vienas nepakenciamas bendradarbis negu visi? g.gif o kas ten su senuku pasidare? pati neskambinai jam? taip ir pradingo po tos pirties? verysad.gif tik neliudek brangioji-viskas bus gerai-imk baliona 4u.gif

QUOTE(`Vakarė @ 2007 11 22, 03:45)
Gerai, jaučiu kad taip ir padarysiu - staigiai susikrausiu ir į patalus. Teoriškai grįžti turėčiau 7dienio naktį, jei nenutiks kaip powerpuff smile.gif Labanaktis ir tau  4u.gif

lotuliukas.gif Tikiuosi Vakare tau labiau pasiseks negu man. Laikau spygas uz tave! Geros keliones tau ir lauksim sugriztancios drinks_cheers.gif

Abzoryte-uzjauciu del ausies 4u.gif Sveik kuo greiciau! Zinau kas per bjaurus jausmas...
Vilte-tikiuosi paisseks tau siandien pokalbis del darbo thumbup.gif
Grazios dienos visiems-padariau jum miegales kavos-vaisnkites mirksiukas.gif user posted image
Atsakyti
sveikutės, mergaitės 4u.gif niu, truputuką pasipasakosiu.... ax.gif

Radau butą! yahoo.gif antradienį suradau butą ir vakare septintą variau jau sutartį pasirašyti! yess.gif
Pakėlė atlyginimą ! assa.gif viskas tvarkosi..... biggrin.gif

Žinokit, kartais gauti spyrį į užpakalį, būna labai naudinga biggrin.gif
antradienį dar nuvažiavau pas skolininkę, kuri man jau du metus du tūkstančius litų skoloj....
pasirašė ana man velselį, kad skolą gražins iki 02-29 ax.gif taip tai nežinau, kada būčiau prisiruošus priminti jai apie skolą.... mastau.gif
nu va.... lopau gyvenimėlį savo po biškiuką.... rolleyes.gif sokiai.gif

Jau tikiu, kad viskas bus gerai user posted image žinokite, merdžynos, judam į priekį nail.gif

bigsmile.gif naujuose namukuose eglutę reiks pasipuošti user posted image gal rasiu naują vyrą po egle hihihi.gif

Va tik šiąnakt.... unsure.gif sapnavau savo ex.... unsure.gif sapnavau, kad atnešė tokią ilgą raudoną rožę, tipo susitaikymui,
aš tą rožę paėmiau, tokia graži, raudona, o ties žiedu nesilaiko, linksta,
tai aš ir laikau už tos vietos ties žiedeliu, kad ji nenulinktų.... unsure.gif
atsikėliau, tai kažkaip keistai jaučiuosi po to sapno... unsure.gif
pirmą kartą per tas 5 dienas sapnavau jį blink.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 22, 08:03)
GV o negalvojai pasirinkt ta kita darba su grazouliuku direktorium? gal geriau vienas nepakenciamas bendradarbis negu visi? g.gif  o kas ten su senuku pasidare? pati neskambinai jam? taip ir pradingo po tos pirties? verysad.gif  tik neliudek brangioji-viskas bus gerai-imk baliona 4u.gif
Grazios dienos visiems-padariau jum miegales kavos-vaisnkites mirksiukas.gif

Labas rytas.
Baisiausiai ačiū už kavą. Dėl miego niekada savęs nekeikiu.. gerai kaip yra.
Nebežinau dėl to darbo.. mega_shok.gif Senukas.. nieko apie jį nežinau ir tikrai jam neskambinsiu. Jis pats sakė, jog kai atsilaisvins pasuks. Bet kas gali būti per kai atsilaisvinsiu? Nejau labai daug laiko atimtų penkių minučių pokalbis..?

Aš neliūdžiu labai, nes man lemta ištekėti už promogų verslo atstovo laugh.gif
Vakar taip jau susiklojo, kad per visą dieną valgiau tik silkės su duona ir daug daug kavos.. Šianakt visą naktį sapnavau Audrių iš Kelio į žvaigždes (po Akropolį abu vaikčiojom, jis dėkėjo, kad aš jį palaikau, labai meiliai bendravom) paskui užsapnavau Soliarį. Abu važiavom trulu ir nerealiai juokėmės bei gėrėm sultis. Ne vanduo, bet gal tiks. Su Audrium gėrėm arbatą šaltą laugh.gif

Tai va mergaitės.. Matyt lemta GV tapti elito dalim..
Susitiksim kažkur pramogų pasaulyje lotuliukas.gif

QUOTE(_Kleopatra_ @ 2007 11 22, 10:58)
viskas tvarkosi.....  biggrin.gif
Žinokit, kartais gauti spyrį į užpakalį, būna labai naudinga  biggrin.gif
Jau tikiu, kad viskas bus gerai
žinokite, merdžynos, judam į priekį nail.gif
sapnavau savo ex....  unsure.gif 

Šaunuolė. Esi puikus pavyzdys visoms ašarų nenusišluostančioms ir auką iš savęs po skyrybų darančioms moterims. Labai dėl tavęs džiaugiuosi, didžiuojuosi yahoo.gif
Jei tiki, kad viskas gerai tai ir bus thumbup.gif Esi nereali mergina- moteris.. O vyro be pastangų nerasi po egle tongue.gif Pirmiausia turi parašyt laišką Kalėdų seniui su prašymu. Norodyk reikalavimus privalumus ir mažu rimtai ant Kalėdų rasi.. Tik, kad ūgio normalaus būtų.. ne koks Kalėdų senelio nykstukas laugh.gif Nors argi tikrai meilei ūgis svarbu.. irnesakyk.gif Sapnuoti eksą norma. Juk tai buvo tavo gyvenimo dalis, esi/buvai pripratus prie jo. Iš atminties tu jo neištrinsi visiškai.

Oi, kokia tu fainuolė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 22 lapkričio 2007 - 10:18
Kleopatra, smagu skaityti, kad viskas klostosi gerai!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

GV, jei kartais su Audrium nieko neiseitu biggrin.gif tai man kaip nors perleisk OK? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Žinokit, kartais gauti spyrį į užpakalį, būna labai naudinga  biggrin.gif

bigsmile.gif  naujuose namukuose eglutę reiks pasipuošti user posted image gal rasiu naują vyrą po egle  hihihi.gif

Kas tiesa, tas tiesa... laikykis, viskas tik į gera, pamatysi mirksiukas.gif
Aš irgi jau be galo be krašto laukiu kraustymosi į naujus namus. Sakaiu, kad pirmas pirkinys bus kalėdų eglutė bigsmile.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 22, 11:07)
Labas rytas.
Baisiausiai ačiū už kavą. Dėl miego niekada savęs nekeikiu.. gerai kaip yra.
Nebežinau dėl to darbo.. mega_shok.gif Senukas.. nieko apie jį nežinau ir tikrai jam neskambinsiu. Jis pats sakė, jog kai atsilaisvins pasuks. Bet kas gali būti per kai atsilaisvinsiu? Nejau labai daug laiko atimtų penkių minučių pokalbis..?

Susitiksim kažkur pramogų pasaulyje lotuliukas.gif

O gal naujame darbe nėra taip blogai? juk tarp naujų žmonių visada būna sunku priprasti.. o šiaip pagalvok dar apie gražuoliuko pasiūlymą mirksiukas.gif
Vyrai mėgsta po didelės ir stiprios atakos atsitraukti per porą žingsnių atgal. Deja, kaip tik tada kai moterys užsikabliuoja... galbūt tavo draugas nesupranta, kad dėl to jautiesi blogai? kai aš savo pastarajai simpatijai viską išdėjau apie tokius dingimus netarus nė žodžio, tai jis buvo giliam šoke ir nuoširdžiai prisipažino, kad apie tai net nepagalvojo.. Taigi tik nesugalvok pati pradingti iš jo gyvenimo nieko nepakalbėjusi 4u.gif

O kai sukinėsies pramogų pasaulyje, pažadėk, kad tavo pseudonimas bus Gimusi vasarą ax.gif tada mes galėsime visiems girtis, kad su tavimi esame bendravusios, tūsus kėlusios, juokusios kartu ir verkusios biggrin.gif
Geros dienos, fėjos!!!
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 22, 12:17)
1. Šaunuolė. Esi puikus pavyzdys visoms ašarų nenusišluostančioms ir auką iš savęs po skyrybų darančioms moterims. Labai dėl tavęs džiaugiuosi, didžiuojuosi yahoo.gif
Jei tiki, kad viskas gerai tai ir bus thumbup.gif Esi nereali mergina- moteris..

2. O vyro be pastangų nerasi po egle tongue.gif Pirmiausia turi parašyt laišką Kalėdų seniui su prašymu. Norodyk reikalavimus privalumus ir mažu rimtai ant Kalėdų rasi..  Tik, kad ūgio normalaus būtų.. ne koks Kalėdų senelio nykstukas laugh.gif Nors argi tikrai meilei ūgis svarbu.. irnesakyk.gif

3. Oi, kokia tu fainuolė biggrin.gif

1. Ačiux dideliausias už palaikymą 4u.gif dabar jau neišlysiu iš Jūsų skyrelio jaučiu cool.gif

2. g.gif sakai..... kaži a spės atsiųsti iš šiaurės ašigalio, jei daba parašysiu.... cool.gif
musiek eisiu prie miesto kalėdinės eglės ir po ja ieškosiu biggrin.gif

3. blush2.gif oj, net susinepatoginau.....

QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 22, 12:20)
Kleopatra, smagu skaityti, kad viskas klostosi gerai!!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Tikiuosi su Jūsų pagalba ir optimizmu, viską pasieksiu tiek aš, tiek Jūs, mergaitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 22, 11:20)
GV, jei kartais su Audrium nieko neiseitu biggrin.gif tai man kaip nors perleisk OK?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Gudruolė biggrin.gif
Žiūriu labai populiarų vyrą išsirinkau.. biggrin.gif
Negaliu tau atsakyti, nors vienoje SMo temoje oi kaip inirtingai dėl jo koviausi ir buvau išsikovojus yahoo.gif Dabar galvoju gal man Soliarį imt, o tau Audrių perleist iš karto.. ax.gif
Atsakyti
Na Soliario man tai tikrai nereikia irnesakyk.gif

Ir del Audriaus dar pagalvoti reiktu biggrin.gif Tai pradziai gali abu sau pasilaikyt biggrin.gif As pagalvosiu g.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
sveikutės, mergaitės  4u.gif  niu, truputuką pasipasakosiu....  ax.gif

Laikykis mergyt-tu tikra saunuole drinks_cheers.gif Siandien jau lygiai 3 menesiai kaip as su savo brangiuju issiskyriau bet nesijauciu nei per pus taip gerai kaip tu-isduok recepta blush2.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 22, 11:17)
Labas rytas.
Baisiausiai ačiū už kavą.

Ner uz ka-supermylimiausiom nieko negaila mirksiukas.gif Klausyk-gal kokiu VIPiniu pakvietimu paorganizousi i uzkulisius kai jau patapsi pramogu verslo atstovo zmona? lotuliukas.gif Gal ir as koki nusirausiu tada..tik vat nelabai sugalvoju kurio cia zvaigzduno reiketu man..kaip ir netraukia nei vienas..nu Minedas nebent lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Kleopatra_ @ 2007 11 22, 11:27)
1. Ačiux dideliausias už palaikymą  4u.gif  dabar jau neišlysiu iš Jūsų skyrelio jaučiu  cool.gif

Nėr už ką. Šitas skyrelis guminis tilps visos biggrin.gif
Papildyta:
Ale kaip sukrutot man prakalbus apie pramogų pasaulį.. garsaus vyro norit biggrin.gif
Aš tai noriu mane mylinčio tongue.gif
Atsakyti