O as tai zinokit negaliu atsistebeti, kaip as greitai "pasveikau"
Kazkoks stebuklas tarsi ivyko...Vos supratusi, kad su draugu visos draugystes baigesi net negalejau isivaizduoti kaip as be jo.. Viena vakara zliumbiau, ryte zliumbiau, darbe iki pietu pazliumbiau ir tarsi kazkoks stebuklas...tokia ramybe ir geris
ir baigesi asarojimai
Nesuprantu, kas ivyko
Labas rytas visoms
Šaunu, kad taip greitai pasveikai
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 22, 10:53)
Šaunu, kad taip greitai pasveikai
Labas rytas
Ačiū už kavą
Kleopatra tu šaunuolė. stipri moteris
Vilte sėkmės tau. laikau kumščius, kad viskas pasisektu.
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 22, 08:03)
Ačiū už kavą
QUOTE(_Kleopatra_ @ 2007 11 22, 10:58)
Kleopatra tu šaunuolė. stipri moteris
Vilte sėkmės tau. laikau kumščius, kad viskas pasisektu.
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 22, 12:46)
Laikykis mergyt-tu tikra saunuole
Siandien jau lygiai 3 menesiai kaip as su savo brangiuju issiskyriau bet nesijauciu nei per pus taip gerai kaip tu-isduok recepta
reikia daug daug veiklos, kad neturėtum kada galvoti
o kažkaip ir verkti būtų gėda.....
va taip ir plaukiu į priekį
O kaip pradeti pasakojima apie save angliskai??/ Jeigu manes paprasys...juk nesakysiu My name is... Is kart supras, kad pradinuku lygis
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 22, 12:19)
O kaip pradeti pasakojima apie save angliskai??/ Jeigu manes paprasys...juk nesakysiu My name is... Is kart supras, kad pradinuku lygis 
Sakyk I am Vilte Viltauskaite
Koks dar pradinukų lygis? Kiek girdėjau dauguma taip pradeda.
Labas sirdziu edikes.
Nezinau nei pats kokia mano nuotaika ir ko as noriu, zinau viena, kad nesijauciu laimingas.Kad ir labai karti ta patirtis su moterimis, bet kazkodel vistiek traukiate.
Ok einu nusiprausti.
Nezinau nei pats kokia mano nuotaika ir ko as noriu, zinau viena, kad nesijauciu laimingas.Kad ir labai karti ta patirtis su moterimis, bet kazkodel vistiek traukiate.
Ok einu nusiprausti.
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 22, 12:19)
Nesinervink... per pokalbi buk savimi, naturalu kad jaudiniesi... as kai buvau pokalbyje, kur dabar prieme, tai mate kad jaudinausi kaip kazin kas.. bet as labai norejau to darbo, ir ta moteris sako, "nesijaudink taip, suprantu kad sunku, ypac kai nori sito darbo" .. suprato kad as jo noriu
aisku sunku patarti, bet as su Tavim bet kokiu atveju..
Aciu GV, taip ir sakysiu 
Man patinka, kad Viesulas vos pasaso ka nors ir visuomet atsijungia is SM
Man patinka, kad Viesulas vos pasaso ka nors ir visuomet atsijungia is SM
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 22, 12:33)
Biuro vadybininke busiu pradzioj..