Apie Panevėžio gimdymo namus:
Gulėjom su dukryte beveik 8 paras, 6 iš jų naujagimių skyriuje 1 aukšte. Per tą laiką turbūt pamačiau visas ten dirbusias seseles. Ir ką galiu pasakyti - kaip kurios. Reanimacijos skyriuje, kur iš pradžių gulėjo mano vaikelis, visos

. Visada į visus klausimus atsakydavo, rodė kaip maitinti, nors to pieno dar nebuvo, tad viskas atrodė labai lengva. Po to perkėlė mus į palatą jau kartu. Va tada prasidėjo mano bėdos - maitinti nesisekė, vaikas valgė tik iš vienos krūties, nes kitos nepaimdavo dėl mažo spenelio. Man pastoviai tekėjo ašaros. Neišvalgyta krūtis tino, kietėjo. Amžiais liksiu dėkinga vienai seselei, gaila vardo nepamenu, tokia jauna, tamsi su akinukais. Ji man patarė ir išmokė naudoti antspenius, trauktis pieną, iškvietė ginekologą papildomai apžiūrai, minkė neišvalgytą krūtinę, dėjo ledo. Jeigu ne ji - nežinau kaip būtų buvę, tikriausiai iki mastito būčiau "davažiavus". Ir dar viena itin maloni buvo seselė Renata. Kitos likusios tai tik savo reikalo žinovės atbukusiais jausmais. Joms tai tik darbas, ne daugiau. Nesakau - dirba gerai, bet trūksta to šilto malonaus žodžio, šypsnio, švelnumo. Juk po gimdymo mamos tokios jautrios, tokios pažeidžiamos..
Iš pradžių vaikai savo tėvus myli, po to teisia, kartais - jiems atleidžia..