Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalba mamai ligoninėj

gimdziau BAk, tai man tikrai labai padejo, viska parode, kajp teisingai paimti, pakeist pampersus, aprengti, nagucius kajp kada karpyti, bambute priziureti ir t.t. tikrai labai daug ishmokau ligoninej smile.gif
Atsakyti
as pagimdziau 5dieni po to seke dar 3 laisvos dienas, visas jas pragulejau ligoninej. pagalbos is sesuciu nesulaukiau jokios, neatejo parodyt kaip maitinti, tik atnese numete man vaika ir isejo, o pas mane to priespienio mazai buvo ejau misinuko prasyt, nes vaikas kruties nemokejo paimt kad ir ta vieninteli lasa istrauktu, tai tik is 3 karto ipyle 20 ml
Atsakyti
As gimdziau VK. Prasyti tikrai nereikejo, rupinosi, priziurejo. O misinuko pacios pasiule ir padarydavo kai tik reikdavo, nes pas mane tik 3 diena kazko papciuose atsirado.
Atsakyti
As gidziau kauno KGN vaikiuka kol ligoninej gulejau perenginejo seseles,bet pampersus reikejo keisti paciom,svarbiausiai kad niekas net neparode nei kaip paimti,nei nuprausti..nieko schmoll.gif schmoll.gif gerai,kad su mumis jaunom mamom palatoj gulejo moteris pasigimdziusi antra vaikiuka,tai visko pamokino ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(low @ 2006 06 29, 23:26)
as pagimdziau 5dieni po to seke dar 3 laisvos dienas, visas jas pragulejau ligoninej. pagalbos is sesuciu nesulaukiau jokios, neatejo parodyt kaip maitinti, tik atnese numete man vaika ir isejo, o pas mane to priespienio mazai buvo ejau misinuko prasyt, nes vaikas kruties nemokejo paimt kad ir ta vieninteli lasa istrauktu, tai tik is 3 karto ipyle 20 ml

o kur tu gimdei? g.gif
Atsakyti
po tokių kraupių istorijų apie sesutes, labai džiaugiuosi, kad gimdyti teko Suomijoj. Savo vyrui sakau, kad jei dar kada nors lauksimės, tai važiuosim gimdyt i Suomija. Nors mes suomiškai ir nesuprantam, jokių problemų nekilo- visos sesutės daugiau ar mažiau šneka angliškai. Mes su vyru turėjom šeimyninę palatą ir vbisas keturias dienas po gimdymo abu kartu buvom ligoninėj dieną ir naktį. Sesutės ateidavo į palatą kas porą valandų. Jei ko nors reikėdavo, tai tiesiog mygltuką prie lovos paspausdavom, bet kuriuo paros metu. Jei sesutės išgirsdavo, kad vaikas verkia, ateidavo net neprašytos.
Iš ligoninės išėjom ramūs, kad mokėsim pakeist sauskelnes, atlikt rytinį tualetą, išmaudyt vaiką. Vienžo, viskas buvo super!!!
Atsakyti
Ai kažkaip nelabai jos norėjo padėti , kiekvieną kartą reikėjo vos ne maldauti...........
Atsakyti
atnese vaika, paliko ir zinokis kaip nori. cia antakalny
Atsakyti
Gimdžiau VGN. Gulėjau 5 dienas, tai spėjau visas pamainas sesučių pamatyti, visos JOS yra labai fainos, paslaugios, į visus klausymus atsakinėjo, parodė kaip vaiką maudyt, apiplauti, kaip bambagyslę tvarkyti. Parodė kaip krūtis masažuoti, kaip pieną nutraukti, jei reikėtų.
Tikrai, tikrai esu labai dėkinga ir patenkinta.
Atsakyti
Nors gimdžiau jau prieš 8 metus, bet laiką po gimdymo Antakalnyje vis dar prisimenu kaip tikrą košmarą. O kadangi dar buvau po cezrio, tai praleidau ten visą savaitę. Nežinau, kaip ten dabar, bet tada už pinigus šiaip ne taip dar išsimaldaudavom pagalbos, ir tai dar laužydavosi... Padėjo daugiau tik jauni studentai praktikantai...
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2005 03 14, 17:43)
man Kaune, antroje ligonineje, viska rode ir padejo.

drinks_cheers.gif ir man, labai geri atsiminimai liko.
Atsakyti

As gimdziau Vokietijoje,tai galiu pasidalinti patirtimi tik kaip ten buna blush2.gif Zodziu as likau ne tik patenkinta sesuciu darbu,bet ir labai joms dekinga,nes padejo kaip tik galejo.Ir kaip papuli paduoti ir kaip pamperiuka pakeisti ir kaip aprengti ir mazule padaboti pacios pasisiule,kai reikejo butinai po gimdymo pamiegoti o mazule kankino pilvelio skausmai ir t.t. O svarbiausia ne viena karta,o galedavau paspausti raudona mygtuka kaskarta kai iskildavo bent menkiausias klausimas ar abejone ir sulaikdavau pagalbos.Beje.,man viena krutine "uzsidege" niekaip pienukas neprasimuso,tai ir jogurtais tepe ir varskes kompresus dejo,zodziu pagelbejo kaip tik galejo.Likau labai patenkinta bigsmile.gif
Atsakyti