as gimdziau klaipedos gimdymo namuose. seseles buvo tikrai labai paslaugios parode ir kaip maitinti ir sauskelnes uzdeti ir uzpakaliuka priziureti ir viska ka paklausi parodo, pataria. o kai mano mazajai uzejo pilvo diegliukai tai ejo kokius 5 kartus ir vis bande kuom tik gali padeti. bet labai padejo ir nesciuju mokykleleje, ten mokino ir kaip reikia maudyti ir kaip maitinti, priziureti kudiki, ir net telefona dave jei kas neaisku skambint, beje telefona dave ir gimdymo namuose kad jei kas skambint bet kuriuo paros metu. tai gi visi pasiruose padet tik klausk ir bus atsakyta

Sveikos mamytės,
Aš gimdžiau raudonajam kryžiuje,tai apie sesles galiu pasakyti tik tiek,kad kai gimdžiau prieš du metus tai buvo jos trys,viena dirbanti savo darba,kita dirbanti iš pašaukimo,o trečia tikriausiai dirbo todėl,kad kito nerado.Paskutinioji buvo ragana.Tai galiu pasakyti,kad mane visko išmokė kas yra būtina,o ir į visus klausimus smulkiai atsakydavo.Dabar prieš mėnesi toj pačioj ligoninėj draugė gimdė tai sakė nei viena nepadėjo.Dar ten ir pertvarkymai padaryti.Palatos išmėtytos.Bet vien kai aš buvau su ja/pati dalyvavau jos gimdime/tai kai etėjo seselė apiplauti kūdikėlio liepė jai užsirašyti jų kabineto kuriame jos sėdi tel nr.Pasakė tik tiek,kad skambinti jei kas bus neaišku
Aš gimdžiau raudonajam kryžiuje,tai apie sesles galiu pasakyti tik tiek,kad kai gimdžiau prieš du metus tai buvo jos trys,viena dirbanti savo darba,kita dirbanti iš pašaukimo,o trečia tikriausiai dirbo todėl,kad kito nerado.Paskutinioji buvo ragana.Tai galiu pasakyti,kad mane visko išmokė kas yra būtina,o ir į visus klausimus smulkiai atsakydavo.Dabar prieš mėnesi toj pačioj ligoninėj draugė gimdė tai sakė nei viena nepadėjo.Dar ten ir pertvarkymai padaryti.Palatos išmėtytos.Bet vien kai aš buvau su ja/pati dalyvavau jos gimdime/tai kai etėjo seselė apiplauti kūdikėlio liepė jai užsirašyti jų kabineto kuriame jos sėdi tel nr.Pasakė tik tiek,kad skambinti jei kas bus neaišku

Man seselės labai geranoriškai padėjo, ir kaip maitinti, kaip prausti ir t.t. viską iki smulkmenų. O kai važiavom namo tai paprašiau, kad ir aprengti padėtų, nes pačiai baisu buvo, tas vaikiukas atrodo toks mažas, kad baisu ir paimti.

Na as gimdziau Mazylyje ir po cezario teko guleti svaitele...Tai kai grizau namo tapau tikra Super mamka tiek visko man pripasakojo ir pamoke sesutes niu as labai patenkinta...

as taip pat gimdziau po cezario bet tik vos atsistojau ant koju pati emiau tvarkytis su savo mazyle zinoma pampersu pati pekeist dar negalejau tad man sesutes labai padejo o poto viska dariau pati ir tad labai aciu sesutem uz parama patarimus ir pagalba

Raudonajam kryžiuj Vilniuje seselės nekokios. Vieną kart parodė ir viskas. Kai paklausi ko, atsakinėja grubiai, nesuprantamai (medicininiais terminais) ir apsiraukusios. Juk ir taip sunku po gimdymo, o čia dar raganos ant taves staugia
jausmas nekoks.

man po gimdymo visas tris dienas vaika perenginejoi,prause keite pampersus ir panasiai sesele,viska parode,
tik pacia paskutinia diena keiciau pampersus pati
,bet nebuvo baisu,nes jau nemazai petirties turejau,buvau sesikiu vaiku aukle,tai ismokau dar iki savo vaiko 
Papildyta:
man po gimdymo visas tris dienas vaika perenginejoi,prause keite pampersus ir panasiai sesele,viska parode,
tik pacia paskutinia diena keiciau pampersus pati
,bet nebuvo baisu,nes jau nemazai petirties turejau,buvau sesikiu vaiku aukle,tai ismokau dar iki savo vaiko

Papildyta:

Tai gal perrenginėjo, nes jai pasirodė, kad daugiau nėra kam
Kadangi šalia gimdyvės buvo vyras, tai sesutė tik artą parodė ir viskas. Pirmas dvi dienas kai mamytė negalėjo atsikelt iš lovos, vaiką vystė ir tvarkė tėtis.

Gimdziau VGN.Pradzioje sesutes parode, kaip ka daryti,taip pat papasakojo,kaip namie maudyt,parode,kaip daryt masaziuka.Siaip perrenginejau pati.Jei kildavo problemyciu,tai visada padedavo.Esu joms uz tai dekinga