QUOTE(Isila @ 2005 07 31, 17:04)
o va mano draugė prieš porą mėnesių ten gimdė, tai buvo siaube. Pati nieko nežino, nemoka, o iš seselių pagalbos visiškas nulis. Prašė, pamokint, tai dar bart gavo, kad nieko nemoka, kad nepasiruošus vaikus gimdo....
Aš irgi nieko nežinojau, kadangi tai buvo mano pirmas vaikas, bet tuo metu visos sesutės, absoliučiai visos, man padėdavo.
Apie gydytoją nieko negaliu pasakyti blogo, man jis labiausiai patiko. Iš pat pirmo susitikimo mums su vyru jis paliko labai gera įspudi. Su vyru maloniai bendravo. Dieną, kada gimdysiu, aš pasirinkau pati. Bet iki tos dienos dukritė laukti nenorėjo. Tai teko gimdyti anksčiau laiko ir be to sekmadienį. Skambinau jam apie 5-tą valandą ryte. Jokio nepasitenkinimo negirdėjau, iškarto sutiko atvažiuoti priimti gimdymą. Man atliko Cezario pjūvį, nes buvome jau tai suplanave. Viską atliko puikiai. O dar kai pasakė apie mano dukrytę, kad tokio gražaus naujagimio nėra matęs, tai apskritai
Kai jau rašiau, pagimdžiau sekmadienį, tai iki ketvirtadienio sesutės vaiką prižiūrėjo, galima sakyti, pačios (aš bijojau ir sauskelnes pakeisti, ir ausytes nuvalyti, ir net aprengti bijojau). Jau penktadienį pasakė, kad šiaip jau laikas pradėti daryti pačiai, kadangi pirmadienį išvažiuosiu ir kas man padės? O taip, jeigu kas nors neišeis

, sesutės šalia ir dar kartą paaškins.