Iš pradžių net nemaniau maitinti savo vaiko savo pienu

Tai gerai, kad tą pamainą dirbo kantri moterytė.

Ji ateidavo net naktį, pažiūrėti, ar teisingai maitinu. Buvo laikas, kai leliukas nesugebėjo apžioti ištinusios krūties, tai ji man ją gerokai pamaigė ir suformavo taip, kad vaikutis galėtų žįsti.. Dar parodė porą pozų, ir man ir leliukui, kaip maitinti(s). Mačiau, jei kuris vaikutis nepakankamai priaugdavo svorio, tai net naktį sulėkdavo sesutės pas tą vaikutį su svarstyklėm, sverdavo, laukdavo kol anas pavalgys, ir vėl sverdavo..
Dieną rodydavo ir padėdavo sutvarkyti bambutę. Keisti sauskelnes tai pati išmokau..
Tai va.. Vien tik jų gerumo kūdikiams ir supratingumo kvailoms mamoms kaip aš dėka, pramaitinau sėkmingai savo vaikutį beveik 1,5 metų

Nežinau, gal pas natūraliai pagimdžiusias skyriuose kitaip. Aš buvau po cezario..Bet vaikutis gyveno su manimi, visą laiką.
Tiesa, pasigedau dėmesio pagimdžiusiai. Jau į trečią dieną reikėjo eiti ieškoti sesutės, kad suleistų man vaistų nuo skausmo.. Keistai jauties, kai esi lyg ir po operacijos, o visą parą į palatą neužeina "mamų" sesutės..Na, bet tai nesiskaito.. Esu labai laiminga, kad galėjau patirti natūralaus maitinimo džiaugsmą.