Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas Užsienyje

QUOTE(pupa999 @ 2007 12 11, 04:13)
calamari tai niam niam, o octopus nevalgius..... koks skonis  ju  ? skiriasi nuo calamari kuo nors ?

6663 niu bet ir pavarai su maisto gaminimu  thumbup.gif as siandien bologna nusipirkau tai karstu sumustiniu prisivalgiau  biggrin.gif

smile.gif jei atvirai, tai ir karshtu sumushtiniu ka tik imeciau i orkaite (tuo atveju, jei mb nenoretu to patiekalo, nors shiaip spageti jis megsta)..
Ash nezinau ish kur ta aistra maistui..man ir gamyba ir vartojimas labai patinka biggrin.gif
Octopus labai skanu, panashu i kalmarus, tik jie truputi kietesni..Man skaniausiai kalmarai ar octopus, kepti ant ugnies balto vyno ar acto padaze..Jau vien nuo pagalvojimo seiles tista..
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2007 12 10, 19:10)
Shiandienos vakariene: spaghetti su "octopus" padazu:

nuotraukos nekokios gavosi. unsure.gif .bet buvo skanu 4u.gif

galetum shitaip nervu negadint doh.gif ar dar liko? atlekiu 4u.gif biggrin.gif o kur tu 8-uonkojus perki? g.gif jau taip megstu juros gerybes blush2.gif ir she tau i vakara toks vaizdelis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2007 12 10, 19:10)
Shiandienos vakariene: spaghetti su "octopus" padazu:

user posted image

nuotraukos nekokios gavosi. unsure.gif .bet buvo skanu 4u.gif

Nerealu kaip megstu "octopus" drinks_cheers.gif thumbup.gif tik as darau su japoniskais angel hair makaroniukais, dedu daug morku, salierio, ginger ir t.t.t. kazkada buvau idejus kazkur visa procedura apsivalgymas, bet as perku mixed seafood, ir tada extra dadedu ir astunkoju jei nusiperku ir krabu ir jumbo shrimps, aplamai man seafood labai patinka drinks_cheers.gif 4u.gif

Raskyte ju gali nusipirk chinese supermarket buna svieziu tokiu mmmm bigsmile.gif thumbup.gif maciau ten ir varliu tokiu gyvu zaliu blink.gif al eka su jom daruyt nei zalio supratimo neturiu doh.gif doh.gif o siaip manau rastum bet kurioj kitoj pardej astunkoju gal kokiu saldytu g.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puiki_mamyte: 11 gruodžio 2007 - 03:58
QUOTE(Raskyte @ 2007 12 11, 04:52)
galetum shitaip nervu negadint  doh.gif  ar dar liko? atlekiu  4u.gif  biggrin.gif  o kur tu 8-uonkojus perki?  g.gif  jau taip megstu juros gerybes  blush2.gif  ir she tau i vakara toks vaizdelis  doh.gif

blush2.gif sorry smile.gif
dar liko:), bet jei ka, davai pas mane atkursit i svecius kada..Prigaminsiu jums kokiu skanestu:) Pasidarysim "niam" diena biggrin.gif
Shiuos pirkau gal "Garden Fresh"? buvo labai lengva gaminti, nes jie jau pre-cooked, tai padazas pasigamino per 15-20 min. (dejau trinto cesnako, puses citrinos sulciu, salsa, grietines, prieskoniu, juodu pipiru, juros druskos, truputi cukraus ir dziovintu zoleliu..
Papildyta:
[quote=Puiki_mamyte,2007 12 11, 04:56]
Nerealu kaip megstu "octopus" drinks_cheers.gif thumbup.gif tik as darau su japoniskais angel hair makaroniukais, dedu daug morku, salierio, ginger ir t.t.t. kazkada buvau idejus kazkur visa procedura apsivalgymas, bet as perku mixed seafood, ir tada extra dadedu ir astunkoju jei nusiperku ir krabu ir jumbo shrimps, aplamai man seafood labai patinka drinks_cheers.gif 4u.gif

4u.gif
tiesa, dar kameroj turiu kalmaru, nepjaustytu, ilgu, tushciaviduriu..Galesim visos ka nors kartu sugalvoti, kaip skaniai juos paruoshti... smile.gif
Atsakyti
[quote=6663,2007 12 10, 20:13]
blush2.gif sorry smile.gif
dar liko:), bet jei ka, davai pas mane atkursit i svecius kada..Prigaminsiu jums kokiu skanestu:) Pasidarysim "niam" diena biggrin.gif
Shiuos pirkau gal "Garden Fresh"? buvo labai lengva gaminti, nes jie jau pre-cooked, tai padazas pasigamino per 15-20 min. (dejau trinto cesnako, puses citrinos sulciu, salsa, grietines, prieskoniu, juodu pipiru, juros druskos, truputi cukraus ir dziovintu zoleliu..
Papildyta:
[quote=Puiki_mamyte,2007 12 11, 04:56]

4u.gif
tiesa, dar kameroj turiu kalmaru, nepjaustytu, ilgu, tushciaviduriu..Galesim visos ka nors kartu sugalvoti, kaip skaniai juos paruoshti... smile.gif
[/quote]
as tai nieko priesh 4u.gif tik, kad va apetito stoka pastaruoju metu unsure.gif nezinau ar cia pas daktarus reikia eit ar dar ka unsure.gif
Atsakyti
Kaip vadinasi ciobrelis ir salavijas angliskai? g.gif blush2.gif Darysiu ryt anti su vysniom pagal Odes vyro recepta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Guggy @ 2007 12 10, 23:51)
Kaip vadinasi ciobrelis ir salavijas angliskai? g.gif  blush2.gif  Darysiu ryt anti su vysniom pagal Odes vyro recepta  mirksiukas.gif

Ciobrelis - Thyme
Salavijas- Sage arba Salvia.Yra dvi versijos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balselys: 11 gruodžio 2007 - 07:03
QUOTE(Raskyte @ 2007 12 10, 19:52)
o kur tu 8-uonkojus perki?  g.gif

tai kad bet kuri maisto parduotuve ju turi g.gif bent jau as daznai juos matau, seafood section'e..... o Chicagoje dar tokia ir vietele yra, kur zuvies ir kitu juros gerybiu galima nusipirkti, ir pasirinkimas biggrin.gif gaila tik, kad as vien zuvi tevalgau biggrin.gif daugiau nieko nesiulykit schmoll.gif kazkada esu shrimp'us valgius grynai tik is mandagumo ir prisivertimo, nebuvo kaip pasakyt, kad as ju nemegstu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Raskyte @ 2007 12 11, 06:07)
as tai nieko priesh  4u.gif  tik, kad va apetito stoka pastaruoju metu  unsure.gif  nezinau ar cia pas daktarus reikia eit ar dar ka  unsure.gif

o jetau..ash tik pasvajot galiu, kad man taip butu verysad.gif ..Nes amzinai neturiu saiko doh.gif doh.gif
Na, bet jei kada sumastysit iki musu atvaziuot, neabejoju, kad kuo nors skaniu sugundysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balselys @ 2007 12 10, 22:03)
Ciobrelis - Thyme
Salavijas- Sage arba  Salvia.Yra dvi versijos

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Vakariene:

Upetakis (paciu sugautas smile.gif :

user posted image

Atsakyti
o as dariau siandien jambalaya pirma kart... is pakelio - greitai ir neskausmingai, bet skaniai labai... biggrin.gif
Atsakyti