Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas Užsienyje

Aha, troshkinys..paprastas, tik tiek kad i sudeti ieina marinuoti agurkai..
Pamenu kazkada Lt su drauge darydavom..Skanu budavo.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 6663: 06 gruodžio 2007 - 07:23
QUOTE(Lauriukas @ 2007 12 05, 20:40)
O darei su aviena ? Nagi nagi pasidalink receptuku  ax.gif
Pas mane vakarienei buvo kepta antis su obuoliais rolleyes.gif , man tai ji truputi per riebi , bet mb tiesiog dievina .
Mamukai , gal  turit kokiu isbandytu receptu zasytei ? Vis pasiziuriu as i jas  , bet kazkaip nedristu pirkti vis .Kazkada mama buvo kepusi , bet atsimenu , kietoka mesyte buvo , gal del to , kad grynai namine buvo  g.gif

kazkada esu pirkus zasi,bet tikrai man kietoka ta mesa,daugiau ir nepirkau,nelabai man schmoll.gif o gal paruosti kaip reikia moketi ax.gif

Tas azu,jei jau is kiaulienos daromas ,tikri "Chenakai",tik svogunu truksta bigsmile.gif
Atsakyti
na, mergytes, Kucios jau "ant nosies"..Kas ka skanaus gaminat?

Mes, pamenu, darydavom virtu bulviu blynus su dziovintu grybu idaru (pagrindinis patiekalas), orkaitej..mm, kaip skanu..
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2007 12 06, 14:20)
na, mergytes, Kucios jau "ant nosies"..Kas ka skanaus gaminat?

Mes, pamenu, darydavom virtu bulviu blynus su dziovintu grybu idaru (pagrindinis patiekalas), orkaitej..mm, kaip skanu..

niekada bulbu per Kucias nevalgem blush2.gif

mano mamka "sefas" Kuciu stalui, tik reikes druskos is namu pasiimti lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2007 12 07, 22:18)
niekada bulbu per Kucias nevalgem  blush2.gif

mano mamka "sefas" Kuciu stalui, tik reikes druskos is namu pasiimti  lotuliukas.gif  doh.gif

tau gerai.. 4u.gif

o mes valgydavom bulves..Ash dar planuoju atskirai shvieziu ishvirti ir su kokiais grybais patiekti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2007 12 07, 12:25)
tau gerai.. 4u.gif

o mes valgydavom bulves..Ash dar planuoju atskirai shvieziu ishvirti ir su kokiais grybais patiekti smile.gif

O kas cai gero? Mes kitom deinom jas virtas, keptas ir sutintas valgem. Tarp kitko tuos blynus bulvinius orkaiteje megstu su morkom ir raugintais kopustais mirksiukas.gif essen.gif: dar su spirgais aplietas. Niaaaaaaaaaaam.

Siaip musu seimoje visada per Kucias daro daug ivairiu zuvies patiekalu ir miltiniu. Blyneliai us silke su obuoliais, virtinukai su grybais, aguonom ( persivalgius, negaliu i situos ziureti), kisielius, kompotas su dziovintom kriausem, kuciukasi, dziovintom slyvom ir obuoliais. Zuvi darydavo pomidoru padaze su daaaaaaaug svoguno. Niaaam essen.gif: .Kazka dar darydavo, reikia pagalvoti. Bet va bulviu neteko, tai keista man, bet cia turbut kiekvienoje seimoje skirtingi patiekalai, tik mesiniu nera ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2007 12 07, 15:00)
O kas cai gero? Mes kitom deinom jas virtas, keptas ir sutintas valgem. Tarp kitko tuos blynus bulvinius orkaiteje megstu su morkom ir raugintais kopustais mirksiukas.gif essen.gif: dar su spirgais aplietas. Niaaaaaaaaaaam.

Siaip musu seimoje visada per Kucias daro daug ivairiu zuvies patiekalu ir miltiniu. Blyneliai us silke su obuoliais, virtinukai su grybais, aguonom ( persivalgius, negaliu i situos ziureti), kisielius, kompotas su dziovintom kriausem, kuciukasi, dziovintom slyvom ir obuoliais. Zuvi darydavo pomidoru padaze su daaaaaaaug svoguno. Niaaam essen.gif: .Kazka dar darydavo, reikia pagalvoti. Bet va  bulviu neteko, tai keista man, bet cia turbut kiekvienoje seimoje skirtingi patiekalai, tik mesiniu nera ax.gif

nu skaniai skaniai cia pavardinai biggrin.gif 4u.gif ale musu sheimyna kerta 2-a diena tamstos zuvies kotletukus thumbup.gif nu super skanu rolleyes.gif mama per skype jau ishmokinau biggrin.gif o kuciukus jus patys darote ar kur perkat? g.gif as LT pati darydavau, cia jau tyyyyyngiu terliotis blush2.gif ir su MB juokiames vis, kad, ten kur ant kiekvieno kampo ju nusipirkt galima buvo, tai pati darydavau, o cia, ieshkom kur nusipirkt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raskyte @ 2007 12 07, 15:08)
o kuciukus jus patys darote ar kur perkat?  g.gif  as LT pati darydavau, cia jau tyyyyyngiu terliotis  blush2.gif  ir su MB juokiames vis, kad, ten kur ant kiekvieno kampo ju nusipirkt galima buvo, tai pati darydavau, o cia, ieshkom kur nusipirkt  doh.gif

Bobak'e turetu buti, pernai tai tikrai esu maciusi 4u.gif paskui ant Lemont Road yra pora parduotuviu - Chipain's ir Piotr's deli, ten irgi buna mirksiukas.gif

o mes tai per kiekvienas kucias valgom aguonpieni su kuciukais... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliushka @ 2007 12 07, 15:12)
Bobak'e turetu buti, pernai tai tikrai esu maciusi  4u.gif  paskui ant Lemont Road yra pora parduotuviu - Chipain's ir Piotr's deli, ten irgi buna  mirksiukas.gif 

o mes tai per kiekvienas kucias valgom aguonpieni su kuciukais...  4u.gif

praeitais metais tai neradom schmoll.gif bet ir ieshkojom vos ne paskutine diena blush2.gif ant Lemont Rd. dar nebuvom nei vienoj parduotuvej blush2.gif bet reikes uzsukti, aciu cool.gif
Atsakyti
ooo doh.gif , dabar sededama darbe paskaiciau, tai net seile iki stalo nutyso..
Blyneliai gera ideja - reiks padaryt.
Zuvis pomidoru padaze irgi super, bandysiu biggrin.gif

Kuciukus kepdavo mama Lt, cia ash niekad nekepu (nes ju nevalgau
hihihi.gif , tik mb labai megsta), tai perkam..rusu parduotuvese pilna..
Papildyta:
QUOTE(doviliushka @ 2007 12 08, 00:12)

o mes tai per kiekvienas kucias valgom aguonpieni su kuciukais...  4u.gif

mes irgi 4u.gif , nes mb tikriausiai apsiverktu, jei nebutu aguonpienio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raskyte @ 2007 12 07, 15:16)
praeitais metais tai neradom  schmoll.gif  bet ir ieshkojom vos ne paskutine diena  blush2.gif ant Lemont Rd. dar nebuvom nei vienoj parduotuvej  blush2.gif  bet reikes uzsukti, aciu  cool.gif

Chipain's yra prie Chase banko, o Piotr's Deli dar reikia pavaziuoti toliau, tokia maza parduotuvyte po kaire, prie Celina's Deli... 4u.gif Jei privaziuosit tilta, reiskia pravaziavot jau abi parduotuves 4u.gif Jei kas, tai skambink ir klausk ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliushka @ 2007 12 07, 15:32)
Chipain's yra prie Chase banko, o Piotr's Deli dar reikia pavaziuoti toliau, tokia maza parduotuvyte po kaire, prie Celina's Deli...  4u.gif  Jei privaziuosit tilta, reiskia pravaziavot jau abi parduotuves  4u.gif  Jei kas, tai skambink ir klausk  ax.gif  4u.gif

tai kur yra, tai mes zinom rolleyes.gif bet, kad poreikio ten sustot nebudavo, ir fantazija neneshe, kad pas koki Piotra shlyziku butu blush2.gif aciu 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti