Pamenu kazkada Lt su drauge darydavom..Skanu budavo..
Aha, troshkinys..paprastas, tik tiek kad i sudeti ieina marinuoti agurkai..
QUOTE(Lauriukas @ 2007 12 05, 20:40)
O darei su aviena ? Nagi nagi pasidalink receptuku
Pas mane vakarienei buvo kepta antis su obuoliais
, man tai ji truputi per riebi , bet mb tiesiog dievina .
Mamukai , gal turit kokiu isbandytu receptu zasytei ? Vis pasiziuriu as i jas , bet kazkaip nedristu pirkti vis .Kazkada mama buvo kepusi , bet atsimenu , kietoka mesyte buvo , gal del to , kad grynai namine buvo
Pas mane vakarienei buvo kepta antis su obuoliais
Mamukai , gal turit kokiu isbandytu receptu zasytei ? Vis pasiziuriu as i jas , bet kazkaip nedristu pirkti vis .Kazkada mama buvo kepusi , bet atsimenu , kietoka mesyte buvo , gal del to , kad grynai namine buvo
kazkada esu pirkus zasi,bet tikrai man kietoka ta mesa,daugiau ir nepirkau,nelabai man
Tas azu,jei jau is kiaulienos daromas ,tikri "Chenakai",tik svogunu truksta
na, mergytes, Kucios jau "ant nosies"..Kas ka skanaus gaminat?
Mes, pamenu, darydavom virtu bulviu blynus su dziovintu grybu idaru (pagrindinis patiekalas), orkaitej..mm, kaip skanu..
Mes, pamenu, darydavom virtu bulviu blynus su dziovintu grybu idaru (pagrindinis patiekalas), orkaitej..mm, kaip skanu..
QUOTE(6663 @ 2007 12 06, 14:20)
na, mergytes, Kucios jau "ant nosies"..Kas ka skanaus gaminat?
niekada bulbu per Kucias nevalgem
mano mamka "sefas" Kuciu stalui, tik reikes druskos is namu pasiimti
QUOTE(maya @ 2007 12 07, 22:18)
niekada bulbu per Kucias nevalgem

tau gerai..
o mes valgydavom bulves..Ash dar planuoju atskirai shvieziu ishvirti ir su kokiais grybais patiekti
QUOTE(6663 @ 2007 12 07, 12:25)
tau gerai..
o mes valgydavom bulves..Ash dar planuoju atskirai shvieziu ishvirti ir su kokiais grybais patiekti
O kas cai gero? Mes kitom deinom jas virtas, keptas ir sutintas valgem. Tarp kitko tuos blynus bulvinius orkaiteje megstu su morkom ir raugintais kopustais
Siaip musu seimoje visada per Kucias daro daug ivairiu zuvies patiekalu ir miltiniu. Blyneliai us silke su obuoliais, virtinukai su grybais, aguonom ( persivalgius, negaliu i situos ziureti), kisielius, kompotas su dziovintom kriausem, kuciukasi, dziovintom slyvom ir obuoliais. Zuvi darydavo pomidoru padaze su daaaaaaaug svoguno. Niaaam
QUOTE(maya @ 2007 12 07, 15:00)
O kas cai gero? Mes kitom deinom jas virtas, keptas ir sutintas valgem. Tarp kitko tuos blynus bulvinius orkaiteje megstu su morkom ir raugintais kopustais
: dar su spirgais aplietas. Niaaaaaaaaaaam.
Siaip musu seimoje visada per Kucias daro daug ivairiu zuvies patiekalu ir miltiniu. Blyneliai us silke su obuoliais, virtinukai su grybais, aguonom ( persivalgius, negaliu i situos ziureti), kisielius, kompotas su dziovintom kriausem, kuciukasi, dziovintom slyvom ir obuoliais. Zuvi darydavo pomidoru padaze su daaaaaaaug svoguno. Niaaam
: .Kazka dar darydavo, reikia pagalvoti. Bet va bulviu neteko, tai keista man, bet cia turbut kiekvienoje seimoje skirtingi patiekalai, tik mesiniu nera 
nu skaniai skaniai cia pavardinai
QUOTE(Raskyte @ 2007 12 07, 15:08)
o kuciukus jus patys darote ar kur perkat?
as LT pati darydavau, cia jau tyyyyyngiu terliotis
ir su MB juokiames vis, kad, ten kur ant kiekvieno kampo ju nusipirkt galima buvo, tai pati darydavau, o cia, ieshkom kur nusipirkt 
Bobak'e turetu buti, pernai tai tikrai esu maciusi
o mes tai per kiekvienas kucias valgom aguonpieni su kuciukais...
QUOTE(doviliushka @ 2007 12 07, 15:12)
Bobak'e turetu buti, pernai tai tikrai esu maciusi
paskui ant Lemont Road yra pora parduotuviu - Chipain's ir Piotr's deli, ten irgi buna
praeitais metais tai neradom
ooo
, dabar sededama darbe paskaiciau, tai net seile iki stalo nutyso..
Blyneliai gera ideja - reiks padaryt.
Zuvis pomidoru padaze irgi super, bandysiu
Kuciukus kepdavo mama Lt, cia ash niekad nekepu (nes ju nevalgau
, tik mb labai megsta), tai perkam..rusu parduotuvese pilna..
Papildyta:
mes irgi
, nes mb tikriausiai apsiverktu, jei nebutu aguonpienio
Blyneliai gera ideja - reiks padaryt.
Zuvis pomidoru padaze irgi super, bandysiu
Kuciukus kepdavo mama Lt, cia ash niekad nekepu (nes ju nevalgau
Papildyta:
QUOTE(doviliushka @ 2007 12 08, 00:12)
mes irgi
QUOTE(Raskyte @ 2007 12 07, 15:16)
praeitais metais tai neradom
bet ir ieshkojom vos ne paskutine diena
ant Lemont Rd. dar nebuvom nei vienoj parduotuvej
bet reikes uzsukti, aciu 
Chipain's yra prie Chase banko, o Piotr's Deli dar reikia pavaziuoti toliau, tokia maza parduotuvyte po kaire, prie Celina's Deli...
QUOTE(doviliushka @ 2007 12 07, 15:32)
Chipain's yra prie Chase banko, o Piotr's Deli dar reikia pavaziuoti toliau, tokia maza parduotuvyte po kaire, prie Celina's Deli...
Jei privaziuosit tilta, reiskia pravaziavot jau abi parduotuves
Jei kas, tai skambink ir klausk

tai kur yra, tai mes zinom