Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas Užsienyje

QUOTE(Raskyte @ 2007 12 07, 15:36)
tai kur yra, tai mes zinom  rolleyes.gif  bet, kad poreikio ten sustot nebudavo, ir fantazija neneshe, kad pas koki Piotra shlyziku butu  blush2.gif  aciu  4u.gif  biggrin.gif

ten pas ji nemazai lietuvisku prekiu yra - saldainiu, duonos, Lietuvisko servelato ir to yra mirksiukas.gif ir kainos nera labai baisios. ai, dar ir meduoliu lietuvisku ir Rasos mineralinio yra, ir ten tikrai pigiau nei kur kitur mirksiukas.gif (bent jau musu pusej)
Atsakyti
QUOTE(doviliushka @ 2007 12 07, 16:03)
ten pas ji nemazai lietuvisku prekiu yra - saldainiu, duonos, Lietuvisko servelato ir to yra  mirksiukas.gif  ir kainos nera labai baisios.  ai, dar ir meduoliu lietuvisku ir Rasos mineralinio yra, ir ten tikrai pigiau nei kur kitur  mirksiukas.gif  (bent jau musu pusej)

tai dekui labai uz info 4u.gif biggrin.gif reikes uzsukt tada bigsmile.gif nes mes visada trenkiames iki Westmonto del lietuvishku gaminiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2007 12 07, 14:19)
ooo doh.gif , dabar sededama darbe paskaiciau, tai net seile iki stalo nutyso..
Blyneliai gera ideja - reiks padaryt.
Zuvis pomidoru padaze irgi super, bandysiu biggrin.gif

Kuciukus kepdavo mama Lt, cia ash niekad nekepu (nes ju nevalgau
hihihi.gif , tik mb labai megsta), tai perkam..rusu parduotuvese pilna..
Papildyta:

mes irgi 4u.gif , nes mb tikriausiai apsiverktu, jei nebutu aguonpienio smile.gif

hihihi.gif as tai varvinu seile mociutes Kuciu stala prisiminus. JAV man visa sita svente ne tokia sventiska verysad.gif , plius nera maisto "tokio, kaip NAMIE"
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2007 12 07, 16:27)
hihihi.gif as tai varvinu seile mociutes Kuciu stala prisiminus. JAV man visa sita svente ne tokia sventiska verysad.gif , plius nera maisto "tokio, kaip NAMIE"

o man visos shventes cia tokios verysad.gif LT nera jokios shventines nuotaikos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Raskyte @ 2007 12 07, 15:42)
o man visos shventes cia tokios  verysad.gif  LT  nera jokios shventines nuotaikos  schmoll.gif

Turbut norejia parasyti, kad JAV nera sventines nuotaikos mirksiukas.gif , o gal as jau skaityti nebemoku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2007 12 08, 01:27)

ish dalies ne tokia shventishka, nes nera shalia artimuju (bent jau mums su mb), bet dar Lt gyvenau, kai tevas su broliu sakydavo, kad gaminu jau geriau ir skaniau nei mama biggrin.gif , tai del maisto nesiskundziu, mb irgi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2007 12 07, 20:55)
Turbut norejia parasyti, kad JAV nera sventines nuotaikos mirksiukas.gif , o gal as jau skaityti nebemoku  lotuliukas.gif

jojo, supratai teisingai biggrin.gif man cia ner tokios shventines nuotaikaos, kad kaip LT budavo biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
SVeikos 4u.gif
Prašom pasidalint skaniu kalakuto receptuku smile.gif kepsim Kalėdoms. Esam jau kepę kelis kart (vieną kartą sidre berods, kitą kart- paprastai....)... Kaip jūs kepat? Man tik nepatinka stuffing'as.... feeee... Nors vaikystėj esu valgius įdarytą ryžiais berods ir džiovintais ryžiais....
Atsakyti
ai mamos..... juk viskas priklauso nuo musu paciu! jeigu noresime sukurti ta Kaledine nuotaika namie, tai sukursim, ta nuotaika pati nesusikuria...
Atsakyti
QUOTE(Sacra @ 2007 12 09, 14:56)
ai mamos..... juk viskas priklauso nuo musu paciu! jeigu noresime sukurti ta Kaledine nuotaika namie, tai sukursim, ta nuotaika pati nesusikuria...

Niekas ir nesako, kad mes cia raudame, tik nera artimuju, tai ir liudna truputi mirksiukas.gif . Be to cia Kaledos asocijuojasi su mollu daugiau nei tikromis Kaledomis tongue.gif
Atsakyti
Shiandienos vakariene: spaghetti su "octopus" padazu:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

nuotraukos nekokios gavosi. unsure.gif .bet buvo skanu 4u.gif

Atsakyti
calamari tai niam niam, o octopus nevalgius..... koks skonis ju ? skiriasi nuo calamari kuo nors ?

6663 niu bet ir pavarai su maisto gaminimu thumbup.gif as siandien bologna nusipirkau tai karstu sumustiniu prisivalgiau biggrin.gif
Atsakyti