Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas Užsienyje

vakar vakariene:
paprastuciai makaronai su padazu (nelabai ishvazdziai atrodo unsure.gif ) ir kalmarais:
user posted image

kalmarus marinavau raudono vyno ace - para,kepiau ikaitintam aliejuj (alyvuogiu), kuriame pirmiausia pakepiau keleta skilteliu sutrintu cesnaku..uzberiau lietuvishku zoleliu prieskoniu, truputi sojos ipyliau, cukraus ziupsneli, juros druskos..
su padazu maliausi ilgiau ..pakepinau svoguna, cesnaka sutrinta ir rukytu lashinuku , ipyliau vandens, dejau milijona ivairiu prieskoniu, grietines, majonezo truputi, beriau truputi manu, kad sutirshtetu..Atvesinau ir supyliau i mikseri(blenderi), kad suplaktu iki vientisos mases..tada vel pashildziau ir ipyliau zaliuju zirneliu..lyg ir viskas
4u.gif

Atsakyti
Manu i padaza?! Pirma kart girdziu ,tu visada juos naudoji??
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 01 11, 08:54)
smile.gif shiaip perku ivairias kepeneles (vishtienos, vershienos, jautienos ir t.t.), shi karta turejau kiaulienos..
Gaminti labai megstu wub.gif , bet visishkai nemoku tortu ar pyragu verysad.gif (nes  nelabai juos valgau)..ishmokau vieninteli varshkes apkepa, ir tai tik del mb tongue.gif

Sonatinos ir Giedriaus receptai  labai patinka..Sekmes 4u.gif

drinks_cheers.gif man irgi labai patinka ju receptai,labai daznai bunu good-cook.ru forume,ten tiek geru receptu ir daug forumieciu yra isbande,tai ka tik begaminciau viskas puikiai pavyksta.Ar tu is kulinariniu zurnalu lietuvisku gamini?
Atsakyti
QUOTE(doviliushka @ 2008 01 11, 21:12)
beje, kadangi sakai megsti gaminti, gal galetum pasiulyti kokiu receptuku "crock pot'ui"?  blush2.gif

jam tinka bet kokie receptai, kur sako, kad reikia pora ar daugiau valandu virinti. Mesyte buna visada minkstute, prisigerus padazo prieskoniu. thumbup.gif
Sriubas as kai kurias ten irgi sudedu.
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 01 13, 00:41)

oi neerzink unsure.gif kaip noreciau tu kalmaru wub.gif galima i svecius? biggrin.gif
Atsakyti
Vaishinu visas Carpaccio :4u:Tinka su vyneliu.

O gaminu as ji taip:
Supjaustau super plonai jautiena.Tiesiog reikia praktiskai permatomai.
Tada pabarstau druskos(negailedama) pipiru patrinu,alyvuogiu aliejaus uzglaistau,citrinos uzlasint ir permezano surio uzbarstyt arba smulkiai pritarkuot.
ps.as dar barstau svieziai pjaustytu krapu.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zora: 13 sausio 2008 - 22:45
Zora ir valgyt žalią mėsą blink.gif oi ne, ačiū.... Neįsiųlytum niekaip man schmoll.gif
O aš dabar šakotį valgau naktipiečiams blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2008 01 13, 15:25)
Zora ir valgyt žalią mėsą blink.gif  oi ne, ačiū.... Neįsiųlytum niekaip man schmoll.gif 
O aš dabar šakotį valgau naktipiečiams blush2.gif

tongue.gif o man labai skanu ax.gif
As megeja tokiu visokiu "bairiu" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zora @ 2008 01 13, 20:46)
tongue.gif  o man labai skanu ax.gif
As megeja tokiu visokiu "bairiu" thumbup.gif

Skanaus tau tada smile.gif Oi, net nupurtė pagalvojus, kad reiktų žalią mėsą valgyt (ragauju kartais tik šašlui užraugtą mėsą ir daugiau nieko schmoll.gif )...
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2008 01 13, 16:52)
Skanaus tau tada smile.gif Oi, net nupurtė pagalvojus, kad reiktų žalią mėsą valgyt (ragauju kartais tik šašlui užraugtą mėsą ir daugiau nieko schmoll.gif  )...

Inai kai labai plonai supjaustyta tai per koki pusvalandi buna kaip ir issimarinavus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lasisa @ 2008 01 13, 06:38)
Manu  i  padaza?! Pirma kart girdziu ,tu visada juos naudoji??

biggrin.gif pirma kart (kazkaip shove i galva), zinoma visai nedaug - bet puikiausiai tiko!
Papildyta:
QUOTE(gytenis @ 2008 01 13, 20:22)
drinks_cheers.gif man irgi labai patinka ju receptai,labai daznai bunu good-cook.ru forume,ten tiek geru receptu ir daug forumieciu yra isbande,tai ka tik begaminciau viskas puikiai pavyksta.Ar tu is kulinariniu zurnalu lietuvisku gamini?

kad ash nelabai ish zurnalu ar knygu gaminu:), dazniausiai fantazuoju arba cia (sm) ka nors idomaus pamatau smile.gif pabandau..
Papildyta:
[quote=Zora,2008 01 13, 23:14]
Vaishinu visas Carpaccio :4u:Tinka su vyneliu.

O man tokie patiekalai labai labai patinka wub.gif ui, kaip uzsimaniau..(nesu niekad darius..)
ir atrodo labai graziai 4u.gif
Atsakyti
Nu, mamkos, jūs mane tuoj pribaigsit su savo nuotraukom biggrin.gif Kas kart iš šios temos išeinu seilę nukabinusi lotuliukas.gif O nebeit negaliu, nes čia daug tokių thumbup.gif receptų.
Atsakyti