Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas Užsienyje

QUOTE(pupa999 @ 2007 11 29, 00:33)
6663 kaip matau kepei ant folijos aliejuje ? Ilgai kepe ?

sorry, kad tik dabar atsakau - ne, visai neilgai, apie 30 min gal..max 40 smile.gif
Ash daznai patiesiu folija..(maziau vargo paskui), o alyvuogiu aliejaus tik truputi, nes mesa dar savo sultis ishskiria..
Papildyta:
[quote=Puiki_mamyte,2007 11 29, 05:54]
Mergaites kazkaip cia tvarka darau namie lentynose, ogi ziuriu dafiga ir biski pas mane grybu stiklainiuose yra, kadangi prekinuos karta i savaite ruskyne, tai zinoma isleidziu nemaza sumele pinigu taigi jie visada duoda dovanu ne va tai.... saldainiai man netinka, tai visada tai kokio majonezo tai grybu tai vel sausaniu.... zodziu ir siandien parsiveziau voverusku.... ar galima jas kaip nors karstai paruost, nes mano tevai tai pamenu tik saltai valgydavo, tipo svoguno pripjausto(ko as isvi snemegstu turiu omeny kaip traska tarp dantu, visur ji dedu kepu i mesa ir t.t.t tik zalio nekenciu ta prasme pjaustytos galvos..... blush2.gif ) ir grietines prisideda sumaiso ir jiem skanu... man nelabai blush2.gif gal galima kazka skanesnio padaryt, ar jau jei su rugstele daryti nieko ten doro neprigalvosi unsure.gif g.gif 4u.gif
Papildyta:

..nu ir sugundei su voverushkom doh.gif ..Vieni ish skaniausiu grybu..
Ziauriai skanu man voverushku sriuba..(Bulves, morkos, svogunas su cesnaku apkepti ant sviesto (jei nori), grybai, grybu sultinys, galima ir su kukuliukais..Grietines dar...Kaip noreciau..dabar.
Arba kaip Raskyte rashe, man irgi labai skanu..
Atsakyti
QUOTE(gytenis @ 2007 11 27, 02:05)
gal gali imesti recepta,troskintu melynu kopustu.aciu.

Jau parasiau i AZ smile.gif
Papildyta:
QUOTE(danguolet @ 2007 11 29, 04:46)
As juos ipjaunu truputi, pabarstau druska ir i orkaite,iki kol jie pradeda ruduot viduj. Man ju skonis panasus i riesutu.
Papildyta:
As noreciau visa obuoli det , ar jie turi but supjaustyti?
Dekui tau.

Gali deti ir visa obuoli. Bet kai supjaustai tai daugiau telpa ir seklu nebuna. Dedu tik rugscius obuolius, nes tas rugstumas tinka anciai. Plius obuoliai sukepa. Jei kepi saldzius obuolius, tai jie neiskepa. Jie taip ir lieka kieti. Pas mus kepimui geri obuoliai vadinasi Boskoop.
Atsakyti
Vakarienei gaminau shi bei ta ish kepeneliu (daugelis tikriausiai ju nemegsta smile.gif )
Gal ne per daug ishvaizdziai atrodo, bet gavosi gan skaniai..

user posted image

Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2007 11 29, 22:23)
Vakarienei gaminau shi bei ta ish kepeneliu  (daugelis tikriausiai ju nemegsta smile.gif )

user posted image

Prasom placiau kaip ka daryti 4u.gif
Atsakyti
prisiskaitinejau sm receptuku, nes mano senas kepeneliu blyneliu receptas buvo pabodes..
Kepeneles (kokias turit, tokios gerai) imeciau virti i puoda kartu su pora didesniu morku. Idejau truputi druskos, lauro lapa, pipiru. Viriau 15-20 min. Kai truputi atveso viska sutarkavau su burokine tarka. Ispaudziau kelias skilteles cesnako, dar dejau viena kiaushini, shliukshtelejau kefyro, prieskoniu , juodu pipiru ir shaukshta manu. Mase sumaishiau, suformavau ir i keptuve, kepe ant alyvuogiu aliejaus..
Prie ju ishviriau bulvyciu ir apkepiau su svogunu ir cesnaku.
Valgem su marinuotais burokeliais ir agurkais.

Labai shvelnus skonis, shitam recepte super tiko morkos..Kepeneliu neturejau laiko mirkyti, bet skonis ir be to buvo geras, tikriausiai del morku
Skanaus.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2007 11 29, 20:23)
Vakarienei gaminau shi bei ta ish kepeneliu  (daugelis tikriausiai ju nemegsta smile.gif )

user posted image

rolleyes.gif labai megstam kepeneles 4u.gif labai skaniai atrodo thumbup.gif as tai jas pamirkau piene, po to kepu apvoliotas miltuose rolleyes.gif mums labai tinka jos su bulviu koshe ir salotomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(danguolet @ 2007 11 28, 21:06)
O tu kokius obuolius dejai, turiu omenyje pavadinima obuoliu. Skaiciau kad jie turetu butu rugstus, cia kada maciau pardej tokiu nedideliu obuoliuku, ale kad jie saldus. O tas seklu isimtuvas ir pas mane kazkur metosi, gerai kad priminei.

kiek zinau, rugsciausi obuoliai yra Granny Smith... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2007 11 29, 15:33)
Plius obuoliai sukepa. Jei kepi saldzius obuolius, tai jie neiskepa. Jie taip ir lieka kieti. Pas mus kepimui geri obuoliai vadinasi Boskoop.

Kodel jkau saldus obuoliai neiskepa, dedavau bilen kokius visada, juolab rugsciu net neperku nes nei as nei mano seimyna tokiu nevalgo... visada man bet koks obuolys antyje iskepa vos ne iki koses, ar jis saldus ar rugstus jokio skirtumo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2007 11 30, 05:23)

user posted image

Mėgstam mėgstam, net labai essen.gif
Jau susiradau ir kur jas galiu nusipirkti, tai vis nusiaubiu laikas nuo laiko tą skyrelį hihihi.gif
Atsakyti
[quote=Raskyte,2007 11 30, 06:29]
rolleyes.gif labai megstam kepeneles 4u.gif labai skaniai atrodo thumbup.gif as tai jas pamirkau piene, po to kepu apvoliotas miltuose rolleyes.gif mums labai tinka jos su bulviu koshe ir salotomis 4u.gif

jo, ish tikruju reikia pamirkyti piene, visad ta darau, bet vakar grizus ish darbo labai tingejau laukti blush2.gif
Mes ir dazniausiai valgom su bulviu koshe thumbup.gif ..

O shiaip shiuo receptu pirma kart dariau..Dazniausiai darom taip: pamirkytas kepeneles sumetu i blenderi, i mase dedu kiaushiniu, majonezo ir manu. Kepam blynelius ..Irgi labai skanu..tik buvo nusibode..
smile.gif
Papildyta:
[quote=RamuneM,2007 11 30, 17:52]
Mėgstam mėgstam, net labai essen.gif
Jau susiradau ir kur jas galiu nusipirkti, tai vis nusiaubiu laikas nuo laiko tą skyrelį hihihi.gif

biggrin.gif
Atsakyti
As esu visus SONATINOS kepeneliu receptus isbandzius,tai visi receptai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,o KEPENYS KARALISKAI tokios skanios,kad valgai ir dar norisi.tikrai labai,labai skanu.
Atsakyti
QUOTE(gytenis @ 2007 11 30, 18:20)
As esu visus SONATINOS kepeneliu receptus isbandzius,tai visi receptai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ,o KEPENYS KARALISKAI tokios skanios,kad valgai ir dar norisi.tikrai labai,labai skanu.

GERA IDEJA! buvau pmirshus ten paziureti, reikes butinai pabandyt,, 4u.gif
Atsakyti