Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas Užsienyje

QUOTE(pupa999 @ 2007 12 03, 21:39)
Bet skaiciau, kad krutim maitinant nepatariama cesnaka valgyti.. kaip ir brolokius ar kopusta.... tai kazkaip prisibijau cesnakiuko kol kas.... bet reiks pabandyti, gal mazyte i mane ir  nepajaus jo  biggrin.gif

nu zinok as valgiau brokolius kol maitinau ir nei man, nei vaikui nebuvo absoliuciai nieko... o ir kai paklausiau sesuciu ligoninej, man sake galima su saiku bandyti valgyti viska ir stebeti vaiko reakcija, kuri turetu pasireiksti mazdaug 6 val begyje kai suvalgai kazka naujo.. mirksiukas.gif vat kas mano vaikui netiko tai rauginti kopustai, kuriu mamasa pamirsusi uzvalge blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2007 12 01, 19:55)
BET KOKIAI VISHTIENAI LABAI TINKA DAUG CESNAKO, tiesiog idealiai skanu buna 4u.gif , o visus kitus prieskonius , kokius nori..
Kaip Raskyte sake, soja ir medus irgi super..Majoneze truputi palaikyti irgi tinka..
Zodziu bet kas, bet cesnakas butinas 4u.gif

Truputi isiterpsiu as blush2.gif ,kas megsta cesnaka , pabandykite jo spausto prikisti tarkim po slauneliu odele ,labai gerai islieka jo skonis , mesyte buna astri , dar marinuojant dedu kmynu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2007 12 01, 18:55)
BET KOKIAI VISHTIENAI LABAI TINKA DAUG CESNAKO, tiesiog idealiai skanu buna 4u.gif , o visus kitus prieskonius , kokius nori..
Kaip Raskyte sake, soja ir medus irgi super..Majoneze truputi palaikyti irgi tinka..
Zodziu bet kas, bet cesnakas butinas 4u.gif

Sutinku thumbup.gif as irgi dedu cesnako ir sojos padazo,jokios druskos,nuo sojos surumo uztenka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Aurute_: 04 gruodžio 2007 - 20:38
QUOTE(Lauriukas @ 2007 12 04, 19:53)
Truputi isiterpsiu as  blush2.gif ,kas megsta cesnaka , pabandykite jo spausto prikisti tarkim po slauneliu odele  ,labai gerai islieka jo skonis , mesyte buna  astri , dar marinuojant dedu kmynu  rolleyes.gif

4u.gif kartais irgi taip darau.. thumbup.gif
Arba jei kepu didziuli mesos gabala orkaitej, padarau skyluciu su peiliu ir ten sutupdau cesnakus biggrin.gif ...
Atsakyti
As kepiau su vistienos farsu (nes tik tokio kameroj radau pas save) ir ant virsaus dejau sutarkuotas morkytes su suriu ir mayo ir thumbup.gif niam niam gavosi.....
Atsakyti
mergiotes, uzrodyk normalu sojos padaza biggrin.gif ar visi jie cia tokie surus??? g.gif LT netokie visai budavo, kiek pamenu ax.gif
Atsakyti
nesuraus dar lyg ir nemacius neragavus, bet yra low sodium organic smile.gif
Atsakyti
Tikriausiau visi sojos padazai panashus..(tada galima visai nenaudoti druskos)..

Vakar dariau kazka panashaus i azu..Visai skaniai smile.gif gavosi..
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2007 12 05, 17:25)
Tikriausiau visi sojos padazai panashus..(tada galima visai nenaudoti druskos)..

O darei su aviena ? Nagi nagi pasidalink receptuku ax.gif
Pas mane vakarienei buvo kepta antis su obuoliais rolleyes.gif , man tai ji truputi per riebi , bet mb tiesiog dievina .
Mamukai , gal turit kokiu isbandytu receptu zasytei ? Vis pasiziuriu as i jas , bet kazkaip nedristu pirkti vis .Kazkada mama buvo kepusi , bet atsimenu , kietoka mesyte buvo , gal del to , kad grynai namine buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauriukas @ 2007 12 05, 23:40)
O darei su aviena ? Nagi nagi pasidalink receptuku  ax.gif

Ne, dariau su kiauliena smile.gif , bet vis tiek skanu..
Lengva labai: troshkinam: morkas, mesa, bulves, marinuotus agurkus. Pridejau prieskoniu ir trinto cesnako..

user posted image

Su antyciu receptais neturiu daug patirties.. unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2007 12 05, 10:25)

kokis cia patiekalas ?
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2007 12 05, 09:25)

Mes irgi darydavom lt azu... o dabar net susimasciau azu azu kas tas azu... kazkas i troskini lyg panasu, ar as klystu?
Atsakyti