Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas Užsienyje

QUOTE(gytenis @ 2007 11 30, 18:20)
As esu visus SONATINOS kepeneliu receptus isbandzius,tai visi receptai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ,o KEPENYS KARALISKAI tokios skanios,kad valgai ir dar norisi.tikrai labai,labai skanu.

Išbandžiusi visus Sonatinos būdus ir kepenėlės pasakiškos. Bet kai alpstų dėl jų ir taip, tai visaip man jos skanios tongue.gif
Kad nereiktų toli ieškoti:
Kepenys karališkai.
Saldžiarūgštės vištų kepenėlės.
Kepenėlės su obuoliais.
Vištų kepenėlės su kopūstais.
Atsakyti
QUOTE(RamuneM @ 2007 11 30, 19:55)
Išbandžiusi visus Sonatinos būdus ir kepenėlės pasakiškos. Bet kai alpstų dėl jų ir taip, tai visaip man jos skanios  tongue.gif
Kad nereiktų toli ieškoti:
Kepenys karališkai.
Saldžiarūgštės vištų kepenėlės.
Kepenėlės su obuoliais.
Vištų kepenėlės su kopūstais.

LABAI DEKUI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 11 30, 16:46)
Kodel jkau saldus obuoliai neiskepa, dedavau bilen kokius visada, juolab rugsciu net neperku nes nei as nei mano seimyna tokiu nevalgo... visada man bet koks obuolys antyje iskepa vos ne iki koses, ar jis saldus ar rugstus jokio skirtumo  schmoll.gif

Na as daugiau kaip pries 10metu del kalbos nezinojimo nusipirkau Golden Delicious ir pabandziau iskepti. Tai jie ir pasiliko kieti doh.gif . Tai per tuos metus daug rusiu isbandziau. Priejau isvados, kad norint kepti, obuolys turi vistiek kazkiek rugsteles tureti. Na bet cia skonio reikalas smile.gif Tarp kitko Lietuvoje gyvendama, kepdavau obuolius(labai megstam atskirai keptus ir su idarais ir vanilininiu padazu tongue.gif ), tai jie visi iskepdavo. Tik Vokietijoje susiduriau su sia problema doh.gif .

Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2007 11 30, 13:52)
. Tik Vokietijoje susiduriau su sia problema doh.gif .

Supratau as tik siaip nussitebejau ir tiek 4u.gif
Atsakyti
Mergaites , noriu patarimo kaip skaniai vizstu slauneles suprieskoniuoti kepimui orkaiteje. Kepiau praeita savaite, bet aisku is pokelio kazkokiais viztos prieskoniais , paskui dameciau obuoliu ir bulviu ir liaaabai skanu buvo, bet noriu pati prieskoniuoti, o ne is pakeliu visada ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2007 11 30, 20:08)
Mergaites , noriu patarimo kaip skaniai vizstu slauneles suprieskoniuoti kepimui orkaiteje.  Kepiau praeita savaite, bet aisku is pokelio kazkokiais viztos prieskoniais , paskui dameciau obuoliu ir bulviu ir liaaabai skanu buvo, bet noriu pati prieskoniuoti, o ne is pakeliu visada  ax.gif

man tai geriausiai sekasi su sojos padazu, citrinu sultim ir medum (daznai dapilu ir obuoliu sulciu) blush2.gif o ka priprieskoniaut galima, jei ne , pipiras, druska, dar kokia vegeta ir t.t. g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2007 12 01, 05:08)
Mergaites , noriu patarimo kaip skaniai vizstu slauneles suprieskoniuoti kepimui orkaiteje.  Kepiau praeita savaite, bet aisku is pokelio kazkokiais viztos prieskoniais , paskui dameciau obuoliu ir bulviu ir liaaabai skanu buvo, bet noriu pati prieskoniuoti, o ne is pakeliu visada  ax.gif

BET KOKIAI VISHTIENAI LABAI TINKA DAUG CESNAKO, tiesiog idealiai skanu buna 4u.gif , o visus kitus prieskonius , kokius nori..
Kaip Raskyte sake, soja ir medus irgi super..Majoneze truputi palaikyti irgi tinka..
Zodziu bet kas, bet cesnakas butinas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2007 12 01, 11:55)
BET KOKIAI VISHTIENAI LABAI TINKA DAUG CESNAKO, tiesiog idealiai skanu buna 4u.gif , o visus kitus prieskonius , kokius nori..
:

100% drinks_cheers.gif dievinu cesnakiuka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 12 01, 22:57)
100%  drinks_cheers.gif  dievinu cesnakiuka  thumbup.gif

kaip tik dabar kepu sparniukus, visa galva cesnako sutryniau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man ir cesnakas patinka.... kuo daugiau tuo skaniau. Drauge viena kart su amerikonu vyru atejo, tai kai paragavo morku sutarkuotu su majonezu ir cesnakiuku tai litra kolos isgere ir pilvuka paskui skaudejo jam, o man net nelabai jautesi cesnakas ten ax.gif Bet skaiciau, kad krutim maitinant nepatariama cesnaka valgyti.. kaip ir brolokius ar kopusta.... tai kazkaip prisibijau cesnakiuko kol kas.... bet reiks pabandyti, gal mazyte i mane ir nepajaus jo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2007 11 28, 10:05)
Shitie kepsniukai labai lengvai pasigamino, nereikia atsistojus prie keptuves vartyt: sumeciau farsha i kepimo skarda, padariau duobeles ir idejau dziovintu grybu idara..

nusiciokinau tavo situs kepsniukus ir siandien padariau vakarienei ax.gif tik su morkytem ir cesnaku... MB sake, kad skaniai gavosi... biggrin.gif o ir lengva bei greita thumbup.gif kas man labai patinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2007 12 04, 07:11)
nusiciokinau tavo situs kepsniukus ir siandien padariau vakarienei  ax.gif tik su morkytem ir cesnaku... MB sake, kad skaniai gavosi...  biggrin.gif o ir lengva bei greita  thumbup.gif kas man labai patinka  blush2.gif

4u.gif dziaugiuosi, kag gavosi..Tikrai lengva..ir idarus gali deti bet kokius..
Nedusia irgi sake bande, gavosi super smile.gif

reiktu dar ka nors lengvo/greito sugalvoti g.gif
Atsakyti