Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XX dalis]

Koooooookie katinukai wub.gif
Vienas katinas geriau nei dešimt vyrų laugh.gif
Atsakyti
Tai va... kelionė super! Aš tikėjausi šiek tiek kitokio pobūdžio "kultūrinimosi" - vaikščiojimo po miestą/gamtą etc., bet pasikultūrinom po parduotuves, barus ir klubus tongue.gif Išleidau belekiek pinigų, kas reiškia kad dabar man bankrotas doh.gif blink.gif lotuliukas.gif Kolkas aš dėl to visai nesigailiu drinks_cheers.gif

Žodžiu trumpai - 4dienį kelionė į Rygą, ten pigus lėktuvas ir mes jau Airijoj. Pasitinka draugė ir važiuojam iki jos. Susipažįstam su siauromis Airijos gatvelėmis ir važinėjimu kaire puse. Einant per gatvę niekaip nesusigaudau iš kurios pusės čia dabar mašinos gali atvažiuot lotuliukas.gif Paskiau susipažįstam su sugrūstais mažais namukais ir dar mažesniais kambariukais juose biggrin.gif Naktį šaltoj virtuvėj pageriam vyno ir einam miegot. Pirmas įspūdis gana slogus. Sekanti diena - shopping shopping shopping!!! doh.gif Pamatom daug įvairių parduotuvių ir dar daugiau visokiausių žmonių. Pakalbam apie imigrantų vaikus, ir apie tai, kad jie jau nebe savi tėvų šaly, ir nelabai savi toje, kurioje gyvena. Galų gale apvaikščioję pusę miesto apsiperkam pigienų, vis dar taupom ir išleidžiam nedaug biggrin.gif Tą vakarą dar numatytas klubas, nes draugė nori išnaudoti progą, kad turi su kuo į jį nueiti. Aplankom keletą barų ir klubą. Pasišokam atsakančiai thumbup.gif (man į kompaniją prisijungia neblogas vaikinukas) Kitą dieną miegam iki popiet, paskiau greit aplankom keletą parduotuvių - jau nebesirenkam ir nebeverčiam į litus - euras asocijuojasi su litu, o ne 3,5 lito doh.gif Šį vakarą jau ir man norisi į klubą. Nebesibodžiu ankšta erdve ir viskas pradeda visai patikti. Taigi scenarijus panašus - keletas barų ir klubas (vėl turiu draugišką kompaniją). Sekantis rytas - išsimiegam, susikraunam daiktus ir namo... Autobuse liūdna. Airija patinka - pirmojo slogaus įspūdžio nebėra, apima mintys apie tai kada atvažiuot vėl unsure.gif

Į mūsų meilės temą - savijauta šiek tiek keista, bet bent jau pradedu jaustis, kad esu viena. Iki šiol vis nesijaučiau. Aišku, nežinau kaip bus rytoj. Šiaip... savijautą labai pagerina visokie komplimentai ir susižavėję žvilgsniai, kurių netrūko drinks_cheers.gif O apkabinimas - kad ir iš pirmą (ir paskutinį) kartą matomo, bet geraširdžio vaikinuko veikia teigiamai. Labai keistai nutiko pirmąjį vakarą, kai kažkodėl labai suliūdėjau ir apsiverkiau dėl savojo draugo... pačiam linksmybių įkaršty. doh.gif Bet nepasimetė manoji kompanija, ir gavau nemenką dozę rūpesčio. Tiesiog keista buvo ten "tūsintis" be draugo, kai visad visur kartu eidavom, ir rodės kad daug mieliau su savuoju ramiai prie teliko sėdėčiau. Be kitą vakarą jau buvo geriau. Nežinau tik kaip rytoj jausiuos. Bet lyg ir nieko blogo nepadariau g.gif
Tai tiek. Buvo fainai, bet neišsimiegojau jau nežinau kiek naktų iš eilės blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 26, 02:08)
Koooooookie katinukai wub.gif
Vienas katinas geriau nei dešimt vyrų laugh.gif

Tuomet, kadangi tu šį vakarą atrodai būtent taip:

user posted image

Kviečiu į Katinėlių pasaulį 4u.gif

O gal tai sukels malonią šypsenėlę? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(`Vakarė @ 2007 11 26, 02:13)
Buvo fainai, bet neišsimiegojau jau nežinau kiek naktų iš eilės  blink.gif

Fainas pasakojimas 4u.gif
Manau, svarbiausia, kad pradedi jau po truputį susitaikyti smile.gif Tau ši kelionė tikrai išėjo į gerą drinks_cheers.gif

Na o dabar jau atsisveikinu, nes aš jau čia mirštu iš miego norėjimo kokią gerą valandą, bet niekaip negalėjau išjungti kompo... doh.gif
Ramaus tau miegelio, pailsėk 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas user posted image Geros dienos visoms smile.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 11 25, 23:41)
Pasirodo koks tai maniakas su peiliu Maximoje pasišvaistė. Sakė ar tai kažką grasino ar pats grasinosi nusižudyti.  blink.gif

Blin, mūsų navigacinė  doh.gif  Ne tie incidentai Maximose vyksta  blink.gif

Pasirodo, ne veltui Šilainių Maximos pradėjau nemėgti...
Atsakyti
Labas rytas! user posted image

As irgi visoms geros dieneles palinkesiu! geru emociju! ir sniego biggrin.gif (kurioms sniego nereikia, tai toms nelinkiu tongue.gif ) Nes as tai laukiu sniego user posted image

Pas mane nieko naujo smile.gif Tomukas dar negryzo...visa savaitgali nieko doro nenuveikiau, kas liecia mokslus ir 6 kursinius doh.gif Bet vakar uztai prisijuokiau uz visa savaite ir dar i prieki biggrin.gif biggrin.gif nes tas vaikinukas (su kuriuo sestadienio nakti pasimatyme buvau tongue.gif ) labai moka mane pralinksmint user posted image

Atsakyti
Labas rytas Fėjos smile.gif

trumpai. Rytą atsibudau, keltis tingėjau, tai galvojau. Mes visada kažkaip kalbam apie meilę, kaip jos laukiam, kaip ji ateis, bla bla bla... O gal ta meilė stovi už kampo ir laukia mūsų g.gif O mes su savo sugedusia navigacine blaškomės ne po tuos kampus, ir niekaip nerandam lotuliukas.gif Ir svarbiausia, kad čia problema ne muose, musyse, bet APLINKOJE, konkrečiu atveju, sugedusioje navigacinėje sistemoje doh.gif O meilė ten gal sėdi už kampo, laukia mūsų, nesulaukia, nagus graužia, tušas nubėgęs tongue.gif

Aš sakau, reik su ta navigacine kažką daryti, bo liksim ant ledo taip besiblaškydamos blink.gif

Vakare, smagi kelionė thumbup.gif Smagu, kad atsigauni drinks_cheers.gif

Vilte, labai smagu tave matyti gyvenančią iš naujo vėl wink.gif Šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjuti: 26 lapkričio 2007 - 09:51
Laba rytą 4u.gif

man žiauriai šalta - savaitgalį jokio šildymo nebuvo darbe, tai blogiau nei lauke blink.gif
uiuiuiiiii, taip šalta viduj, o dar ir darbe šaldo biggrin.gif
šiaip...pamiršau, ką norėjau parašyti.. blush2.gif
tik visai gražus rytas buvo važiuojant į darbą bigsmile.gif gražios dienos visoms bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites 4u.gif
Kaip pirmadienines nuotaikos? As jum pusrycius paruosiau-vaisinkites lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Labas rytas.. man tai kazko ne labas, bet praeis... g.gif
paskutine savaite mano darbelyje... kazi kaip bus naujajame?.. Kleopatra - egles dar nera pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 26, 11:06)
Labas rytas mergaites 4u.gif
Kaip pirmadienines nuotaikos? As jum pusrycius paruosiau-vaisinkites lotuliukas.gif
user posted image

oi, kaip ačiūūūūū bigsmile.gif
taip kažko gaivaus norėjau biggrin.gif
Atsakyti
isduokit paslapti kaip Jus atsikeliat ryte, nors nueinate miegoti 1 - 2 val nakties?... as 23 val jau miegu, o ryte mirstu kai reikia atsikelti... Kosmaras... man reikia darbo po pietu..o inauja darbeli dar aknsciau reikes keltis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 26, 11:10)
isduokit paslapti kaip Jus atsikeliat ryte, nors nueinate miegoti 1 - 2 val nakties?... as 23 val jau miegu, o ryte mirstu kai reikia atsikelti... Kosmaras... man reikia darbo po pietu..o inauja darbeli dar aknsciau reikes keltis  doh.gif

keliamės...em..penkiooooom biggrin.gif bent jau aš biggrin.gif man būna blogai bet kokiu atveju, kai reikia su žadintuvu atsikelt lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 26 lapkričio 2007 - 10:14