Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XX dalis]

QUOTE(powerpuff @ 2007 11 26, 00:56)
Ech manau jei kuri musu ten tuo metu butu akcija su kritimu ant zemes ir "noriu vyro" vykdzius tai tam niekadejui garantuotai butu peilis is ranku iskrites, stalcius atsidares ir pamirstu ko atejo.. lotuliukas.gif

hahahahaha lotuliukas.gif prajuokinai thumbup.gif
tai jau tiksliai būtų maniakui žaptai atsivėrę lotuliukas.gif
Atsakyti
dafai, varau su savo pykčiu kovot lovoj biggrin.gif
labos smile.gif
nenaktinėkit, šaunuolės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 26, 00:55)
P.S. šiandien senbernių diena... ax.gif

O kada senmergių? laugh.gif

QUOTE(powerpuff @ 2007 11 26, 00:56)
Ech manau jei kuri musu ten tuo metu butu akcija su kritimu ant zemes ir "noriu vyro" vykdzius tai tam niekadejui garantuotai butu peilis is ranku iskrites, stalcius atsidares ir pamirstu ko atejo.. lotuliukas.gif

Medalį Adamkus garantuotai įteiktų. Per TV parodytų.. vyrų neatsigintum. laugh.gif
Atsakyti

Zinau, geras biggrin.gif biggrin.gif idomu kada senmergiu diena? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 26, 00:58)
tai jau tiksliai būtų maniakui žaptai atsivėrę  lotuliukas.gif

Jis būtų kaip ir pirmas kandidatas į vyrus. laugh.gif
Atsakyti

Aga, ir dar diena prieš moterų prievartą..
Sakyčiau keistos progos.. Ką čia tuom nori pasakyti? Mes prieš žulikus, bet už senbernius? laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 26, 00:57)
Pagerbė jis šiandien mane savo apsilankymu mega_shok.gif Esu pikta ant jo- svaločius paskutis. Jam net kaukės nereikės per šitas Kalėdas ir Naujus. Per karnavalą drąsiai kiaulę galės vaidint gun_bandana.gif Toks jis ir yra.

Išvarei?
Šnekėjot ką nors?
Nu papasakok ką nors smulkiau blush2.gif
Atsakyti
Idomu GV??????PASAKOK KUO TAVO TAS SENUKAS SVOLACIUS
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 26, 00:57)
Pagerbė jis šiandien mane savo apsilankymu mega_shok.gif Esu pikta ant jo- svaločius paskutis. Jam net kaukės nereikės per šitas Kalėdas ir Naujus. Per karnavalą drąsiai kiaulę galės vaidint gun_bandana.gif Toks jis ir yra.

Nu va, pagerbė, o tu jį kiaule išpravardžiavai tongue.gif Ko jis vėl prisidirbo?

Sakyčiau, perdedi, bet jei tu taip sakai, tai tau geriau matyti smile.gif Gerai, kad neidealizuoji, labai sveikas ir reikalingas bruožas thumbup.gif

Kaip tai ir reiktų miegoti, ane? Gal padarom viens du trys ir atsiujungiam, kad skriaudos niekam nebūtų ax.gif O tai man visada baisiai liūdna, kai reikia išeiti iš vakarėlio jam nesibaigus tongue.gif

p.s. dabar pastebėjau, kad pas abzoryte 2009 zinutes. Toks isganingas faktas.... Jau kažkaip pamačiau baltą vestuvinę suknelę, ir mednelsoną išgirdau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjuti: 26 lapkričio 2007 - 00:11
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 26, 01:04)
Nu papasakok ką nors smulkiau  blush2.gif

Atvažiavo jaunikaitis šiandien lyg niekur nieko su gėlėm, šampe, visokiais pribumbasais pirštis laugh.gif Na, bet pamatė, kad dairausi į tamsaus kambariuko pusę idant lopetą nučiupti, ėmė teisintis. Matot, čia buvo testas mega_shok.gif Tikrino jis mane kaip reaguosiu doh.gif Nu lochų lochas lopetauskas... O ką aš? Pasakiau, kad mane subiesino toks poelgis, esu pikta ant jo. Noriu pagalvoti ar išvis noriu tokio bajeristo.
Vienu žodžiu noriu dainuoti..

KAi durnių laivas kitam krante
Lai neša burės jį pas mane..
Toliau kažkas apie abejones ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 11 26, 01:07)
Nu va, pagerbė, o tu jį kiaule išpravardžiavai  tongue.gif  Ko jis vėl prisidirbo?

p.s. dabar pastebėjau, kad pas abzoryte 2009 zinutes. Toks isganingas faktas.... Jau kažkaip pamačiau baltą vestuvinę suknelę, ir mednelsoną išgirdau....

Geras blink.gif bigsmile.gif
Papildyta:
GV, kaip tai tikrint?tai pasipirso????????????
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 11 26, 01:07)

Geras bigsmile.gif
O aš jau pasirodo ir 2000 viršijau biggrin.gif
Ačiū, raganaite, už puikias nuojautas yahoo.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 26, 01:14)
Atvažiavo jaunikaitis šiandien lyg niekur nieko su gėlėm, šampe, visokiais pribumbasais pirštis laugh.gif Na, bet pamatė, kad dairausi į tamsaus kambariuko pusę idant lopetą nučiupti, ėmė teisintis. Matot, čia buvo testas mega_shok.gif Tikrino jis mane kaip reaguosiu doh.gif Nu lochų lochas lopetauskas... O ką aš? Pasakiau, kad mane subiesino toks poelgis, esu pikta ant jo. Noriu pagalvoti ar išvis noriu tokio bajeristo.
Vienu žodžiu noriu dainuoti..

KAi durnių laivas kitam krante
Lai neša burės jį pas mane..
Toliau kažkas apie abejones ir t.t.

Oi kaip tave suprantu! Nu lopetauskų lopetauskas! Blin kaip nesuprantu tokių "testų" fool.gif Ale atleisk dar šį kartą tam lopetėlei, bus pasimokęs kartą, geriau žinosit kas patinka vienas kitam kas ne, turėsi progą toliau pasižieti kaip jums klostosi ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Atsakyti