Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XX dalis]

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 26, 01:14)
Atvažiavo jaunikaitis šiandien lyg niekur nieko su gėlėm, šampe, visokiais pribumbasais pirštis laugh.gif Na, bet pamatė, kad dairausi į tamsaus kambariuko pusę idant lopetą nučiupti, ėmė teisintis. Matot, čia buvo testas mega_shok.gif Tikrino jis mane kaip reaguosiu doh.gif Nu lochų lochas lopetauskas... O ką aš? Pasakiau, kad mane subiesino toks poelgis, esu pikta ant jo. Noriu pagalvoti ar išvis noriu tokio bajeristo.

O čia šiaip žodžių žaismas, ar ir žiedas buvo tarp tų pribumbasų g.gif Nes jau čia žiūrėk, taip paprastai čia nepraeis tokie dalykai tongue.gif

p.s. o tu jį patestuok su nėštumo testu dviem juostelėmis lotuliukas.gif Turiu vieną išsaugojus, paskolinčiau lotuliukas.gif Pažiūrėtum, kaip jam pačiai testuojam patinka būti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 11 26, 01:19)
Labas vakaras  4u.gif

Sveikute fainuolyte 4u.gif
Pasyyyylgau tavęs bigsmile.gif

Kai tik rasi jėgų - laukiu išsamios išklotinės laugh.gif
Atsakyti
Labas vakare, kaip laikaisi mergyt??? 4u.gif
Atsakyti
Ech, jaučiuosi mažumėlę nusikalus, bet šiaip įspūdžiai švieži tai galvoju ar neparašius ax.gif Aš aišku nieko dar neskaičiau ką prirašėt - tai rytojaus užsiėmimas... Labai faniai kad jumi čia radau benaktinėjančias tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 11 26, 01:26)
Ech, jaučiuosi mažumėlę nusikalus, bet šiaip įspūdžiai švieži tai galvoju ar neparašius  ax.gif  Aš aišku nieko dar neskaičiau ką prirašėt - tai rytojaus užsiėmimas... Labai faniai kad jumi čia radau benaktinėjančias tongue.gif

Sveika, Garbane Fėja smile.gif
Atsakyti
Labankt grazuoles iki rytojaus smile.gif
Atsakyti
Reikalas tame, kad aš jo nebenoriu. Susitarėm, jog kai nebepyksiu paskambinsiu. Įtariu, kad to nedarysiu.
Nešnekam šita tema, nes mane biesina mažumėlę ax.gif
Atsakyti
Man šiandien labai liūdna.
Toliau galima ir neskaityti smile.gif
Kiek esu turėjusi draugysčių, visada jas puoselėju, maitinu ir rūpinuosi tik aš. Aš viena darau kompromisus, aš nusileidžiu, aš nutyliu, aš atleidžiu, aš užsimerkiu, aš atsiprašau, aš nepykstu...
Galvoju, nejau taip visada ir bus? Labai nusibodo... Labai noriu, kad kažkas rūpintųsi manim, darytų, ko noriu, atleistų, užsimerktų, apkabintų šaukiančią, nepyktų...
Žinau, kad su manim gali būti įdomu, nes kažkam buvo. Žinau, kad esu graži. Bet jau labai seniai jaučiuosi neįdomi, negraži ir pati didžiausia nevykėle visur.
Aš taip pavargau...
Ir man labai baisu, kad visada taip ir bus. Žinau, kad reikia pozityviai galvoti, daliju tą pozityvumą į visus kraštus, tai turbūt pačiai nebeliko. Jo...
Nieko aš čia nepasakiau, man tik bloga.
Tik noriu, kad kas nors apkabintų.
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 26, 01:37)
Reikalas tame, kad aš jo nebenoriu. Susitarėm, jog kai nebepyksiu paskambinsiu. Įtariu, kad to nedarysiu.
Nešnekam šita tema, nes mane biesina mažumėlę ax.gif

Neenori tai nenori. Geriau pažiek kaip būna šeimyniniam gyvenime laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 11 26, 01:41)
Man šiandien labai liūdna.
Toliau galima ir neskaityti smile.gif
Kiek esu turėjusi draugysčių, visada jas puoselėju, maitinu ir rūpinuosi tik aš. Aš viena darau kompromisus, aš nusileidžiu, aš nutyliu, aš atleidžiu, aš užsimerkiu, aš atsiprašau, aš nepykstu...
Galvoju, nejau taip visada ir bus? Labai nusibodo... Labai noriu, kad kažkas rūpintųsi manim, darytų, ko noriu, atleistų, užsimerktų, apkabintų šaukiančią, nepyktų...
Žinau, kad su manim gali būti įdomu, nes kažkam buvo. Žinau, kad esu graži. Bet jau labai seniai jaučiuosi neįdomi, negraži ir pati didžiausia nevykėle visur.
Aš taip pavargau...
Ir man labai baisu, kad visada taip ir bus. Žinau, kad reikia pozityviai galvoti, daliju tą pozityvumą į visus kraštus, tai turbūt pačiai nebeliko. Jo...
Nieko aš čia nepasakiau, man tik bloga.

friends.gif

Viena nesi, o tai svarbiausia. Rytoj gal nieks ir nepasikeis, bet tikrai bus geriau. O paliūdėti sveika. Jei išeis - paverk. Ir tu tikrai tikrai ne viena smile.gif wub.gif

Labanakt, Fėjos smile.gif Siunčiu visoms po gražų sapną (kad tik ta navigacinė nepavestų tongue.gif )

Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 11 26, 01:41)

Mergyt, puikiai tave suprantu... Jaučiau ne kartą lygiai tą patį ką ir tu.. Tik jau nuoširdžiai fiziškai nebeturiu jęgų dalintis savo patirtimi, o gal ir net nereikia tuo dalintis.. Tiesiog noriu pasakyti, kad ši diena praeis.. Išsimiegok ir ryt jausies jau geriau.. O kad sulauktum tokio dėmesio ir rūpesčio kokio trokšti, pirmiausia turi dar labiau pamilti save... Savęs dalinti nereikia.. Aukų niekam nereikia.. Tas pats galiojo ir man..

Bet pilnai suprantu tave... Man irgi nusibosta būti stipriai...

Apsikabinu tave friends.gif

user posted image
Atsakyti
Žinau, kad ryt bus geriau smile.gif
Puikiai žinau smile.gif ne ryt, poryt tai tikrai smile.gif
Tik šiandien nebegalėjau, reikėjo kažkam garsiai pasakyti MAN BLOGA, tai kam daugiau nei jums smile.gif
Atsakyti