Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XX dalis]

QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 26, 10:10)
isduokit paslapti kaip Jus atsikeliat ryte, nors nueinate miegoti 1 - 2 val nakties?... as 23 val jau miegu, o ryte mirstu kai reikia atsikelti... Kosmaras... man reikia darbo po pietu..o inauja darbeli dar aknsciau reikes keltis  doh.gif

As tai siaip stengiuosi nenaktinet smile.gif Nes keliuosi 6:15
Tai 23v. jau stengiuosi miegot smile.gif Vakar biskiuka iki 2v. prakalbejau, tai siandien jau sunku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 26, 12:07)
Kleopatra - egles dar nera  pioneer.gif

ponial ax.gif

laba 4u.gif aš šian kaip pritrenkta doh.gif

Miargos, pažiūrėjau į kalendorių, turėjau susirgti 22-23, dar nieko doh.gif mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(_Kleopatra_ @ 2007 11 26, 11:54)
ponial  ax.gif
laba  4u.gif  aš šian kaip pritrenkta  doh.gif

Miargos, pažiūrėjau į kalendorių, turėjau susirgti 22-23, dar nieko  doh.gif  mega_shok.gif

sveika 4u.gif

gal nuo stresų Tau taip... g.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 26, 12:57)
sveika  4u.gif

gal nuo stresų Tau taip...  g.gif

tikiuosi.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(_Kleopatra_ @ 2007 11 26, 11:58)
tikiuosi....  blink.gif

nesinervuok, mergyt 4u.gif aš manau, kad čia viskas tvarkoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Prata Vetra @ 2007 11 26, 09:17)
Pasirodo, ne veltui Šilainių Maximos pradėjau nemėgti...

Aš irgi jos neveltui nemėgstu... schmoll.gif

QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 26, 09:55)
geru emociju! ir sniego biggrin.gif (kurioms sniego nereikia, tai toms nelinkiu  tongue.gif ) Nes as tai laukiu sniego user posted image

Bet vakar uztai prisijuokiau uz visa savaite ir dar i prieki biggrin.gif biggrin.gif nes tas vaikinukas (su kuriuo sestadienio nakti pasimatyme buvau  tongue.gif ) labai moka mane pralinksmint user posted image

Aš irgi laukiu sniego ax.gif Šią savaitę bus pioneer.gif
Smagumėlis, kad susipažinai su tokiu, kuris tave prajuokina thumbup.gif

QUOTE(_Kleopatra_ @ 2007 11 26, 11:54)
Miargos, pažiūrėjau į kalendorių, turėjau susirgti 22-23, dar nieko  doh.gif  mega_shok.gif

Bliambački su visais bliambačkiukais.. doh.gif Gal geriau eik į vaistinę ir nei savęs, nei mūsų nekankink biggrin.gif
Papildyta:
powerpuff, ačiū už skanius pusrytėlius biggrin.gif
Papildyta:
Mažuli, ši diena praeis, įsivažiuosi naujame darbelyje ir viskas bus ok 4u.gif Pamatysi, šis žingsnis tik į gerą bigsmile.gif O keliamės mes tikrai per prievartą lotuliukas.gif

Bjuti, prajuokinai su savo postu thumbup.gif
Aš šiandien pabudusi irgi nemažai galvojau.. Kažkokia vidinė nuojauta pradėjo kuždėti, kad sutiksiu savo žmogų pavasarį.. Paskui pradėjau galvoti, ar tik nebus taip, kad nuojauta kuždėjo rudenį, paskui kuždės pavasarį, o mes kaip vienos taip vienos doh.gif
Paskui pagalvojau, kad vis tik geriausia nieko nelaukti... Tada važiavau į darbą ir Ačiū gerb. Masalskiui, kuris rytais per Radio Centrą sugeba pakelti nuotaiką biggrin.gif

O paskui ateinu į darbą ir bernai jau nuo penktadienio užsikirtę kartoja, kad abzoryte susirado kadrą biggrin.gif Neva aš paskutiniu laiku daug šypsausi ir atrodau švytinti laugh.gif Šiandien praeinant irgi vienas pasakė, kad atrodau elegantiškai, tai kitas sako, ji visada pastaruoju metu taip, susirado kažką laugh.gif Tai jau klausė, kada parodysiu savo draugą lotuliukas.gif
O aš tik šypsausi ir nieko nesakau laugh.gif

Linkiu visoms liūdinčioms neprarasti vilties... Mes tikrai tikrai tikrai būsim dar laaabai laimingos! 4u.gif

user posted image

Atsakyti
Džyzaz, na ir tempai... 19 temą sąžiningai iki galo suskaičiau, čia ties maždau 6 psl pasidaviau biggrin.gif

Labas rytas biggrin.gif
_Kleopatra_, nemačiau kas per situacija, yra dėl ko nerimauti? Turėjai nesaugių lytinių santykių? Uffff... mergyt, laikykis, žiūrėk.

Hm, ką čia jums papasakot.. Turiu meškafoną biggrin.gif Mano diedas davė man telefoną, kortelę, mol nemokamai kalbėsim, tai dabar pas mane vienas nr, ir jaučiuos kaip darželinukė, mol, paspausk žalią mygtuką ir valio laugh.gif

Ai, vakar vyko susipažinimas su mano dukra smile.gif Iš pradžių abu apsimetinėjo kad vienas kito nemato, taip juokinga buvo, Milda elgiasi natūraliai, žaidė kažką, o diedas nežinojo nei ką sakyti nei ką daryti. Bet paskui abu ruošė pietus (nes aš esu dizasteris virtuvėje) tai taip susidraugavo, kad smagu žiūrėti buvo biggrin.gif Va. Dar eilinį kartą gavau krūvą dovanų, jau baisu ir pasakyti kad kažkas patinka, iškart prisistato su tais daiktais... Negi tai normalu?
Atsakyti
Labas rytas,
antrą deną skaitau ką prirašėte. Pagaliau perskaičiau. Nebekomentuosiu nes turiu pradėti dirbti. Gal prisėsiu vakare ir pakomentuosiu. Tas kurioms liudna apkabinu. toms kurioms linksma šypsausi.
Vakar pas mane dirbo parketo klojėjai, bet tai niekis palyginusi su moralinėm pagiriom. Prisidirbau per savo linksmą savaitgalį doh.gif Tiesiog prisišikau sau į širdį... Negaliu miegoti, nuolat apie tai galvoju. Negaliu susikaupti. Tikiuosi viskas bus taip kaip yra (taip kaip buvo nebebus verysad.gif ) o ne dar blogiau. Sulaukiau savo meilės, tik ji pasmerkta buti nelaiminga...
Atsakyti
Beje, mergaitės, šiandien Šv. Silvestro diena laugh.gif
O jis buvo Lietuvos merginų tekybos vilčių išpildytojas: tų dienų liaudies tikėjimai, kiek mums šiandien žinoma, siejasi su vedybinės laimės būrimais.

Tik kiek paskaičiau, reikia burtis išvakarėse, tai vakar jau pramazinom laugh.gif

Bet rašoma: Nekyla abejonių, kad šv. abato Silvestro diena savo būrimais siejasi į bendrą visumą su po keleto dienų švenčiama šv. Andriejaus švente (XI. 30). Tie būrimai savo esme yra bemaž tapatūs Kalėdų – žiemos meto burtams.

Tai va, dar turėsim progų pasiburti laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 26, 11:23)

Darom meetą. Kitą savaitę. Tema - meilės burtai. Vieta - siūlykit smile.gif Programa - senobiniai meilės burtai beigi ritualai. Meniu - vynas, šampė, liūdesio beigi džiaugsmo ašaros.

Niu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 26, 12:17)
Hm, ką čia jums papasakot.. Turiu meškafoną  biggrin.gif Mano diedas davė man telefoną, kortelę, mol nemokamai kalbėsim, tai dabar pas mane vienas nr, ir jaučiuos kaip darželinukė, mol, paspausk žalią mygtuką ir valio laugh.gif

Ai, vakar vyko susipažinimas su mano dukra smile.gif Iš pradžių abu apsimetinėjo kad vienas kito nemato, taip juokinga buvo, Milda elgiasi natūraliai, žaidė kažką, o diedas nežinojo nei ką sakyti nei ką daryti. Bet paskui abu ruošė pietus (nes aš esu dizasteris virtuvėje) tai taip susidraugavo, kad smagu žiūrėti buvo biggrin.gif Va. Dar eilinį kartą gavau krūvą dovanų, jau baisu ir pasakyti kad kažkas patinka, iškart prisistato su tais daiktais... Negi tai normalu?

Nesąąąąžiningaaa taaaaip biggrin.gif Mes su GV baisiausiai norėėėėjom meškafono lotuliukas.gif

Ale geras čia ploja.gif Fainuolis tavo Tas iš Seminaro laugh.gif
Džiaukis ir nesuk sau galvos - normalu tai ar ne biggrin.gif Tiesiog džiaukis!!! yahoo.gif
Fantastika sokiai.gif Man nuotaiką irgi pakėlei su savo postu biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(populi @ 2007 11 26, 12:19)
Sulaukiau savo meilės, tik ji pasmerkta buti nelaiminga...

Dar vienas vedęs gražuolis nerimsta? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 26, 12:23)

Stiklainyje sumaišai rudąjį cukrų su cinamonu, įmeti į vidų popierėlį su užrašytu mylimojo vardu ir purtai, galvodama apie laimingą jūsų meilę ax.gif
čia citata iš penktadieninio spektaklio, negalėjau neįsiminti, žinojau, kad fėjoms prireiks biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti