Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XX dalis]

QUOTE(abzoryte @ 2007 11 25, 22:09)
Jį rodo Domino teatras. Peržiūrėjau repertuarą, tai Kaune lyg ir nebebus, bet bus 2 kartus Vilniuje ir 1 kartą Klaipėdoje - Mažuli, Kleopatra - tikrai rekomenduoju jau pirkti bilietukus!  bigsmile.gif

Ai... aš šiandien (dar vis) labai lyriška biggrin.gif

oi, kaip senai nebuvau teatre.. kaip tik drauge vakar siule i muzikini nueiti - bilietus turejo, bet as negalejau wub.gif blush2.gif o vat dabar as ja galesiu pasikviesti.. aciu, abzoryt, uz anonsa - dekinga mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazulis25: 25 lapkričio 2007 - 21:16
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 25, 22:05)
Abzoryte o gal ten jo sesuo buvo? As save visada guodziu tokiom mintim kai pamatau koki demesio verta jaunuoli su mergiote pasonej lotuliukas.gif Nu matau teks man is lovos kraustytis ir i prekybos centra lekt-vyru ispardavimas prasidejo kaledinis ar kaip cia? lotuliukas.gif

Mano draugė tą patį sakė biggrin.gif Ale aš net neatsisukau į tą merginą, pradėjau krautis tų keksiukų ir net nežiūrėjau kaip jie nueina biggrin.gif Tiesiog jutau kad jis irgi šiek tiek susiglumino jai priėjus, tad vis tik turbūt ne sesutė ten buvo biggrin.gif
O gaila biggrin.gif

Jo, lėk, tik niekur neskubek biggrin.gif Ramiai slampinėk biggrin.gif
Aš kol pusę Maximos žvakių išuosčiau į žvakių skyrių irgi buvo vienišas vyriokas įsisukęs, pamatė kad aš uostau žvakes ir tas pradėjo uostyti lotuliukas.gif Bet šitas jau ne mano skonio pasirodė laugh.gif

Ale kokių skanių kavos kvapo žvakių Maximoje yra... Ir labai gražios, visos aplipintos kavos pupelėmis 4u.gif
Atsakyti
Bet zinot kai tuos saldainius radau ant lovos iskart pagalvojau apie Abzoryte -taigi saldainiai 2-megiamiausias abzorytes skaicius lotuliukas.gif
Atsakyti
Pliurpiat? biggrin.gif
Visai neturiu jėgų.. sad.gif Tingiu net tingėti, o ką jau kalbėti apie klaviatūros spaudymą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 25, 22:19)
Ale kokių skanių kavos kvapo žvakių Maximoje yra... Ir labai gražios, visos aplipintos kavos pupelėmis  4u.gif

Taip kalbėdama gundai mane lėkti į Maksimą laugh.gif Kiek aš galiu naktim po prekybcentrius tasytis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 25, 22:21)
Bet zinot kai tuos saldainius radau ant lovos iskart pagalvojau apie Abzoryte -taigi saldainiai 2-megiamiausias abzorytes skaicius lotuliukas.gif

Geras biggrin.gif Žinok čia ženklas biggrin.gif Juk saldainiai tai dviems... wub.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 25, 22:21)
Pliurpiat? biggrin.gif
Visai neturiu jėgų.. sad.gif Tingiu net tingėti, o ką jau kalbėti apie klaviatūros spaudymą biggrin.gif

Pliurpiam, nors jėgų tikrai ne marios laugh.gif
Davai netingėk, noriu išklotinės, ką per šiandien nuveikei, kas įvyko, kas kur kada į tave pažiūrėjo, ką kaimynai šneka, kas už lango vyksta, ką šuo prikrėtė, kiek sms'ų gavai ir šiaip ką tokį sekmadienį nuveikė dar viena vieniša Lietuvos mergelė? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 25, 21:09)

O, naujiena man šis teatras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 25, 22:21)

Prisiminiau.. vyresni žmonės labai sureikšmina tą porinį skaičių. Senelis man visada visko duodavo porinį skaičių.. Jei užsiprašydavau teptuko piešimui visada parnešdavo du, du saldainius duodavo.. visada visko po pora. Net dūdeles dvi išdroždavo.. Pasiilgau senelio cry.gif
Atsakyti
GV, pasijaučiau totaliai ignoruojama laugh.gif
Atsakyti
Labankt, mielosios mirksiukas.gif as jau luztu.. iki ryt heart.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 25, 22:34)
Prisiminiau.. vyresni žmonės labai sureikšmina tą porinį skaičių. Senelis man visada visko duodavo porinį skaičių.. Jei užsiprašydavau teptuko piešimui visada parnešdavo du, du saldainius duodavo.. visada visko po pora. Net dūdeles dvi išdroždavo.. Pasiilgau senelio cry.gif

Oj koks mielas tavo senelis wub.gif Jis tave labai mylejo tikriausiai..mano vienas senelis jau mires tai as irgi ji vis prisimenu ir ilgiuosi kaip mes kartu i zvejyba eidavom.. verysad.gif
Atsakyti
Apturėjau pokalbį su tuo draugu, kuris pripiršo man mėlynakį smile.gif
Įdėsiu gabalą mūsų pokalbio .. smile.gif Tiesiog pati negaliu atsistebėti, kad šito mane moko Vyras biggrin.gif Pažiūrėkit, jei jau marsiečiai taip kalba, gal mums tikrai laikas tapti kitokiomis? mastau.gif

(vardai pakeisti)

...
[21:46:27] Draugas says: tiesa, kaip ten su melynakiu?
[21:46:34] Draugas says: priviliojai dar kur?
[21:47:18] Abzoryte says: nu ka, darbo dienomis papliurpiam, vakarais irgi pasnekina, prisijuokiam, bet tuom ir baigta smile.gif
[21:48:04] Abzoryte says: daugiau ir nebuvau susitikusi, butu kaune gal butu kitaip, o dabar tik catinimas, tai nieko rimto smile.gif
[21:48:23] Draugas says: nu *** ble
[21:48:25] Abzoryte says: man reik tikro vyro o ne virtualaus biggrin.gif
[21:48:27] Draugas says: pamokinsiu as tave
[21:48:43] Abzoryte says: ka tu mane pamokinsi? (wasntme)
[21:48:46] Draugas says: kai jis rasys, sakyk labai daug darbo
[21:49:02] Draugas says: jei nori atvaryk savaitgali
[21:49:04] Draugas says: ir viskas
[21:49:09] Abzoryte says: (chuckle)
[21:49:22] Draugas says: o jei pliurpsi per skype'a tai ir neatvarys
[21:49:50] Draugas says: pavaidink bent jau uzimta ir netaip lengvai prieinama
[21:49:55] Abzoryte says: jei labai noretu - atvarytu smile.gif matyt ne tiek nori smile.gif
[21:49:58] Draugas says: iskart prisistatys
[21:50:31] Abzoryte says: man nereikia vaidinti uzimta, as ir esu uzimta, nes darbe ne tiek jau daug ir pliurpiu, o vakarais nuolat isbegu i repeticijas ir jis ta mano uzimtuma puikiai zino smile.gif
[21:51:08] Draugas says: vis tiek turbut per daug pliurpi
[21:51:13] Draugas says: zinau as tave
[21:52:00] Abzoryte says: nu vakarais buna kad papliurpiam apie beleka, bet abiems buna smagu tuomet, jis ten pastoviai luzta is mano bajeriuku smile.gif
[21:52:22] Abzoryte says: nu nezinau, as nemoku vilioti vyru ir net nenoriu to daryti smile.gif
[21:52:35] Abzoryte says: kai bus lemta, tai bus smile.gif
[21:54:16] Draugas says: kas per mastymas
[21:54:37] Draugas says: su tokiu mastymu tai tik per azuolyna naktimis vaikscioti
[21:54:40] Draugas says: tongue.gif
[21:54:55] Abzoryte says: na man nereikia nieko gudrumu vilioti, man tai nepriimtina
[21:55:37] Abzoryte says: as uz nuosirduma, tai turbut ir zmogaus man reikia su tokiu paciu mastymu kaip ir as smile.gif
[21:55:47] Abzoryte says: t.y. su panasiu smile.gif
[21:56:47] Draugas says: nu kad as nepatikau
[21:56:48] Abzoryte says: as gal senamadiska, bet as tikrai pati nenoriu dalinti tokiu uzuominu, kad jei nori atvaryk ir pan. Nores - pats tegu siulo! Nesiulys - pasiulys kitas.
[21:56:54] Draugas says: o as nuosirdus smile.gif
...
Atsakyti
sveikos mergaitės 4u.gif
Atsakyti