Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXI dalis]

Vakare, aš jau buvau pasiryžusi Gelbėtojams skambinti laugh.gif

Mergaitės, Vakare, powerpuff, aš manau, kad absoliučiai nieko blogo jei jūs susitiksite ir vakarą praleisite su žmonėmis kuriuos mylėjote ir su kuriais jus kažkada siejo daug bendrų dalykų.. Viskas kas gali nutikti blogiausia, kad įsiskaudinsite pačios save ir tą kelią kurį dabar jau nuėjote vėl pradėsite nuo pradžių.. geresniu atveju nuo pusiaukelio 4u.gif Tai tikrai nieko tokio... Bet emocijų ir jausmų taip paprastai po to vakaro į dėžutę neuždarysi... Taip kad prisiminimai neabejotinai sukils 4u.gif Jei su tuo galite susitaikyti - tuomet net galvos nesukite ir eikite, būkite, leiskite kartu laiką, gyvenimas per trumpas kad kažką atidelioti ar kažko nedaryti biggrin.gif

Geriau jau gailėtis dėl to, ką padarei, nei dėl to, ko nepadarei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 29, 18:31)
Vakare, aš jau buvau pasiryžusi Gelbėtojams skambinti laugh.gif
Geriau jau gailėtis dėl to, ką padarei, nei dėl to, ko nepadarei  4u.gif

Matot mergaites as bijau ne paties ejimo su juo kazkur, ne jausmu kurie sukils man nes jie nelabai kur ir dingo, as bijau kad pakviesiu o jis atsisakys-vat ko as bijau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 29, 18:36)
Matot mergaites as bijau ne paties ejimo su juo kazkur, ne jausmu kurie sukils man nes jie nelabai kur ir dingo, as bijau kad pakviesiu o jis atsisakys-vat ko as bijau verysad.gif

Žinomas jausmas.. Ir ne kartą patirtas... unsure.gif Tikrai nekoks... Todėl dabar niekur ir nebekviečiu 4u.gif

Bet nepabandęs tikrai nesužinosi.. Tik būk nusiteikusi išgirsti ir tokį ir tokį atsakymą... 4u.gif
Atsakyti
Stebuklai.. užteko Abžorytei pagrasinti greitojo reagavimo tarnybomis ir Vakarė jau čia laugh.gif Abžoryt, gali dingusių žmonių paieška užsiiminėt laisvalaikiu.
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 29, 18:47)
Stebuklai.. užteko Abžorytei pagrasinti greitojo reagavimo tarnybomis ir Vakarė jau čia laugh.gif Abžoryt, gali dingusių žmonių paieška užsiiminėt laisvalaikiu.

Abra kadabra šalimar šalimur........ laugh.gif
Atsakyti
Abzoryte, Gelbetojus? bigsmile.gif

As tai neketinu su juo i ten eiti, tik faktas, kad ten bus ir jis. O ji matau kasdien smile.gif Kartais tenka ir bendru dalyku kazkokiu nuveikt, bet sugebam nesugrizti atgal - cia problemos nera. Kartais paliudziu, bet siaip man lengviau, kad jis nepasako "nu gerai uzteks cia jau, nuo siandien as taves nebepazistu". Kad kazkaip sugeba bendrauti, supranta, kad vienu rankos mostu visko nenubrauksi. Taigi nepiktnaudziauju tuo, ir stengiuosi tolti, bet kai yra reikalas - pasikalbam ir paderinam tolimesne bendravimo strategija.
Papildyta:
GV, laaabas! bigsmile.gif Kaip as pasiilgau jusu visu blush2.gif

powerpuff, jeigu nuspresi kviesti, tai pabandyk itikinti, kad tai yra tiesiog siaip susitikimas, ir tu nieko "neprisigalvosi". Pasakyk, kad tai situacijos nepablogins, bet tau nuo to bus geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `Vakarė: 29 lapkričio 2007 - 17:56
QUOTE(`Vakarė @ 2007 11 29, 18:53)
Abzoryte, Gelbetojus?  bigsmile.gif

As tai neketinu su juo i ten eiti, tik faktas, kad ten bus ir jis. O ji matau kasdien smile.gif Kartais tenka ir bendru dalyku kazkokiu nuveikt, bet sugebam nesugrizti atgal - cia problemos nera. Kartais paliudziu, bet siaip man lengviau, kad jis nepasako "nu gerai uzteks cia jau, nuo siandien as taves nebepazistu". Kad kazkaip sugeba bendrauti, supranta, kad vienu rankos mostu visko nenubrauksi. Taigi nepiktnaudziauju tuo, ir stengiuosi tolti, bet kai yra reikalas - pasikalbam ir paderinam tolimesne bendravimo strategija.
Papildyta:
GV, laaabas!  bigsmile.gif Kaip as pasiilgau jusu visu  blush2.gif

powerpuff, jeigu nuspresi kviesti, tai pabandyk itikinti, kad tai yra tiesiog siaip susitikimas, ir tu nieko neprisigalvosi.

Jo, ketinau jau kviesti armiją laugh.gif

Vakare, nesuk sau galvos, eik į tą vakarėlį, jūs puikiai tvarkotės su savo santykių "pabaiga" 4u.gif

powerpuff, o aš manau, kad nereikėtų niekuo įtikinėti.. Tiesiog pasakyti tarp kitko kad yra toks ir toks reikalas, nori nenori ir vsio. Nenorės, tai pats kaltas, jokiu būdu nesigriaužk tuomet blush2.gif
Atsakyti
Aciu jum mano brangiausios-ka as be jusu daryciau 4u.gif Na jei bus skype pasijunges tai uzsiminsiu lyg tarp kitko ar nenoretu pazaist bowlinga-jei ne tai ne-isgyvensiu drinks_cheers.gif Gal koki kita grazuoliuka pasikviesiu mirksiukas.gif Aciu jum kad esat cia ax.gif
Atsakyti
Abzoryte, aciu, man ramiau smile.gif

O ziurek powerpuff parase ta pati ka tu jai ir siulei drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `Vakarė: 29 lapkričio 2007 - 18:10
QUOTE(`Vakarė @ 2007 11 29, 19:09)
Abzoryte, aciu, man ramiau smile.gif

O ziurek powerpuff parase ta pati ka tu jai ir siulei  drinks_cheers.gif

Beje Vakare, žinok nusipirkau žvakę už 60Lt!!! Tokią storą storą ir didelę kaip bliūdas biggrin.gif

Beje, powerpuff, Vakare, gal norite į Vyninę? biggrin.gif Dabar? bigsmile.gif
Atsakyti
Taigi-vis ruosiausi jus su draugo diena pasveikinti-tai dabar sveikinu mano supermylimiausios 4u.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo powerpuff: 29 lapkričio 2007 - 18:25
Ačiū už sveikinimus 4u.gif
Na kadangi entuziazmo nerodote, tai važiuosiu namo 4u.gif
Atsakyti