Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXI dalis]

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 29, 17:08)
Alohaaaaa hi.gif

Nervai užkonservuoti sandariai. Pavargau truputį nuo forumo. Bandau mesti šį įprotį- todėl mažinu postų skaičių. Kiek galima man čia pliurpt kiaurą parą smile.gif Pereinu nuo kiekybės prie kokybės- ar kaip ten laugh.gif

Suprantu smile.gif Aš irgi tą patį propaguoju laugh.gif
Todėl vakar vakare net nieko nerašiau, o ir šiandien turbūt nebūčiau daugiau rašiusi, nei ne tas šokas doh.gif Dabar mėtau pėdas didindama savo postų skaičių laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 29, 16:55)
O aš prisigėriau vyno, sūrio ir vynuogių tongue.gif lengvai pašventėm kolegos gimdienį, jau dabar patenkinta gyvenimu laugh.gif

Kaip užsimaniau vyno su sūriu ax.gif Ir žinau, kad namie manęs laukia tas gėris šaldytuve... Ir mane nuo jo skiria 10km ir kokios 2,5 val tongue.gif

Kaip tingiu dirbti šiandien. blush2.gif

Turiu siam vakarui pakvietima i Pramogu banka, i Bosu gildija... Gal kokiu vienisu bosu butu ten biggrin.gif Bet kad neturiu net su kuo eiti doh.gif Ot nusigyvenom.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 11 29, 17:11)
Turiu siam vakarui pakvietima i Pramogu banka, i Bosu gildija... Gal kokiu vienisu bosu butu ten biggrin.gif Bet kad neturiu net su kuo eiti  doh.gif  Ot nusigyvenom....  verysad.gif

Man nepatinka tas jūsų Pramogų bankas schmoll.gif Visokie su margais marškiniais ir smailais batais vaikšto doh.gif A
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 29, 17:14)
Man nepatinka tas jūsų Pramogų bankas  schmoll.gif  Visokie su margais marškiniais ir smailais batais vaikšto  doh.gif  A

Tiesa sakant, siaip niekada ten neinu. Del tu paciu baltu batu ir tigriniu sijonu lotuliukas.gif Bet kai kviestinis vakarelis, tai gali buti kitokia publika ax.gif

Bet nebūtinai. Tai ir nesiverčiu per galvą ieškodama kompanijos ten eiti smile.gif

Beje, vis norėjau tavęs paklausti, ką reiškia B.O? Esi minėjusi ne vienam poste, aš vis pagalvodavau, bet nepaklausdavau smile.gif
Atsakyti

Jei Vakarė dar nepasijungs bent dieną - rašysiu jai sms mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 29, 17:10)
Suprantu smile.gif Aš irgi tą patį propaguoju laugh.gif
Todėl vakar vakare net nieko nerašiau, o ir šiandien turbūt nebūčiau daugiau rašiusi, nei  ne tas šokas  doh.gif  Dabar mėtau pėdas didindama savo postų skaičių laugh.gif

Mėtai pėdas? Mano šventu įsitikinimu tik ypatingai neturintis ką veikti idiotas imtųsi skaityti visas 21 temą ar tavo visus postus. Čia juk savižudybė mega_shok.gif Pati ne kartą esu išsiuntusi sms, meilų ir kitokių briedų ne tam kam reikia. Žinau, kad iš karto šokas būna.. Bet viskas praeina. Netgi jei atsirastų toks ištvermingas skaitovas? Kas tokiu atveju? Ogi nieko.

Pramogų bankas man irgi labai nepatinka gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 11 29, 17:18)
Beje, vis norėjau tavęs paklausti, ką reiškia B.O? Esi minėjusi ne vienam poste, aš vis pagalvodavau, bet nepaklausdavau smile.gif

Nu ja, kai kviestinė kompanija gali būti visai ir nieko tada ax.gif O kaip tu čia gavai tą pakvietimą? Blogiausiu atveju gal viena nueik? biggrin.gif Iššūkis laugh.gif
O kaip su pirmąja meile reikalai? kada vyks namie "darbai"? ax.gif

B.O. yra Blue Orange - bohemiškas baras Kauno senamiestyje. Aš tiesiog ten gretimais mokausi ir tame bare ne vienas egzas aplaistytas, todėl net ir po to kai baigiau, kai jau norisi nuo viso svieto atitrūkti ir kaip už tėvynę išgerti alaus - ten pati ta vieta smile.gif Tik jau ne bernų ieškotis doh.gif Nors apskritai aš nežinau kur jų ieškotis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 29, 17:21)
Jei Vakarė dar nepasijungs bent dieną - rašysiu jai sms mastau.gif

Greitojo reagavimo būriui priklausai? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 29, 17:25)
Mėtai pėdas? Mano šventu įsitikinimu tik ypatingai neturintis ką veikti idiotas imtųsi skaityti visas 21 temą ar tavo visus postus. Čia juk savižudybė mega_shok.gif Pati ne kartą esu išsiuntusi sms, meilų ir kitokių briedų ne tam kam reikia. Žinau, kad iš karto šokas būna.. Bet viskas praeina. Netgi jei atsirastų toks ištvermingas skaitovas? Kas tokiu atveju? Ogi nieko. 

Žinoma kad nieko 4u.gif Jau aprimau ax.gif
Viskas čia gerai ax.gif Niekas neis ir nesekios, nes pačios puikiai žinom ką reiškia mūsų tempai laugh.gif

Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 11 29, 17:18)
Tiesa sakant, siaip niekada ten neinu. Del tu paciu baltu batu ir tigriniu sijonu  lotuliukas.gif  Bet kai kviestinis vakarelis, tai gali buti kitokia publika  ax.gif

Bet nebūtinai. Tai ir nesiverčiu per galvą ieškodama kompanijos ten eiti smile.gif

manyčiau, kad kviestiniam vakarėliui būtų galima pritaikyti tą pačią teoremą kaip ir seminarams mirksiukas.gif beje, viename jų dalyvausiu ir aš - pagaliau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovyyyle: 29 lapkričio 2007 - 16:31
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 29, 17:28)
Greitojo reagavimo būriui priklausai? laugh.gif

Jo laugh.gif
Bet tu tik pagalvok! Va paguldo tave į ligoninę, o mes net nežinotume unsure.gif Atrodo čia taip susigyveni susigyveni su visomis, o net nežinai kas nutinka tam žmogui. Va pvz ir hanarietė dingo? Kodėl? Gal tiesiog dirba, o gal kažkas nutiko? unsure.gif

GV, prašom man savo mobylkę į AŽ laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 29 lapkričio 2007 - 16:34
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 29, 17:25)
Nu ja, kai kviestinė kompanija gali būti visai ir nieko tada  ax.gif  O kaip tu čia gavai tą pakvietimą? Blogiausiu atveju gal viena nueik? biggrin.gif Iššūkis laugh.gif

O kaip su pirmąja meile reikalai? kada vyks namie "darbai"?  ax.gif

Viena tai be šansų.... Neįsivaizduoju ir net nenoriu tokių iššūkių doh.gif Į filmą galiu, papietauti/pavakarieniauti - drąsiai. Bet į vakarėlį schmoll.gif O dar į tokią vietą doh.gif

Kažkaip nepaskambinu aš jam.... Rankinis kažkoks užtrauktas blush2.gif Gal reikia šįvakar? g.gif

Kur bernų ieškoti aš irgi nežinau g.gif Norėčiau, kad manęs ieškotų smile.gif Bet kas čia imsis tokio darbo tongue.gif Ai, išvis nežinau ko noriu. Kaip GV sakė - gal aš irgi vienišė.... Žinau, kad man reikia žmogaus, bet gal čia iš inercijos g.gif Tada norėčiau didelio namo, kur būtų galima pabėgti ir pabūt su savimi. Dviejų kambarių bute, kur yra vaikas - vyras man sunkiai įsivaizduojamas. Ir mano vaikas tuo klausimu turi savo poziciją - kur tas vyras pas mus tilptų? Reiktų naują spintą pirkti - nes šitoj vien tavo rūbai. Aišku, atsirastų leliukas - kur jo lopšį reiktų statyti? Kraustytis iš šito buto aš neplanuoju, nes čia mano draugai. blink.gif

Va tau ir prašom. Laukiu laukiu aš tos meilės, o pasirodo, jai vietos mano namie nėra lotuliukas.gif lotuliukas.gif Reiks pakreipti savo norus - laukiu meilės su namu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjuti: 29 lapkričio 2007 - 16:43