Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXI dalis]

QUOTE(Bjuti @ 2007 11 29, 17:38)
Ir mano vaikas tuo klausimu turi savo poziciją - kur tas vyras pas mus tilptų? Reiktų naują spintą pirkti - nes šitoj vien tavo rūbai. Aišku, atsirastų leliukas - kur jo lopšį reiktų statyti? Kraustytis iš šito buto aš neplanuoju, nes čia mano draugai.  blink.gif

Va tau ir prašom. Laukiu laukiu aš tos meilės, o pasirodo, jai vietos mano namie nėra  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Reiks pakreipti savo norus - laukiu meilės su namu  tongue.gif

Fianuolis koks Tavo sunus thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Kažkaip nepaskambinu aš jam.... Rankinis kažkoks užtrauktas blush2.gif Gal reikia šįvakar?  g.gif

Tai siandien manau labai gera proga paskambint mirksiukas.gif Nestabdyk! Nueisit kartu i ta Pramogu Banka blush2.gif
Atsakyti
Va tau ir prašom. Laukiu laukiu aš tos meilės, o pasirodo, jai vietos mano namie nėra  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Reiks pakreipti savo norus - laukiu meilės su namu  tongue.gif

Ai jo tiksliai, apie tą vienišumą, skaičiau ką rašėt prieš tai... smile.gif Tai aš stočiau į tą pusę kur powerpuff ir DG ax.gif Manęs neerzina gyvenimas su žmogumi... Kaip tik erzina draugavimas per atstumą doh.gif

Manau geriausia kad susieitų du žmonės panašūs.. Arba abu vienišiai, arba "nevienišiai" kaip mes. Nes kitaip labai sunku. Tu gali jį priimti tokį koks jis yra, bet tau pačiam tai laimės neteikia.

Tarkim man per akis to asmeninio gyvenimo ir asmeninės erdvės per darbo dieną smile.gif Per akis to laiko! Vakare aš norėčiau jau gryžti į namus su savo draugu, su juo užmigti ir su juo pabusti wub.gif Vidutiniškai to vakaro lieka 5-6 val, kartais ir mažiau. Bendrauti visas tas val taip pat nelabai išeina, tai kaip gali žmogus suerzinti vien tuo, kad jis kartu su tavimi miega ar kad jūs kartu nubundate - niekaip nesuprantu smile.gif Nereikia pasidaryti rutinos gyvenant kartu ir niekas neerzins smile.gif bet aišku kiekvienam savo.. aš suprantu, kad yra visokių žmonių, visokių ir reikia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 29 lapkričio 2007 - 16:55
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 29, 17:50)
Tai siandien manau labai gera proga paskambint mirksiukas.gif Nestabdyk! Nueisit kartu i ta Pramogu Banka blush2.gif

Oj, tik ne su juo smile.gif Jo į tokias vietas varu nenuvarytum doh.gif Gal ir nuvarytum, bet kviesti tai be šansų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 11 29, 17:59)
Oj, tik ne su juo smile.gif Jo į tokias vietas varu nenuvarytum  doh.gif Gal ir nuvarytum, bet kviesti tai be šansų smile.gif

Mano psichologijos mokytoja pasakytų: nuostatos biggrin.gif
Nors tu ir fėja, bet ne aiškiariagė laugh.gif Žmonės kartais elgiasi nenuspėjamai ir net jei 100 kartų žmogus niekur nenorėjo eiti, 101 kartą jis tavo nuostabai netgi labai gali norėti nueiti bigsmile.gif Tai priklauso nuo laaabai daug faktorių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 29, 17:52)
Nereikia pasidaryti rutinos gyvenant kartu ir niekas neerzins smile.gif bet aišku kiekvienam savo.. aš suprantu, kad yra visokių žmonių, visokių ir reikia  4u.gif

Visada galvojau taip pat... Visada svajojau gyventi su žmogum, su juo gultis ir keltis, su juo ruošti vakarienę, gerti vyną ir žiūrėti filmus... Bet kažkaip įsivaizduoju, kad esant vaikui, atsirastų trintis... Žodžiu, nežinau, pasimečiau...

Dabar nieko negalvoju ir nesvarstau. Tie dalykai, kurie atrodo sudėtingi, laikui esant ima ir susirvarko kažkaip smile.gif

Beje, kaip tavo mėlynakis? Chatinat dar? O gal planuojat susitikimą?
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 11 29, 18:06)
Dabar nieko negalvoju ir nesvarstau. Tie dalykai, kurie atrodo sudėtingi, laikui esant ima ir susirvarko kažkaip smile.gif

Beje, kaip tavo mėlynakis? Chatinat dar? O gal planuojat susitikimą?

Gerai parašei 4u.gif "Tie dalykai, kurie atrodo sudėtingi, laikui esant ima ir susirvarko kažkaip." thumbup.gif

Viskas visoms čia susitvarkys biggrin.gif Man prasidėjo mmm - optimizmas sugryžo laugh.gif PMS išėjo atostogų dviem savaitėm kaip minimum laugh.gif

Mėlynakis atkaklus kasdien, tačiau ne iki tiek, kiek man norėtųsi. Susitikimų nėra. Šiek tiek jo vengiau pastarąją savaitę, šiandien vėl gražiai pradėjau bendrauti smile.gif Gal suprato, kad čia mergytei PMS ar kažkas panašaus buvo laugh.gif Pasveikinom vienas kitą su draugo diena, paplepėjom ant kiek svarbi draugystė gyvenime ir that's it. Tai va turiu naują vyrą draugą biggrin.gif Nors turėjo šiek tiek potencialo ir į ką nors rimčiau jis pretenduoti, bet pats kaltas jei pražiopsos irnesakyk.gif Nes kažkada man sakė, kad moterims jausmai greit atsiranda, o vyrams lėtai, bet užtikrintai, nes jie vyyyrai daaaug mąąąsto laugh.gif O žmonės juk pagal save linkę rašyti smile.gif Tai va ir išsidavė berniukas, kad jis pakankamai daug analizuojantis ir niekur neskubantis žmogiukas, tad tokiam spirgui kaip aš čia cielas flegmatiškumo įsikūnyjimas biggrin.gif ir plius aš nemėgstu klubų doh.gif o jis lankosi tokiuose kaip DJ Tiesto ir paskui sako, kad buvo jėga blink.gif Tai ką aš galėčiau veikti su tokiu, kuris po klubus vaikščiotų? blink.gif Nors yra ir nemažai panašių dalykų pas mus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 29 lapkričio 2007 - 17:18
Sveikos mergaites 4u.gif
parvaziavus dar nespejau visko perskaityti, uzpuole darbai doh.gif net vakare neturiu kada prisijungti... Nepykit 4u.gif

Man reikalinga protingu mergaiciu nuomone ir komentarai smile.gif

Klausimas: ar eiti i firmos vakareli, kur galbut dalyvaus ir ex (dar nezinau)?

Aplinkybes:
- visa gausybe mus pazistanciu zmoniu, kuriems kils klausimai;
- bendri draugai, kurie neaisku su kuo bendraus (kitavertus, mes su ex viens kito labai nevengiam, ir bendrauti tarpusavyje lyg ir sugebam, tai gal sitas ir atkrenta g.gif)

Tai, kas mane neramina:
- galbut blogai jausiuos, kai jis su kazkuo bendraus...
- galbut blogai jausiuos, kad as su kazkuo bendrauju ir jam nefainai. Nes as linkusi (nevalingai) i stai tokia stresine situacija reaguoti smagiu tuuusinimusi, kad uzmaskuoti neigiamus jausmus. Tokiu atveju jam gali buti nesmagu. Man tai rupi, nes as vertinu tai, kad jis gerbia mano jausmus ir stengiasi elgtis taip, kad neskaudintu, nors mes jau ir nekartu. Norisi atsakyti tuo paciu.
- po tokiu smagiu pasilinksminimu vis tiek islenda neigiami jausmai.

Po viso parasymo, beveik manau kad reikia eiti, trumpai susitarus kaip elgsimes ir kaip nesielgsime. g.gif
Atsakyti
O Vakare atsirado prazuvele musu 4u.gif
O man neduoda viena mintis ramybes..patersiu eteri cia biski..savaitgali boulingo turnyras vyksta musu darbovietes ir as kaip ir neturiu su kuo eit..vis rezgu minti savo ex pasikviest.. blush2.gif bet bijau kad atsisakys..oj bloga mintis doh.gif bet kaip ja is galvos isvaryt?..
Papildyta:
QUOTE(`Vakarė @ 2007 11 29, 18:20)
Man reikalinga protingu mergaiciu nuomone ir komentarai smile.gif

Na nezinau-jei jau jus bendraujat tarpusavy nors truputi manau eik..del draugu ir pazistamu-vistiek anksciau ar veliau jiem iskils klausimu..Bet svarbiausiai daryk taip kad pati jaustumeisi patogiai. Blogiausiu atveju galesi bet kada iseiti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 29, 17:20)
O Vakare atsirado prazuvele musu 4u.gif
O man neduoda viena mintis ramybes..patersiu eteri cia biski..savaitgali boulingo turnyras vyksta musu darbovietes ir as kaip ir neturiu su kuo eit..vis rezgu minti savo ex pasikviest.. blush2.gif  bet bijau kad atsisakys..oj bloga mintis doh.gif  bet kaip ja is galvos isvaryt?..

labas powerpuff blush2.gif
O ten visi bus porom? gal turi draugiu/pazistamu kurie taip pat bus be poru, ir galetum su jais kooperuotis? Siulau toki varianta... 4u.gif
Papildyta:
powerpuff, vat as ir galvoju, kad turbut anksciau ar veliau... vis tiek gi. Tas vengimas nieko nepades, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 11 29, 18:25)
labas powerpuff  blush2.gif
O ten visi bus porom? gal turi draugiu/pazistamu kurie taip pat bus be poru, ir galetum su jais kooperuotis? Siulau toki varianta...  4u.gif
Papildyta:
powerpuff, vat as ir galvoju, kad turbut anksciau ar veliau... vis tiek gi. Tas vengimas nieko nepades, ar ne?

visi porom..bet ne tame esme-eiciau ir viena be vargo..esme tame kad as savo ex pamatyt noriu..pasiilgau as jo labai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 29, 17:26)
visi porom..bet ne tame esme-eiciau ir viena be vargo..esme tame kad as savo ex pamatyt noriu..pasiilgau as jo labai blush2.gif

Aa... tai tada, tada smile.gif O kaip tu jaustumeis po to? Man asmeniskai tai geriau buna, kai pabendrauju su juo nuo dusios. Net ir zinant kad nieko nebus, geriau buna. Tai as gal ir uz g.gif
Atsakyti