Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXI dalis]

QUOTE(CrazySun @ 2007 11 30, 10:33)
sveika  mirksiukas.gif
kaip smagu  bigsmile.gif  tuoj puikiai įsikursi namučiuose  sėkmingai viską susidėlioti  4u.gif
kaip Tavo nuotiakėlės? smile.gif

ačiukas... rytoj jau miegosiu naujajame butelyje wub.gif
o kai kitą savaitę pajungs netą man ten, tai naktinėsiu su jumis kartu, bo liūdna bus vienai.. ax.gif

nepatikėsit, kas man tas lovas šiandien pervežinės lotuliukas.gif biggrin.gif internetinis draugas, tas su kuriuo pietavau... blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Gražus meetas buvo thumbup.gif
advoco, matai kartais ir internetiniai draugai praverčia mirksiukas.gif
poerpuff, kaip tau anksti į darbą blink.gif , man 8.30 ir tai visada vėluoju biggrin.gif
CrazySun, man ir vakar sunkiai SM veikė, vieną žinute trys kart rašiau bet taip ir nepavyko išsiusti jums.

Aš šiandien jaučiuosi jau geriau, įsimiegojau tik nežinau kaip tą darbą reiks pabaikti iki vakaro, bet manaukaip nors prasisisuksiu ax.gif

Geros dienos fėjos user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 30 lapkričio 2007 - 09:23
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 30, 09:03)
GV, kaip Tu atsikeli į darbą ?  doh.gif 

Atsikeliu kažkaip. Tiksliau šuo pribado. Kasa koja kol atsikeliu- kai suaugęs vilkas letena stuksena pašonėn nepajausti neįmanoma. Geriausias, punktualiausias žadintuvas be jokios snooze funkcijos smile.gif

Advoco, iš visos širdies sveikinu su naujais namučiais smile.gif Ir visai nesvarbu kas tuos baldus perveš. Svarbu, kad tu visiškai laisva, nepriklausoma, savarankiška thumbup.gif

GEROS DIENOS mirksiukas.gif

p.s. tikiuosi rasiu čia su kuo papliurpt ax.gif
Atsakyti
Sveikos Fėjos ir vyno gėrėjos smile.gif Smagu man dėl jūsų myto ir man norisi, ką nors gyvai susitikti smile.gif Aš vakar nėjau į jokius PB, pavakarieniavom su drauge smagiai, papliurpėm, pakūrėm strategijas ir nusprendėm, kad iki kalėdinio vakarėlio man reikia numesti 2kg, kad mafijos nuotakos suknelė gražiai gulėtų tongue.gif Tai va, vakar grįžusi namo išgėriau tik taurę vyno ir ribotą skaičių žalių alyvuogių smile.gif Be JOKIO sūrio!!! Tai galiu sakyti, kad didžiuojuosi savimi ax.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 30, 10:38)
GEROS DIENOS mirksiukas.gif

p.s. tikiuosi rasiu čia su kuo papliurpt ax.gif

GV, jau metei "atsiribojima nuo SM" tongue.gif As zadu karts nuo karto ilysti, bet paskutine menesio diena, tai darbe si ta nuveikti reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 30, 10:02)
Labas rytas mergaites 4u.gif
As tai vakar po meeto grizau ir uzmigau prie teliko tai ir nepasijungiau SM nors ketinau tongue.gif 
Va tokie mano rytiniai nuotykiai-sedziu dabar visa susivelus darbe ir be makiazo lotuliukas.gif

nugi, gerą kolegą turi thumbup.gif
o aš vos išlipau iš lovos 6... blink.gif
siaubas lotuliukas.gif

QUOTE(advoco @ 2007 11 30, 10:02)
ačiukas... rytoj jau miegosiu naujajame butelyje  wub.gif
o kai kitą savaitę pajungs netą man ten, tai naktinėsiu su jumis kartu, bo liūdna bus vienai..  ax.gif

nepatikėsit, kas man tas lovas šiandien pervežinės  lotuliukas.gif  biggrin.gif  internetinis draugas, tas su kuriuo pietavau...  blink.gif  biggrin.gif

oi, geras thumbup.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 30, 10:38)
Atsikeliu kažkaip. Tiksliau šuo pribado. Kasa koja kol atsikeliu- kai suaugęs vilkas letena stuksena pašonėn nepajausti neįmanoma. Geriausias, punktualiausias žadintuvas be jokios snooze funkcijos smile.gif

Tu šaunuolė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 11 30, 10:49)
GV, jau metei "atsiribojima nuo SM"  tongue.gif As zadu karts nuo karto ilysti, bet paskutine menesio diena, tai darbe si ta nuveikti reikia smile.gif

Aha. Mečiau. Tik būk draugė ir niekam to nesakyk biggrin.gif Pagalvos visos kokia aš bevalė laugh.gif

Iš kur tiek ryžto dėl tų dviejų kg. Aš visus penkis iki švenčių noriu nukrapštyt, bet kažkaip nesišviečia toks šansas su mano valia laugh.gif
Nors kai pagalvoji, kas tie kg.. irnesakyk.gif
Kaip atrodysi nuotaka tu? Ką rengsies?

Papildyta:
Miargai, fėjos, mamos, tetos, Supermylimosios... GV kieme šiandien šventė- pripratau prie darbinės mašinos. Nors giliai širdyje nekenčiu automatų, bet jau važiuoju be problemų yahoo.gif
Atsakyti
.... kaip sninga.. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 30, 11:25)
Miargai, fėjos, mamos, tetos, Supermylimosios... GV kieme šiandien šventė- pripratau prie darbinės mašinos. Nors giliai širdyje nekenčiu automatų, bet jau važiuoju be problemų yahoo.gif

sveikinu biggrin.gif
bet kodėl aš nepajutau jokių problemų, o tik pliusus, pradėjus važinėt su automatu? g.gif lotuliukas.gif

P.S. ką daryt...baisiai nenoriu šiandien dirbt..... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 30 lapkričio 2007 - 10:32
Laba diena,

Taigi, vadinasi, meetas Kaune jau buvo.. aha... tada sausio 18 d. jis bus Vilniuje thumbup.gif o kadangi tai jau trečiasis, Abžorytė gros gitara... aha... man tai visai patinka biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 11 30, 11:31)
tada sausio 18 d. jis bus Vilniuje  thumbup.gif 

no no no lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 30, 11:16)
Aha. Mečiau. Tik būk draugė ir niekam to nesakyk biggrin.gif Pagalvos visos kokia aš bevalė laugh.gif

Iš kur tiek ryžto dėl tų dviejų kg. Aš visus penkis iki švenčių noriu nukrapštyt, bet kažkaip nesišviečia toks šansas su mano valia laugh.gif
Nors kai pagalvoji, kas tie kg.. irnesakyk.gif
Kaip atrodysi nuotaka tu? Ką rengsies?

Praeity aš esu numetusi visus 13 kg smile.gif Dabar keletas jau sugrįžo, tai vis prisimenu, kaip buvo tada gražu smile.gif

Pagal scenarijų, aš nežinau, kad būsiu nuoteka smile.gif Taigi turiu tiesiog atrodyti gražiai tongue.gif O tada, susirinkimo metu, mafijos galvos sugalvos sujungti du klanus i vieną lotuliukas.gif Va tada aš ir tapsiu nuotaka prieš savo valią smile.gif Galvoju, kad reikia man išsinuomoti bent nuometą kokį, kad būčiau kaip nuotaka... O smagiausia, kad niekas iš kolektyvo daugiau nežino to scenarijaus, tai turėtų būti gan smagu wink.gif

O tau kaip sekasi, kaimynka tu mano? Galvoju, kad reikia prigriebti tave ant kokio vyno pagėrimo, ir nesimaivyk čia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 11 30, 11:31)
Laba diena,

Taigi, vadinasi, meetas Kaune jau buvo.. aha... tada sausio 18 d. jis bus Vilniuje  thumbup.gif  o kadangi tai jau trečiasis, Abžorytė gros gitara... aha... man tai visai patinka  biggrin.gif  biggrin.gif

neeee biggrin.gif
mes jau vakar visos pasitvirtinom viena kitai, kad tai ne meetas biggrin.gif Tai tai neoficialus susitikimas lotuliukas.gif

Mergaitės! Taigi šiandien mūsų burtų diena ploja.gif
Galvoju, reik kanapių iš kažkur paraut ir varyt savanoriuos kokį šulinio dangtį nukelti ir sėti kanapes biggrin.gif Jei pamatysit kur savanoriuose kamščius, žinokit - tai aš laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 30, 11:36)
neeee biggrin.gif
mes jau vakar visos pasitvirtinom viena kitai, kad tai ne meetas biggrin.gif Tai tai neoficialus susitikimas  lotuliukas.gif
Mergaitės! Taigi šiandien mūsų burtų diena ploja.gif
Galvoju, reik kanapių iš kažkur paraut ir varyt savanoriuos kokį šulinio dangtį nukelti ir sėti kanapes biggrin.gif Jei pamatysit kur savanoriuose kamščius, žinokit - tai aš laugh.gif

Vadovaudamasi temos Meilė mūsų gyvenime XXI dalies 25-26 puslapiais, drįstu pareikšti, kad Jūsų meet'as buvo oficialus, kadangi informacija apie jo vietą ir laiką (ir netgi kur pasistatyti mašiniuką) buvo oficialiai visiems prieinama. Rašytiniai įrodymai, mergaitės, daro savo, o jūsų vidinis susitarimas jų nekeičia mirksiukas.gif mirksiukas.gif

Apie burtus - gavau dovanų apyrankę su Mėnulio akmeniu biggrin.gif internete perskaičiau, kad Mėnulio akmuo skatina aistrą ir yra naudojamas meilės burtuose. Taigi, raganausiu šiandien ir aš biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti