Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXI dalis]

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 02, 20:38)
Kur tu sakei pirkai tą žvakę..? Penktadienį maliausi po žvakių skyrių Senukuose ir kažkaip prisiminiau tavo didžiąja.. Nieko panašaus neradau ax.gif

Nu tu duodi biggrin.gif Miegot su tokiom "kaukėm" doh.gif O apie kavos tirščius aš irgi dabar pasiskaičiau, tik tiek, kad aš kavos tokios jau nebegeriu ax.gif

Mano didžioji žvakė yra iš Maximos, ten pasidairykit, tikrai rasit smile.gif Baltos, rudos ir raudonos, atrodo kaip bliudai, grožis nerealus, kvapas irgi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 02, 20:40)
GV, ale tu ekstrymų mėgėja  lotuliukas.gif

Aha. Negaliu kitaip biggrin.gif

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 02, 20:40)
neziurit puikiojo sou???

Nežiūriu. Šiandien mane prisiminė visi žmonės, kurie turi mano numerį. Telefonas lūžta nuo sms biggrin.gif Matyt, sužinojo, kad pitbulį nukoviau laugh.gif Autografo nori lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Gimusi_vasarą,2007 12 02, 20:49]

Nežiūriu.

populiari tu siandien, o mano tel tyli...aciu dievui, nes atsiobosta kalbet kartais, suvalgiau torto gabala, grauzia sazine,ryt bandysiu laikytis dietos....
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 02, 20:44)
Kad aš kavos tokios jau nebegeriu  ax.gif

Negeri kavos???? Ar sublūdai? Juk taaaip skanu smile.gif Kas privertė tave jos atsisakyti? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 02, 20:51)
grauzia sazine,ryt bandysiu laikytis dietos....

irnesakyk.gif Nesigraužk.. Slėpk sąžinę ir gyvenk ramiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 02, 20:38)
Dėl tų stebuklų.. pasiskaičiau SM, kad labai sveika nusišviesti kūnelį kavos tirščiais.

As anksciau daznai tais tirsciais sveisdavau tai zinok tikrai oda svelni buna-jokiu kremu nereikia-ypac jei kava su medum ir pienu geri mirksiukas.gif o ir celiulitus visokius veikia neblogai ax.gif
Beje-sveikinu laimejus pries pitbuli thumbup.gif Apgynei indenu vades varda lotuliukas.gif

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 02, 20:51)

populiari tu siandien, o mano tel tyli...aciu dievui, nes atsiobosta kalbet kartais, suvalgiau torto gabala, grauzia sazine,ryt bandysiu laikytis dietos....

Nesamone-jei jau valgai torta tai megaukis o ne grauzkis thumbup.gif As ai va grizau is darbo ir tiek prisikirtau kad vos pajudet begaliu blink.gif

Abzoryte cia tu kalta-prisiziurejau tavo picu lotuliukas.gif

Vakare ka tu veiki?
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 02, 20:58)
Negeri kavos???? Ar sublūdai? Juk taaaip skanu smile.gif Kas privertė tave jos atsisakyti? ax.gif

Nebegeriu, nes nebeskanu smile.gif Kartais iš bėdos geriu, bet jei yra pieno po ranka ax.gif Geriu karštą šokoladinį gėrimą ir tas kavas iš pakiukų - trys viename. Bet ta kava su tirščiais mane kažkodėl atgraso, nors anksčiau aš ją gėriau rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 02, 21:17)
Abzoryte cia tu kalta-prisiziurejau tavo picu lotuliukas.gif

He he, žinojau kad sukelsiu apetitą laugh.gif
Atsakyti
Bjuti,Miargai ka veiki?
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 02, 21:17)
Beje-sveikinu laimejus pries pitbuli thumbup.gif  Apgynei indenu vades varda lotuliukas.gif 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 02, 20:17)
Vakare ka tu veiki?

Tingiai patvarkau tai vieną tai kitą namų kampą. Galvoju kad reikia anksti atsigulti ir gerai išsimiegoti, - turiu darbe galybę darbų, reikia būt žvaliai. Ta proga nuvogiau iš brolio alaus - tikiuosi kad padės nueit anksti gult ir gerai miegot biggrin.gif
O kaip tau darbe sekėsi? Šiandien papildomai ėjai už tą dieną, kai nebuvai - ar ir turėjai šiandien dirbti?
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 02, 21:38)
Galvoju kad reikia anksti atsigulti ir gerai išsimiegoti

O kas su manim naktinės? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 02, 21:38)
O kaip tau darbe sekėsi? Šiandien papildomai ėjai už tą dieną, kai nebuvai - ar ir turėjai šiandien dirbti?

Darbe sekesi neblogai. Nemazai nudirbau tai visai smagu. O siaip man siandien laisvadienis..cia kaip ir papildomas mano darbas-buhaltere pusiau dar dirbu menesio pradzioj visus popierius tvarkau tai kada noriu tada einu-svarbu, kad darbas padarytas butu smile.gif
skaitau dabar straipsni apie kelione jachta po pasauli tai viena istrauka mane prajuokino-paskaitykit lotuliukas.gif

"Prie jahtklubo sutikau vieną juodaodį, kuris labai didžiavosi, kad kadais jam teko dirbti su rusais. Jis tik stebėjosi, kad rusai buvo pabrėžtinai mandagūs ir daug kartų sveikindavosi per dieną. Kai paklausiau, kaip tas sveikinimas skambėjo, jis atsakė, kad tai buvo du žodžiai: „Rabotai, bl...t“…"
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 02, 21:43)

pioneer.gif as
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 02, 20:43)

Eemmmm... Pranešiau iš anksto, ruoškis morališkai, vėdink kambarį ir kedenk pagalves - bandysi tą receptą šįvakar tongue.gif

QUOTE(powerpuff @ 2007 12 02, 20:48)
Darbe sekesi neblogai.
...
"Prie jahtklubo sutikau vieną juodaodį, kuris labai didžiavosi, kad kadais jam teko dirbti su rusais. Jis tik stebėjosi, kad rusai buvo pabrėžtinai mandagūs ir daug kartų sveikindavosi per dieną. Kai paklausiau, kaip tas sveikinimas skambėjo, jis atsakė, kad tai buvo du žodžiai: „Rabotai, bl...t“…"

Dėl darbo jėga thumbup.gif Aš irgi rimtai nusiteikus pagaliau įveikti tuos darbus, kad šefas pagirtų ir pati save pagirčiau smile.gif Jeigu įlysiu dieną į SM, meskit mane lauk ir sakykit kaip tie rusai lotuliukas.gif

Papildyta:
powerpuff, prisijunk prie miegančių 4u.gif
Kas čia per betvarkė, punktų nevykdom! O kur grožio miegas? Aišku mes ir taip labai nuostabios, bet įsivaizduojat kaip visi nuo mūsų grožio alptų, jei dar ir išsimiegotume? blink.gif
Aš jau sugalvojau kaip daryti, kad SM nuo miego nenukentėtų. Šią savaitę eisiu anksti miegot, o jei per naktį kas prirašys tai galėsiu anksti iš ryto pareikšt savo nuomonę biggrin.gif
Atsakyti