Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXI dalis]

QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 02, 21:57)
powerpuff, prisijunk prie miegančių  4u.gif

As vakar visa diena grozio miego apturejau tai galiu panaktinet siandien mirksiukas.gif O tu saunuole-pamiegok uz visas ir rytoj darbe suzibek thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 02, 21:04)
As vakar visa diena grozio miego apturejau tai galiu panaktinet siandien mirksiukas.gif  O tu saunuole-pamiegok uz visas ir rytoj darbe suzibek thumbup.gif

Jaučiuos įpareigota, kai iš anksto pagyrei biggrin.gif Bet tai gerai, ačiū - žiūriu kad jau gana vėlu, tai pradėsiu ruoštis smile.gif
Atsakyti
Powerpuff, tu tikra draugė ax.gif

Vakare, nepadeda man nei grynas oras, nei pagalvė.. Labai gražiai skamba tavo planai ir norai ax.gif Sėkmės smile.gif Nors tu dieną ir taip labai retai čia įlendi smile.gif Pareiginga esi.

p.s. Rytoj darbe turiu būti 6.30. Protinga būtų eiti miegoti, bet nuo kada mes čia klausom proto laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 02, 22:10)
Jaučiuos įpareigota, kai iš anksto pagyrei  biggrin.gif Bet tai gerai, ačiū - žiūriu kad jau gana vėlu, tai pradėsiu ruoštis  smile.gif

Aha isvedink kambari ir iskedenk pagalves biggrin.gif Saldziu sapnu tau brangioji ir darbingos dienos rytoj 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Labanakt, visoms einančioms miegoti ax.gif
Bėgu ir aš iš čia smile.gif
Atsakyti
Girait čia mane ir giriat - nesu aš tokia pareiginga, tik norai mano gražūs blush2.gif O dėl miego tai tiesiog jau antra savaitė neišsimiegojimo eina, darbe viskas griūna ir baisu darosi - kur čia neturėsi gražių norų doh.gif Bet vis tiek jums ačiū už palaikymą 4u.gif Einu kedent pagalvių biggrin.gif Labanaktis (eh, tai dabar kaip ir turiu atsijungti? g.gif Gal nea - atsijungsiu tada kai jau tikrai miegot eisiu rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 02, 22:20)
Powerpuff, tu tikra draugė ax.gif

Vakare, nepadeda man nei grynas oras, nei pagalvė.. Labai gražiai skamba tavo planai ir norai ax.gif Sėkmės smile.gif Nors tu dieną ir taip labai retai čia įlendi smile.gif Pareiginga esi.

p.s. Rytoj darbe turiu būti 6.30. Protinga būtų eiti miegoti, bet nuo kada mes čia klausom proto laugh.gif

As rytoj 5.30 turiu buti darbe lotuliukas.gif Jo ir as manau kad protinga butu eit miegot..bet dar biskeli panaktinesiu mirksiukas.gif O man geriausiai padeda uzmigt discovery arba animal planet-tyliai ijungiu telika, nusisuku i siena..burbuliuoja ten kazka o as ir uzmiegu lotuliukas.gif
Atsakyti
Labankt, gero poilsio,GV nepyk nepalaikysiu si vakar tau kompanijos...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 02, 22:33)
O man geriausiai padeda uzmigt discovery arba animal planet-tyliai ijungiu telika, nusisuku i siena..burbuliuoja ten kazka o as ir uzmiegu lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Tokio metodo dar negirdėjau.. gal reikės pabandyt?

Vakare, ką tu dirbi?
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 02, 21:39)
Vakare, ką tu dirbi?

Oi, koks tiesus klausimas blush2.gif Dažniausiai į šį klausimą atsakau, kad "sėdžiu prie kompo" biggrin.gif Nenoriu čia skelbtis, tik pasakysiu, kad dirbu ne pardavimuose smile.gif
---
paminėjau todėl, kad esi sakiusi jog visos čia pardavimuose dirba smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `Vakarė: 02 gruodžio 2007 - 21:45
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 02, 22:37)
GV nepyk nepalaikysiu si vakar tau kompanijos...

Nepyksiu ax.gif Pati tuoj bandysiu migdytis biggrin.gif
Nors laaaaaaaaaaaaaaaabai anksti dar blink.gif
Papildyta:
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 02, 22:43)
Dažniausiai į šį klausimą atsakau, kad "sėdžiu prie kompo" biggrin.gif

Sorry, jei sunepatoginau.. Bet tu puikiai atsakei. Man tiek info per akis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 02, 21:47)
Sorry, jei sunepatoginau.. Bet tu puikiai atsakei. Man tiek info per akis biggrin.gif

Viskas gerai - aš pati mėgstu uždavinėt tiesius klausimus drinks_cheers.gif
Atsakyti