Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai 2

QUOTE(Indijaa @ 2008 02 14, 14:09)
o cia kaip suprantu pure parfum?

Parasyta "parfumversion". Logiskai mastant EdP ar EdT po 1 ml nepilstytu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 02 14, 14:10)
Parasyta "parfumversion". Logiskai mastant EdP ar EdT po 1 ml nepilstytu  ax.gif

turbut biggrin.gif bet ajajaj kiek ten grozio wub.gif ....
na kaip pure parfum kainos tada dar lyg ir padorios....
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2008 02 14, 14:20)
turbut biggrin.gif bet ajajaj kiek ten grozio wub.gif  ....
na kaip pure parfum kainos tada dar  lyg ir padorios....

Visokiu yra. Tik stai, kad labai jau knieti kitas grozybes isigyt. Ne tik Guerlain. Ne kvapo nezinau, bet flakoneliai - miniatiuriniai meno sedevrai wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsiprasau, kad off topinu, bet nesusilaikiau. Sitas posta turejo keliauti i kita temele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 02 14, 14:47)
Pati gali pasiziureti kainas CIA.
Kaip suprantu, is cia ir uzsakinejama.

Man pasirodė, kad įprastinių miniatiūrų (ne raritetų) kainos ten labai aukštos blink.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Annika @ 2008 02 14, 14:43)
Man pasirodė, kad įprastinių miniatiūrų (ne raritetų) kainos ten labai aukštos  blink.gif ...

Pigiau nemaciau niekur Europoje unsure.gif Jei kas mate kur pigiau - esu atvira pasiulymams wink.gif
Annika, Jusu az pilna. Negaliu issiusti. Bet, ko gero, jau nebeaktualu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Annika @ 2008 02 14, 15:43)
Man pasirodė, kad įprastinių miniatiūrų (ne raritetų) kainos ten labai aukštos  blink.gif ...

Taip taip:)
As ebajuje perku, tai nepalyginamai pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 02 14, 15:21)
Taip taip:)
As ebajuje perku, tai nepalyginamai pigiau smile.gif

Kiekvieno asmeninis pasirinkimas. Man ebay neatrodo patikimas budas, todel mieliau renkuosi ilgamete patirti turincius ir mokescius valstybei mokancius pardavejus.

Bet mes cia ne i tema visai blush2.gif
Atsakyti
Aš irgi dažniausiai ebejuje perku... ten tikrai pigiau. Perkant rinkinuką viena Guerlain miniatiūra man kainavo 18 Lt. Norėčiau susipažinti ir su daugiau Guerlain kvapų (dabar turiu 5, turbūt pačias "nerečiausias" miniatiūras), bet aukščiau minėto puslapio kainų mano kišenė neneša... blush2.gif
Nors suprantu, kai žmonės ieško kažkokių labai labai norimų kvepaliukų, tai ir 100 Lt ir daugiau už miniatiūrą nėra per daug.
Atsakyti
QUOTE(Annika @ 2008 02 14, 15:33)
Aš irgi dažniausiai ebejuje perku... ten tikrai pigiau. Perkant rinkinuką viena Guerlain miniatiūra man kainavo 18 Lt. Norėčiau susipažinti ir su daugiau Guerlain  kvapų (dabar turiu 5, turbūt pačias "nerečiausias" miniatiūras), bet aukščiau minėto puslapio kainų mano kišenė neneša...  blush2.gif
Nors suprantu, kai žmonės ieško kažkokių labai labai norimų kvepaliukų, tai ir 100 Lt ir daugiau už miniatiūrą nėra per daug.

Speju, kad Tavo rinkinuke buvo: Shalimar, Samsara, Mitsouko, L'Instant de Guerlain ir Champs Elysees biggrin.gif Atspejau?
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 02 14, 13:51)
Jokios paslapties nera. Is cia ir uzsakineju smile.gif Gardenija isdave mano apsipirkimo vieta biggrin.gif Na ka, bus visoms proga isitikint, ar neapgavau su kainom  lotuliukas.gif

Gucci by Gucci 5 ml - 24.62 $? unsure.gif Ar kažko nesupratau? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2008 02 14, 15:43)
Gucci by Gucci 5 ml - 24.62 $? unsure.gif Ar kažko nesupratau? doh.gif

18,95 eur. O kiek kitur (ne ebay) “kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 02 14, 15:47)
18,95 eur. O kiek kitur (ne ebay) “kainuoja?

Bisken brangu pabandymui(ne kolekcijai blush2.gif ) g.gif Tada jau geriau pusę kibiriuko griebti,kaina atatinkamai mažesnė, nepatiks - juk vanduo... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FREDUCI: 14 vasario 2008 - 15:51