Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai 2

QUOTE(jbs @ 2008 02 15, 12:33)
+ siuntimas, + akcizas,+ muito mokesčiai  biggrin.gif

Jei per tarpininkes tai tik plius 15% ir siuntimas, o jie lengvučiai. Tikrai apsimoka.
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2008 02 15, 12:08)
Jei per tarpininkes tai tik plius 15% ir siuntimas, o jie lengvučiai. Tikrai apsimoka.

Jei tarpininkės ne iš ES šalių, tai +15 proc. tarpininkei, +siuntimas, +akcizas, +muito mokesčiai. Tarpininkės negali garantuoti, kad jų siunta nebus patikrinta muitinėj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 02 15, 13:10)
Jei tarpininkės ne iš ES šalių, tai +15 proc. tarpininkei, +siuntimas, +akcizas, +muito mokesčiai. Tarpininkės negali garantuoti, kad jų siunta nebus patikrinta muitinėj  biggrin.gif

Tarpininkes siuncia kaip dovana, todel jokiu papildomu mokesciu nera.
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 02 15, 12:25)
Tarpininkes siuncia kaip dovana, todel jokiu papildomu mokesciu nera.

strawberrynet irgi siunčia kaip dovaną. Na ir kas? 4 kartus iš eilės mano "dovanas" apmokestino lotuliukas.gif
Papildyta:
Beje, gal kas pastebėjot, ar nėra LT pirkti Guerlain Eau de Fleurs? ax.gif Spangstu, turbūt
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 02 15, 13:43)
strawberrynet irgi siunčia kaip dovaną. Na ir kas? 4 kartus iš eilės mano "dovanas" apmokestino  lotuliukas.gif
Papildyta:
Beje, gal kas pastebėjot, ar nėra LT pirkti Guerlain Eau de Fleurs?  ax.gif  Spangstu, turbūt

Perku ne vienerius metus per tarpininkes, dar ne karto jokia siunta nebuvo apmokestinta.
Ir nereikia lyginti strawberrynet su privaciu asmeniu.
Atsakyti
Mielosios, visais klausimais kur ką pirkti ir iš kur geriausia siųstis kvepalus maloniai prašom užeiti čia 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 15 vasario 2008 - 13:11
QUOTE(jbs @ 2008 02 15, 12:43)
strawberrynet irgi siunčia kaip dovaną. Na ir kas? 4 kartus iš eilės mano "dovanas" apmokestino  lotuliukas.gif

Iki 75lt. jokiu mokesciu nera, o ir taip is ebay visos siuntos praslysta, nes buna is fizinio asmens.
Atsiprasau Dolce Vita 4u.gif
Atsakyti
Siūlau grįžti prie temos smile.gif

Šiandien noriu papasakoti apie mano beprotiškiausiąjį Guerlain eksponatą - Nahemą.

user posted image

Nahemos pavadinimas kildinamas iš Šachrazados pasakų - buvo pasaka apie dvynes princeses, kurios buvo vienodai gražios, tačiau skirtingų charakterių. Pirmoji princesė, Mahanė, buvo miela, švelni ir užjaučianti. Antroji, Nahema, buvo paslaptinga moteris, kurios aistros išlieka nesuprantamos ir neištiriamos. Įkvėptas moters dvilypumo Jean-Paul Guerlain 1979 metais sukurtus kvepalus pavadino Nahema - ugnies dukra.

Uostant Nahemą pradedi suprasti, kodėl būtent Nahema, o ne Mahanė smile.gif Pirmas įspūdis, kuris lydi visą testavimo laiką, yra tai, kad į Nahemą buvo patalpintos ištisos rožių plantacijos - rožių nata aiški ir nedingsta kvapui keičiantis. Galbūt man vaidenasi, tačiau Nahemoje randu ir hiacintų - į Chamade panaši nata. Persikus rasti tiesiog privaloma - mano nosiai bene aiškiausiai jaučiami būtent Nahemoje. Nepaisant, atrodo, švelnių sudedamųjų dalių, Nahema - ugnies dukra, ir kvapo švelniu pavadinti tikrai liežuvis neapsiverčia - jis paslaptingas, įdomiai besikeičiantis ant odos laikui bėgant ir neabejotinai išskirtinis.

Įdomu tai, kad vienas gėlininkas savo išvestą rožių rūšį pavadino būtent Nahema - Guerlain kvepalų garbei:
user posted image

Reziume: turiu 1 ml Nahemos tikrų kvepalų. Kartais juos pauostau ir vėl paslepiu nuo savęs tarp kitų Guerlain kvepalų - taupau juos ypatingai progai, kada galėsiu padėti karo būgnus, nusivilkti šarvus ir apsirengsiu juodą kaip naktis suknelę - kad ugnies dukra galėtų pasirodyti visu savo grožiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minerva: 16 vasario 2008 - 13:42
QUOTE(Minerva @ 2008 02 16, 13:20)
user posted image

Nahemos pavadinimas kildinamas iš Šachrazados pasakų - buvo pasaka apie dvynes princeses, kurios buvo vienodai gražios, tačiau skirtingų charakterių. Pirmoji princesė, Mahanė, buvo miela, švelni ir užjaučianti. Antroji, Nahema, buvo paslaptinga moteris, kurios aistros išlieka nesuprantamos ir neištiriamos. Įkvėptas moters dvylipumo Jean-Paul Guerlain 1979 metais sukurtus kvepalus pavadino Nahema - ugnies dukra.

Uostant Nahemą pradedi suprasti, kodėl būtent Nahema, o ne Mahanė smile.gif Pirmas įspūdis, kuris lydi visą testavimo laiką, yra tai, kad į Nahemą buvo patalpintos ištisos rožių plantacijos - rožių nata aiški ir nedingsta kvapui keičiantis. Galbūt man vaidenasi, tačiau Nahemoje randu ir hiacintų - į Chamade panaši nata. Persikus rasti tiesiog privaloma - mano nosiai bene aiškiausiai jaučiami būtent Nahemoje. Nepaisant, atrodo, švelnių sudedamųjų dalių, Nahema - ugnies dukra, ir kvapo švelniu pavadinti tikrai liežuvis neapsiverčia - jis paslaptingas, įdomiai besikeičiantis ant odos laikui bėgant ir neabejotinai išskirtinis.

Reziume: turiu 1 ml Nahemos tikrų kvepalų. Kartais juos pauostau ir vėl paslepiu nuo savęs tarp kitų Guerlain kvepalų - taupau juos ypatingai progai, kada galėsiu padėti karo būgnus, nusivilkti šarvus ir apsirengsiu juodą kaip naktis suknelę - kad ugnies dukra galėtų pasirodyti visu savo grožiu smile.gif

Labai gražiai wub.gif aprašytas kvapas - pasaka...Taip ir vilioja pauostyti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2008 02 16, 14:33)
Labai gražiai wub.gif aprašytas kvapas - pasaka...Taip ir vilioja pauostyti wub.gif

Išties verta būti bent jau uosčiusiam Nahemą smile.gif Nors šiuo gyvenimo periodu Chamade man patinka labiau, bet tas Nahemos aromato sodrumas išties sužavi rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutes, svaigstu nuo samsaros smile.gif
ir turiu klausimuka, ar yra kazkokiu panasiu a la samsara kvepalu vyram..kiek zinau vyrishkos samsaros versijos ner. ar klystu?
bo nutiko vienas keistas atsitikimas, pabandziau samsara, isimylejau, nusipirkau ir..zmogus katras bais man patinka kvepia identishkai..tik anas vyras..tai va susidomejau ar taip gali but..hmhmh.. idomu kokie ano kvepalai, bet dar paklaust negaliu...nedrasu kol kas .. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jujuju @ 2008 02 17, 01:11)
sveikutes, svaigstu nuo samsaros  smile.gif
ir turiu klausimuka, ar yra kazkokiu panasiu a la samsara kvepalu vyram..kiek zinau vyrishkos samsaros versijos ner. ar klystu?
bo nutiko vienas keistas atsitikimas, pabandziau samsara, isimylejau, nusipirkau ir..zmogus katras bais man patinka kvepia identishkai..tik anas vyras..tai va susidomejau ar taip gali but..hmhmh..  idomu kokie ano kvepalai, bet dar paklaust negaliu...nedrasu kol kas .. blush2.gif

O tu imk ir paklausk, nes ir vyrams ir moterims patinka, kai pastebi jog jie skaniai kvepia biggrin.gif Tikrai neįsižeis, o bus pamalonintas.
Atsakyti