Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai 2

QUOTE(jujuju @ 2008 02 17, 00:11)
ir turiu klausimuka, ar yra kazkokiu panasiu a la samsara kvepalu vyram..kiek zinau vyrishkos samsaros versijos ner. ar klystu?

Nėra vyriškos Samsara smile.gif Bet. Guerlain praktiškai visus kvepalus esu girdėjusi kaip unisex naudojamus, taigi, niekuo nesistebiu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Išduokit paslaptį: kurią miniatiūrą pasiliktumėt sau, jei turėtumėt Guerlain Nahema 2 ml pure parfum (buteliukas retesnis) ar 4 ml PdT (buteliukas dailesnis)? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 02 18, 09:45)
Labas rytas  4u.gif

Išduokit paslaptį: kurią miniatiūrą pasiliktumėt sau, jei turėtumėt Guerlain Nahema 2 ml pure parfum (buteliukas retesnis) ar 4 ml PdT (buteliukas dailesnis)?  ax.gif

Jeigu pačiai kvėpintis, tai PP, o jei kolekcijai - tai abu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 02 18, 10:05)
Jeigu pačiai kvėpintis, tai PP, o jei kolekcijai - tai abu.  smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
merginos, noriu vyrui paimt Vetiver , ale raso, kad yra tik: Eau de Toilette Spray 75ml Froozen Fragrance. Kas tai yr?
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2008 02 19, 09:31)
merginos, noriu vyrui paimt Vetiver , ale raso, kad yra tik: Eau de Toilette Spray 75ml Froozen Fragrance. Kas tai yr?

Kiek pamenu, yra Vetiver ir Vetiver Frozen - du skirtingi kvapai. Klasikinis Vetiver yra itin specifiniai kvepalai - mano vyras juos pauostęs net atsilošė ir griežtai jų atsisakė biggrin.gif Kristianose Vetiver yra - pradžioje išbandyk pati wink.gif
Papildyta:
QUOTE(jbs @ 2008 02 18, 10:45)
Labas rytas  4u.gif

Išduokit paslaptį: kurią miniatiūrą pasiliktumėt sau, jei turėtumėt Guerlain Nahema 2 ml pure parfum (buteliukas retesnis) ar 4 ml PdT (buteliukas dailesnis)?  ax.gif

Na, man tokie klausimai nekiltų - pasilikčiau abu biggrin.gif Bet jeigu naudojimui, tai Pure parfum yra brandesnis kvapas - siūlau pasilikti šiuos.
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 02 19, 15:24)

Na, man tokie klausimai nekiltų - pasilikčiau abu biggrin.gif Bet jeigu naudojimui, tai Pure parfum yra brandesnis kvapas - siūlau pasilikti šiuos.

Nenaudojimui biggrin.gif Vis tik likau prie tos pačios nuomonės. Gaila, nors pasiusk, atsisveikint su bet kuria iš šių miniatiurų.
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 02 19, 16:27)
Gaila, nors pasiusk, atsisveikint su bet kuria iš šių miniatiurų.

Visiškai suprantamas jausmas ir teisingas pasirinkimas biggrin.gif
Atsakyti
mano kolekcija, gimtadienio proga papilde wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sfera @ 2008 02 19, 20:08)
mano kolekcija, gimtadienio proga papilde  wub.gif  wub.gif  wub.gif

user posted image

Su gimtadieniu, sfera, ir su teisinga dovana 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sfera @ 2008 02 19, 20:08)
mano kolekcija, gimtadienio proga papilde  wub.gif  wub.gif  wub.gif