Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXII dalis]

As dabar nesvaigstu, nei del vieno biggrin.gif turiu du draugelius..nieko rimto, nieko ypatingo, bet vis sis tas - nueinam i kina, gaunu demesio, kavos atsigeriam ax.gif ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 12 03, 15:39)
Man priešingai - tempiu gumą, noriu visko po truputį, o kai suprantu, kad jau klimpau, tai va tada paprastai ir gaunu per nagus  schmoll.gif

Sutinku, aš irgi pradžioje pakankamai save saugau ir būnu pakankamai stipri smile.gif O va kai visai išskydau, tada ir gavau per nagus biggrin.gif Išvada: nėra čia ko išskysti dėl vyro laugh.gif

O kas liečia Populi Banderasą, tai dar palaukit, dar tik viena diena praėjo, neskubėkit su išvadom 4u.gif Ji tik pasidžiaugė mums juo, nemanau kad tai buvo jau kažkoks įsisvaigimas ax.gif

Tarkim man mėlynakis irgi pasirodė nieko, aš irgi parašiau, kad yra jau simpatija, bet tikrai nepamečiau dėl jo galvos biggrin.gif Ir kuo daugiau bendrauju, kuo daugiau pažįstu, tuo labiau suprantu, kad jis ne man biggrin.gif Bet nebuvo įsisvaigimo, nebuvo ir trenksmo per nagus laugh.gif
Atsakyti
GV, džiaugiuosi už tave ax.gif
Atsakyti
Nepatinkat man Jūs šiandien.. ax.gif Einu geriau dirbt.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Keletą dienų nesilankiau temoje, nes nebuvo noro jungti kompiuterį ir naršyti internete - sumažėjo priklausomybė SM bigsmile.gif
Per tas dienas padariau brolio vaikams Advento kalendorių. Dukterėčiai labai patiko, o sūnėnui - nežinau. Dar mažas. Nežinau, ar supras, kad kasdien reikia po vieną dovanėlę imti, o ne visas iš karto.
Savaitgalį stebėjau eglutės įžiebimą Kaune. Pati šventė patiko. Bet vaikams ne itin pritaikytą. Nelabai tie vaikai ką mato, nebent tėveliai ant pečių pasisodina. Ir dar ta grūstis, kai reikėjo išeiti iš aikštės - tai ne kas...
Su drauge buvom klube "Amerika pirtyje" ketvirtadienį. Stebėjom krepšinio varžybas. Turėjau nemokamą kvietimą, bet pasirodė, kad merginoms ir taip nemokamai... Taigi kokį svajonių vyrą ten sutikti sunkoka būtų. Greičiau jau kokią -niolikinę merginą mirksiukas.gif Nes po krepšinio į šitą klubą pradėjo masiškai traukti merginos. Nežinau, gal ten kitomis dienomis reikėtų lankytis vyrų paieškai g.gif
Vakar dar linijinių šokių klubas buvo vakarą suorganizavo. Tai pasišokom, kiek kas mokėjo šokių, išgėrėm po kokteilį, filmą apie pasaulines linijinių šokių varžybas pažiūrėjom ir namo smile.gif

Linkiu visoms gražių dienų ir gražių jausmų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 03, 16:00)

\Tai ko dabar? GV as irgi manau, kad perdaug svaigstama, del vyru o tada nieko gero....gerai lekiu mergfaites geru darbu Miargai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 03, 16:00)

Tu man irgi šiandien nepatinki laugh.gif
Labai jau aršiai nusiteikusi laugh.gif
Bet aš suprantu, 1 mmm diena prilygsta bomboms sprogimui laugh.gif

Gal Banderaso balselis patiks pikčiurnai GV šiandien? 4u.gif
Atsakyti
Perskaičiau dabar GV parašą.. o minčių skyrelyje yra priešinga mintis: "meilė - dovana. Dovanų ieškotis negalima".. net susimąsčiau kažkaip kuria iš jų labiau reikėtų vadovautis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 12 03, 16:46)
Perskaičiau dabar GV parašą.. o minčių skyrelyje yra priešinga mintis: "meilė - dovana. Dovanų ieškotis negalima".. net susimąsčiau kažkaip kuria iš jų labiau reikėtų vadovautis...  g.gif

Hm mastau.gif
Mano logika tai taip diktuoja:

Ieškok ir rasi. O nuo kada negaliu ieškoti sau Dovanos? Kas tokią taisyklę nustatė, kad Dovanos ieškoti negalima? smile.gif Jei ir nustatė, tai koks pagrindimas? biggrin.gif Na manau, kad vistik kas ieško, tas ir randa. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 03, 16:55)
Hm mastau.gif
Mano logika tai taip diktuoja:

Ieškok ir rasi. O nuo kada negaliu ieškoti sau Dovanos? Kas tokią taisyklę nustatė, kad Dovanos ieškoti negalima? smile.gif Jei ir nustatė, tai koks pagrindimas? biggrin.gif Na manau, kad vistik kas ieško, tas ir randa.  ax.gif

O gal Meilės iš tikrųjų negalima prisišaukti? ji turi ateiti pati, kai supras, kad tau jau laikas? juk ir ją dovanojiesi ne pats sau vienam, o sukuri su kitu žmogumi..........?
kažkaip suveltai aš čia šneku... blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovyyyle: 03 gruodžio 2007 - 16:01
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 12 03, 17:00)
O gal Meilės iš tikrųjų negalima prisišaukti? ji turi ateiti pati, kai supras, kad tau jau laikas? juk ir ją dovanojiesi ne pats sau vienam, o sukuri su kitu žmogumi..........?
kažkaip suveltai aš čia šneku...  blink.gif  blink.gif

Tikrai jau kad suveltai lotuliukas.gif

Kaip gi supras??? Tu pati turi spindėti, ir tiek tavo kūnas, tiek siela turi šaukte šaukti Meilę biggrin.gif Tas kvietimas ir ieškojimas gi nėra tiesioginis smile.gif Bet tu kai pats tampi pasirengęs ir ruošiesi jos sutikimui smile.gif Pradedame labiau puoštis, pradedame pastebėti daugiau žavių vyrų, pradedame žaisti žvilgsniais ir panašiai.. Juk tai ir yra Meilės šaukimas ir ieškojimas.. Taip yra ir gyvūnijos pasaulyje, kai patelės staiposi prieš patinus biggrin.gif Juk matėte filmą "Žmonių poravimosi ypatumai" biggrin.gif

Tai va... O jei vietos savo širdyje neparuoši... Galvos nepakelsi, nesišypsosi ir vaikščiosi tikėdama kad vieną dieną nusileis iš dangaus Marsietis tiesiai prie tavo durų - tai vargu ar taip atsitiks... laugh.gif

Na čia mano logika tokia.. Bet mes juk visos geidžiam turėti vyrą biggrin.gif Begeisdamos prisigalvojam kaip pasigražinti, kuo save užimti ir pan. Tai - ką mes darom - aš ir vadinu Meilės kvietimu į savo gyvenimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 12 03, 16:46)
Perskaičiau dabar GV parašą.. o minčių skyrelyje yra priešinga mintis: "meilė - dovana. Dovanų ieškotis negalima".. net susimąsčiau kažkaip kuria iš jų labiau reikėtų vadovautis...  g.gif

Tai kad mano paraše apie meilę nekalbama.. blink.gif
Meilė- yra meilė. Sėkmė- man labiau asocijuojasi su pinigais, karjera ir t.t.
Atsakyti