As dabar nesvaigstu, nei del vieno
turiu du draugelius..nieko rimto, nieko ypatingo, bet vis sis tas - nueinam i kina, gaunu demesio, kavos atsigeriam
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 12 03, 15:39)
Man priešingai - tempiu gumą, noriu visko po truputį, o kai suprantu, kad jau klimpau, tai va tada paprastai ir gaunu per nagus 
Sutinku, aš irgi pradžioje pakankamai save saugau ir būnu pakankamai stipri
O kas liečia Populi Banderasą, tai dar palaukit, dar tik viena diena praėjo, neskubėkit su išvadom
Tarkim man mėlynakis irgi pasirodė nieko, aš irgi parašiau, kad yra jau simpatija, bet tikrai nepamečiau dėl jo galvos
Sveikos merginos
Keletą dienų nesilankiau temoje, nes nebuvo noro jungti kompiuterį ir naršyti internete - sumažėjo priklausomybė SM
Per tas dienas padariau brolio vaikams Advento kalendorių. Dukterėčiai labai patiko, o sūnėnui - nežinau. Dar mažas. Nežinau, ar supras, kad kasdien reikia po vieną dovanėlę imti, o ne visas iš karto.
Savaitgalį stebėjau eglutės įžiebimą Kaune. Pati šventė patiko. Bet vaikams ne itin pritaikytą. Nelabai tie vaikai ką mato, nebent tėveliai ant pečių pasisodina. Ir dar ta grūstis, kai reikėjo išeiti iš aikštės - tai ne kas...
Su drauge buvom klube "Amerika pirtyje" ketvirtadienį. Stebėjom krepšinio varžybas. Turėjau nemokamą kvietimą, bet pasirodė, kad merginoms ir taip nemokamai... Taigi kokį svajonių vyrą ten sutikti sunkoka būtų. Greičiau jau kokią -niolikinę merginą
Nes po krepšinio į šitą klubą pradėjo masiškai traukti merginos. Nežinau, gal ten kitomis dienomis reikėtų lankytis vyrų paieškai
Vakar dar linijinių šokių klubas buvo vakarą suorganizavo. Tai pasišokom, kiek kas mokėjo šokių, išgėrėm po kokteilį, filmą apie pasaulines linijinių šokių varžybas pažiūrėjom ir namo
Linkiu visoms gražių dienų ir gražių jausmų
Keletą dienų nesilankiau temoje, nes nebuvo noro jungti kompiuterį ir naršyti internete - sumažėjo priklausomybė SM
Per tas dienas padariau brolio vaikams Advento kalendorių. Dukterėčiai labai patiko, o sūnėnui - nežinau. Dar mažas. Nežinau, ar supras, kad kasdien reikia po vieną dovanėlę imti, o ne visas iš karto.
Savaitgalį stebėjau eglutės įžiebimą Kaune. Pati šventė patiko. Bet vaikams ne itin pritaikytą. Nelabai tie vaikai ką mato, nebent tėveliai ant pečių pasisodina. Ir dar ta grūstis, kai reikėjo išeiti iš aikštės - tai ne kas...
Su drauge buvom klube "Amerika pirtyje" ketvirtadienį. Stebėjom krepšinio varžybas. Turėjau nemokamą kvietimą, bet pasirodė, kad merginoms ir taip nemokamai... Taigi kokį svajonių vyrą ten sutikti sunkoka būtų. Greičiau jau kokią -niolikinę merginą
Vakar dar linijinių šokių klubas buvo vakarą suorganizavo. Tai pasišokom, kiek kas mokėjo šokių, išgėrėm po kokteilį, filmą apie pasaulines linijinių šokių varžybas pažiūrėjom ir namo
Linkiu visoms gražių dienų ir gražių jausmų
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 03, 16:00)
\Tai ko dabar? GV as irgi manau, kad perdaug svaigstama, del vyru o tada nieko gero....gerai lekiu mergfaites geru darbu Miargai
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 03, 16:00)
Tu man irgi šiandien nepatinki
Labai jau aršiai nusiteikusi
Bet aš suprantu, 1 mmm diena prilygsta bomboms sprogimui
Gal Banderaso balselis patiks pikčiurnai GV šiandien?
Perskaičiau dabar GV parašą.. o minčių skyrelyje yra priešinga mintis: "meilė - dovana. Dovanų ieškotis negalima".. net susimąsčiau kažkaip kuria iš jų labiau reikėtų vadovautis...
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 12 03, 16:46)
Perskaičiau dabar GV parašą.. o minčių skyrelyje yra priešinga mintis: "meilė - dovana. Dovanų ieškotis negalima".. net susimąsčiau kažkaip kuria iš jų labiau reikėtų vadovautis... 
Hm
Mano logika tai taip diktuoja:
Ieškok ir rasi. O nuo kada negaliu ieškoti sau Dovanos? Kas tokią taisyklę nustatė, kad Dovanos ieškoti negalima?
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 03, 16:55)
Hm 
Ieškok ir rasi. O nuo kada negaliu ieškoti sau Dovanos? Kas tokią taisyklę nustatė, kad Dovanos ieškoti negalima?
Jei ir nustatė, tai koks pagrindimas?
Na manau, kad vistik kas ieško, tas ir randa. 
O gal Meilės iš tikrųjų negalima prisišaukti? ji turi ateiti pati, kai supras, kad tau jau laikas? juk ir ją dovanojiesi ne pats sau vienam, o sukuri su kitu žmogumi..........?
kažkaip suveltai aš čia šneku...
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 12 03, 17:00)
O gal Meilės iš tikrųjų negalima prisišaukti? ji turi ateiti pati, kai supras, kad tau jau laikas? juk ir ją dovanojiesi ne pats sau vienam, o sukuri su kitu žmogumi..........?

Tikrai jau kad suveltai
Kaip gi supras??? Tu pati turi spindėti, ir tiek tavo kūnas, tiek siela turi šaukte šaukti Meilę
Tai va... O jei vietos savo širdyje neparuoši... Galvos nepakelsi, nesišypsosi ir vaikščiosi tikėdama kad vieną dieną nusileis iš dangaus Marsietis tiesiai prie tavo durų - tai vargu ar taip atsitiks...
Na čia mano logika tokia.. Bet mes juk visos geidžiam turėti vyrą
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 12 03, 16:46)
Tai kad mano paraše apie meilę nekalbama..
Meilė- yra meilė. Sėkmė- man labiau asocijuojasi su pinigais, karjera ir t.t.