Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXII dalis]

Didesnė tikimybė sutikti žmogų yra Sacharos dykumoje nei čia ax.gif Abžorytė išskrido cry.gif DG į nepadoriai besėdinčius bernus seiles varvina. Žinok, girdėjau, jog besilaikant dietų dingsta noras smileysex.gif: Pasvarstyk biggrin.gif Eisiu ir aš neužilgo miegoti bei Audriaus sapnuoti wub.gif
Atsakyti
Jau tas DG bernas tai ...
Tu gal leisk mums ramiai gyventi? Kur tavo sąžinė vienišoms merginoms tokius bernus rodyti? blink.gif

biggrin.gif

GV kokia ankstyva šiandien. matai koks geras miego receptas biggrin.gif reik tik gerą sapnų objektą išsirinkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 12 06, 22:09)
GV kokia ankstyva šiandien. matai koks geras miego receptas  biggrin.gif  reik tik gerą sapnų objektą išsirinkti  biggrin.gif

Tai kad nėra ką veikti.. ax.gif O kadangi objektas sapnuose tiesiog pasakiškas tai miegojus miegot biggrin.gif Trumpa GV vakaro išklotinė- senis, pica, alus, išpampęs pilvas laugh.gif

Mažuli, raportuok situaciją tongue.gif Matau ,kad esi biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 06, 22:20)
Tai kad nėra ką veikti.. ax.gif O kadangi objektas sapnuose tiesiog pasakiškas tai miegojus miegot biggrin.gif  Trumpa GV vakaro išklotinė- senis, pica, alus, išpampęs pilvas laugh.gif 

Mažuli, raportuok situaciją tongue.gif Matau ,kad esi biggrin.gif

Geras tavo vakaras 4u.gif

Banderesas krepšinį žiūri, manęs nekvietė verysad.gif Labiau liudžiu, kad žiūri, o ne kad manęs nekvietė (veiksmas halėje) tongue.gif
Pasirodo mano Banderesas krepšininkas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 06 gruodžio 2007 - 21:27
QUOTE(populi @ 2007 12 06, 22:25)
Pasirodo mano Banderesas krepšininkas  bigsmile.gif

Tu bent jau mėgsti krepšinį???
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 06, 22:40)
Tu bent jau mėgsti krepšinį???

Nuo kompanijos priklauso biggrin.gif šiaip pažiūriu ax.gif
varau į maksimą, galvojau akciją vykdyti, bet mama kartu važiuoti pasisiūlė, tai jaučiu mamai nekaip pasirodytu ši akcija lotuliukas.gif

GV, ar matei apie tavę filmą rodis greitai gimusi vasara

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 06 gruodžio 2007 - 21:48
QUOTE(populi @ 2007 12 06, 22:44)
GV, ar matei apie tavę filmą rodis greitai gimusi vasara

Nelabai pagaunu kampo? g.gif

Atsakyti
hi.gif
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 05, 14:51)

monikuteee,kaip pas gydytoja sekes??ar buvai??

vakar sedejau,sumasciau pazet kelinta val,ir pamaciau kad praziopsojau blush2.gif doh.gif

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 05, 21:15)
Abzoryte, nu Jus geros thumbup.gif  kaip nuotaika??faina tau....tik nepavydziu kai grisi ir vel reiks i ta ritma sugryzt, darbus ir t.t. Statistika byloja, kad UK laaaabai daug ir neblogu vyru emograve turek tai omenyje lotuliukas.gif

aga nail.gif
nu kaip prisizvengiau doh.gif lotuliukas.gif is papu(savojo dydzio nesakysiu cool.gif )is nerealiu planu ir eilerasciu thumbup.gif lotuliukas.gif
o man ner jegu cool.gif vakar sveciu turejau,isigyjau gerbeja-tik man nereik,gal kuriai perleist? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 06, 23:02)
nu kaip prisizvengiau doh.gif  lotuliukas.gif is papu(savojo dydzio nesakysiu cool.gif  )is nerealiu planu ir eilerasciu thumbup.gif  lotuliukas.gif

Niekaip nesuprantu ko visoms taip patiko Supermylimiausių papų aptarimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 06, 20:13)
Niekaip nesuprantu ko visoms taip patiko Supermylimiausių papų aptarimas? g.gif

nu taigi paprasta-vis idomi tema mirksiukas.gif laugh.gif
Atsakyti
Kokia GV visgi durna ir nepasimokanti iš savo klaidų mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 06, 22:43)
Kokia GV visgi durna ir nepasimokanti iš savo klaidų mega_shok.gif

Labas GV, pasiilgau wink.gif kas per klaidos?
Atsakyti